Po prostu Amber jest nieodpowiedzialna. Nie zależy jej zatem na własnym bezpieczeństwie. Poza tym ona myśli, że szczęście nigdy jej nie opuści. Nie jest żadną bohaterką.Roxi pisze:A dlaczego ma jej nie zależec na pieniądzach (trochę) dla siebie i dziecka i na rodzinei dla niego i siebie?
Nadal myślę, że nie każdy by się rzucił na Sheili, ale tylko niektórzy.
Mogłaby być też taka reakcja np. taka:
1) Świadek zdarzenia przychodzi i w oszołomieniu zatrzymuje się jak "słup soli":
a) ocnie się i rzuca się na napastnika (Sheila)
b) dalej stoi w szoku, napastnik (Sheila) strzela
2) Świadek przychodzi, widzi ofiarę (Stephanie) strerrozyzowaną bronią:
a) wychodzi cichaczem, na zewnątrz wzywa pomoc
b) wychodzi cichaczem, nie wzywa pomocy, ewentulanie wzywa pomocy Boga modlitwa
c) wychodzi cichaczem, nie wzywa pomocy, cieszy się, że on uciekł
i inne....
Amber Moore
-
basiorka
JAaaaaaaaaaaaaa
nie nawidze brook a zato uwielbiam amber

-
basiorka
Za\gazam się ztoba
amber jest najlepsz i kropka ja nieweim jak ktoś może lubić brook ochyda pozdrawiam
-
avea-blacksun
lubię czarne charaktery, być może dlatego lubię Amber. tak po prostu. Kimberly jest tak słodka, niewinna i wyidealizowana, że wzbudza u mnie odruchy wymiotne, a przeciez tak naprawdę przy pierwszej lepszej okazji dosiadłaby Ricka. Brooke? Tej pani nie cierpimy. Jej pewnośc siebie, zarozumiałość, sypianie z Forresterami. W jakimś stopniu przypomina Amber. Tyle, że młoda jest bardziej ordynarna, gubi się we własnych kłąmstwach i błędach, a przede wszystkim biedna. Brooke ma większe doświadczenie. Panuje nad soba, prowizorycznie dystynogwana, bogata,nie, wcale nie zachowuje siejak dziwka, to nic, że sypiała prawie ze wszystkimi Forrestrami...
ktoś wcześniej napisał jak można lubic Amber i naśladować ją. apropos naśladownictwa postaci filmowych- trzeba byc naprawdę zdesperowanym. mnie stać na własne zachowania, choćby nawet najgorsze. Wracając do Amber- ona nie uczy się na błędach, powtarza je do znudzenia, aż w końcu wychodzą jej świetnie.
ktoś wcześniej napisał jak można lubic Amber i naśladować ją. apropos naśladownictwa postaci filmowych- trzeba byc naprawdę zdesperowanym. mnie stać na własne zachowania, choćby nawet najgorsze. Wracając do Amber- ona nie uczy się na błędach, powtarza je do znudzenia, aż w końcu wychodzą jej świetnie.
AVE Maciuś nr 2 , brrrr coś mi to przypominaavea-blacksun pisze:lubię czarne charaktery, być może dlatego lubię Amber. tak po prostu. Kimberly jest tak słodka, niewinna i wyidealizowana, że wzbudza u mnie odruchy wymiotne, a przeciez tak naprawdę przy pierwszej lepszej okazji dosiadłaby Ricka. Brooke? Tej pani nie cierpimy. Jej pewnośc siebie, zarozumiałość, sypianie z Forresterami. W jakimś stopniu przypomina Amber. Tyle, że młoda jest bardziej ordynarna, gubi się we własnych kłąmstwach i błędach, a przede wszystkim biedna. Brooke ma większe doświadczenie. Panuje nad soba, prowizorycznie dystynogwana, bogata,nie, wcale nie zachowuje siejak dziwka, to nic, że sypiała prawie ze wszystkimi Forrestrami...
-
Martin Rode
- Adex-fan Brooke
Pomimo że lubie postać Amber a od Kimberley to sto razy to uważam że w ostatnich odcinkach głupio sie zachowywała np. jak traktowała na początku Becky lub jak bezczelnie wparowała do Brooke ze swoimi zdjęciami na modelke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
może to się znowu zmienićBrooklyn pisze:Kiedyś lubiłem Amber. Kiedyś naprawdę była ofiarą. Od początku postępowała źle, ale byłem za nią, gdy wszyscy Forresterowie traktowali ją jak śmiecia. Teraz, gdy amber osiągneła swój cel, już jej tak nie lubię.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Van Piorsing