Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przeczytałem sobie na szybko streszczenia odcinków z tego tygodnia i z tego co widzę to wątku Amber było niewiele.
Daniel kazał jej się wyprowadzić, już jej nie może zaufać. Amber jest zrozpaczona, pocieszają ją przy tym Kevin, Jana i dawno niewidziana Lauren.
Deacona brak.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mam nadzieję, że z tej rozpaczy Amber rzuci Genoa City, wróci do LA, pogodzi się ze Stephanie i pozostanie w B&B. :lol:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Nie ma takiej opcji. Nie wiem gdzie mogliby ją wcisnąć, a szkoda :( Przydałaby się w B&B. Czy ktoś mi powie skąd ściąga odcinki Y&R?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Wcisnąć zawsze by się ją dało, a i wątek by się znalazł, np. z Thomasem. :) No i w B&B była jedną z najlepszych i najważniejszych postaci. W Y&R, o ile dobrze wiem, nie ma jej nawet w czołówce. :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Pottermaniack pisze: W Y&R, o ile dobrze wiem, nie ma jej nawet w czołówce.
Bo w ogóle z czołówką Y&R to jest dziwna sprawa. Jest chyba kilka wersji czołówek, w której są różne zestawy postaci. W jednej są to np. Abbottowie, w drugiej Newmanowie, w trzeciej Wintersowie. I tak jest chyba do 6 postaci. I w czołówce zajmują miejsce tylko naprawdę ważne postacie jak Katherine, Nikki, Victor, Ashley, Jack, Neil, Paul... Gdyby mieli być wszyscy pozostali to by było tych postaci ze 30. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

A ile razy Amber wspominała o swoim życiu w LA i co mówiła? I czy w ogóle jest coś wspominane o postaciach z B&B?
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

No jak czytałeś poprzednie posty to wiesz , że Deacon ujawnił przed jej chłopakiem Danielem całą jej przeszłość związaną z życiem w L.A. . Sprawa z uwięzieniem w kopalni Bridget i Ridge'a . Daniel się o wszystkim dowiedział. Ostatnio było sporo na ten temat, a nie wiem jak wygląda kwestia związana z Lauren.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Czyli tylko teraz jest o tym wspomniane, wcześniej nic nie mówiła o np. Ricku?
Awatar użytkownika
DeaconFan

W poniedziałkowym odcinku pojawi się ponownie Deacon!
I będzie się całować z... Victorią! :shock:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Deacon i Victoria?? To bylo do przewidzenia, zwlaszcza ze ostatnio srednio jej sie uklada z J.T. kiedy on ciagle wystepuje w obronie Colleen. Ale tak czy inaczej nie podoba mi sie ten motyw, bo ja zawsze lubilam Victorie i J.T. Cale szczescie Amber przeszkodzila Victorii i Deaconowi zanim do czegokolwiek doszlo, hehe :D :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

W najnowszym odcinku o mało co nie doszło do bójki pomiędzy Danielem, a Deaconem. Amber była u Deacona prosić go by pomógł Danielowi wyjść z tej całej afery obrazowej, potem wpadł Daniel. Amber jeszcze ostrzegła go, że Deacon ma czarny pas. :zeby: Pojawił się Chance (jedna z moich ulubionych postaci obecnie :D ) i przerwał zajście i z ochroną wyprowadził Daniela. A później Deacon oświadczył się Amber. ::ke::

Jeśli zaś chodzi o Victorię to oczywiście ta już chce wymazać z pamięci pocałunek z Deaconem (J.T. całował się przy tym z Colleen). No, ale małżonkowie (Victoria i JT) już się raczej pogodzili. :wink:

Jeszcze co do Deacona to ciekawe co on znowu kombinuje z tym swoim pomocnikiem - Ryderem... :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Amber bierze ślub z Deaconem. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nick

Post autor: Nick »

Jak już chyba wiecie Y&R nie wróci do Polsatu po wakacjach :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Nick pisze:Jak już chyba wiecie Y&R nie wróci do Polsatu po wakacjach
No właśnie zauważyłem, że nie ma opisów nowych, wrześniowych odcinków w Świecie Seriali.
Cóż mogę powiedzieć, to było do przewidzenia. ::kwasny::
Dobrze, że nie oglądałem wtedy o tej 6 rano (widziałem tylko 5 pierwszych odcinków, dalej juź nie wytrzymałem :lol: ). I na co się to wszystko zdało?

Pozostaje nam tylko liczyć na to, że Polsat się kiedyś opamięta i zacznie emitować Żar o jakiejś "ludzkiej porze", a najlepiej by było gdyby zaczęło to emitować TVP.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Coz, nie ma to jak emitowac serial o 6 rano i narzekac na slaba ogladalnosc... LOL
ODPOWIEDZ