Eric III
-
Ally
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Pomyliłem się: do roli tego EricaIII to wybrali dwóch chłopców 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie, bo Thomas jest mniej uroczy.Tiril pisze:Równie uroczy, a może nawet bardziej jest Thomas:)
Tego Erica mogliby za niedługo już zmienić, bo trochę mi się znudził.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
To czy ktoś jest uroczy czy nie to chyba kwestia indywidualnych upodobań i gustu, a o tym się podobno nie dyskutuje:)Kaska pisze:Nie, bo Thomas jest mniej uroczy.Tiril pisze:Równie uroczy, a może nawet bardziej jest Thomas:)Najlepsze są bliźniaczki.
![]()
Tego Erica mogliby za niedługo już zmienić, bo trochę mi się znudził.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
- PetroPython
A ja się zastanawiam, czy gdyby Deacon ostatecznie odzyskał Małego Erica i Amber, to czy zmieniłby swojemu synowi nazwisko z Forrestera na Sharpe'a
Bo przecież wydaje mi się, że nie pozwoliłby na to, żeby jego dziecko nosiło nazwisko, którego tak bardzo Deacon nienawidzi. Ale czy mógłby tak zrobić
Czy w świetle prawa przysługiwałoby mu to 
Ostatnio zmieniony 2007-06-08, 11:42 przez PetroPython, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy on wogóle ma jeszcze na imię Eric? Skoro coraz więcej osób, idąc za przykładem Deacona nazywa go Lityl Di. Mieszają mu w główce, zresztą dotyczy to prawie każdej sfery jego życia - kto jest jego ojcem, gdzie mieszka itp
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
-
Dawidek
- Administrator
Wydaje mi się, że to pomysł Deacon'a, by nazywać chłopca "Little D". On chce wymazać wszelkie relacje z Forrester'ami. Eric zawsze będzie mu sie kojarzył z jego wrogami. A co do nazwiska, to zmienić chyba nie może, ale gdyby mógł, to bardzo chętnie by z tej możliwości skorzystał. I zapewnie chciałby by chłopiec jak najszybciej zapomniał o Forrester'ach.
Takiego imienia jak Little D.nie ma,więc musi zostać Eric;)W sumie tak zamieszali z tym dzieckiem,że nie wiadomo co ma w wpisane w aktach-jakich rodziców i jakie nazwisko.Bo skoro ma na nazwisko Forrester to Deacon nie może być prawnym opiekunem 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
- Adex-fan Brooke
A jak wolicie aby nazywać to dziecko? Mały D nie ma takiego imienia, ale tu jest w zamyśle Deacon Junior
Biedne dziecko ma teraz poprzestawiane w głowie a Becky się w grobie przewraca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city