Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ta, dzisiaj 1 kwietnia. :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Abec pisze:Link nie działa prawdopodobie dlatego, że zbyt wielu widzów obu seriali chce tam teraz jednocześnie wejść. W końcu ta wiadmość to sensacja sezonu. Za kilka godzin powinna być we wszystkich poratlach serialowych na świecie.
Abec- piękny żart na Prima Aprilis ::jezyk:: ::loll::
Abec

Post autor: Abec »

B@r, Damians nie sądzę, by panowie Bell i Lidelof organizowali konferencję, ściągali dziennikarzy itd. tylko po to, by zrobić sobie z nich jaja.
Ostatnio zmieniony 2007-04-01, 00:21 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Qrcze, Abec przysięgam, że kiedyś Cię zabiję! :twisted:
Specjalnie pojadę to tej Warszawki i zrobię to własnymi, gołymi
rękami. ::jezyk::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:B@r, Damians nie sądzę, by panowie Bell i Lidenlof organizowali konferencję, ściągali dziennikarzy itd. tylko po to, by zrobić sobie z nich jaja.
Chyba Ty sobie ją zorganizowałeś. :mrgreen: ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:
Abec pisze:B@r, Damians nie sądzę, by panowie Bell i Lidenlof organizowali konferencję, ściągali dziennikarzy itd. tylko po to, by zrobić sobie z nich jaja.
Chyba Ty sobie ją zorganizowałeś. :mrgreen: ::chytry::
To była konferencja jednoosobowa ::jezyk:: ::jezyk::
Abec

Może jednak, zamiast zastanawiać się nad zawiłościami kalendarza i serwera z tym newsem, wypowiecie się, jak Wam się podoba sam pomysł na Lost and Beatiful? ::chytry::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Dziwne to wszystko strasznie i nadal mało dla mnie zrozumiałe. Ci obaj producenci mieliby połączyć swe produkcje w jedną całość? O tytule "Lost and beautiful"? Połączyć bohaterów? Zmieszać ich ze sobą? To jest bardzo ekscentryczny pomysł i zakrawa na pewne wynaturzenie,skoro nic nie będzie już niemożliwe.
If you can't beat them, join them...
Abec

Bez przesady, cliffhangery w amerykańskich serialach się zdarzają: B&B i Y&R, The District i The Agency, Ally McBeal i jakiś serial prawniczy, którego tytułu nie pamiętam ;) , Wings i Cheers.

Co do braku niemoiżliwości zaś, to chyba chodzi im o to, że stworzyli po prostu takie super postacie, mają megascenarzystów itd, a jak już ich nawet połączą, to dopiero będzie. Więc dla nich wszystko możliwe. Ja to tak rozumiem.
Awatar użytkownika
Thorne

Aaaaa...o to chodzi! Tak jak w Y&R i B&B! Ja myślałem o pełnym zespoleniu! :mrgreen: Ok :mrgreen:
Abec

Właśnie, na początku będzie chyba tak trochę, a potem zapewne ostatecznie się połączą.
Awatar użytkownika
Thorne

Nie no! Muszę to zobaczyć! :D Ale najpierw muszę obejrzeć dotychczasowe odcinki LOSTa :mrgreen:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Thorne, to ty jeszcze nie znasz Losta? :shock: Musisz koniecznie nadrobić zaległości. 8)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Thorne

FanStefci pisze:Thorne, to ty jeszcze nie znasz Losta? :shock: Musisz koniecznie nadrobić zaległości. 8)
Po maturze nadrobię :mrgreen:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Thorne pisze:
FanStefci pisze:Thorne, to ty jeszcze nie znasz Losta? :shock: Musisz koniecznie nadrobić zaległości. 8)
Po maturze nadrobię :mrgreen:
Ja też nie oglądałam :P (Serio, 1 kwietnia nie ma z tym nic wspólnego ;))

Widziałam tylko zapowiedzi, i chyba 2 albo 3 odcinek... Następny zgapiłam, więc postanowiłam odłożyć to na później :P

Tyle rzeczy ile ja sobie odłożyłam na "po maturze" to... Głowa boli :D Później było "po sesji" a teraz jest "jak będą wakacje" 8) Do dzisiaj nic nie ruszyło, zawsz jest coś pilniejszego :P

Źle mi z tym, bo wszyscy to oglądali/oglądają... Nawet mój dziadek. :lol:
Co złego, to nie ja ;)
ODPOWIEDZ