Zagubieni (Lost)
B@r, Damians nie sądzę, by panowie Bell i Lidelof organizowali konferencję, ściągali dziennikarzy itd. tylko po to, by zrobić sobie z nich jaja.
Ostatnio zmieniony 2007-04-01, 00:21 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Chyba Ty sobie ją zorganizowałeś.Abec pisze:B@r, Damians nie sądzę, by panowie Bell i Lidenlof organizowali konferencję, ściągali dziennikarzy itd. tylko po to, by zrobić sobie z nich jaja.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Może jednak, zamiast zastanawiać się nad zawiłościami kalendarza i serwera z tym newsem, wypowiecie się, jak Wam się podoba sam pomysł na Lost and Beatiful? 
Dziwne to wszystko strasznie i nadal mało dla mnie zrozumiałe. Ci obaj producenci mieliby połączyć swe produkcje w jedną całość? O tytule "Lost and beautiful"? Połączyć bohaterów? Zmieszać ich ze sobą? To jest bardzo ekscentryczny pomysł i zakrawa na pewne wynaturzenie,skoro nic nie będzie już niemożliwe.
If you can't beat them, join them...
Bez przesady, cliffhangery w amerykańskich serialach się zdarzają: B&B i Y&R, The District i The Agency, Ally McBeal i jakiś serial prawniczy, którego tytułu nie pamiętam
, Wings i Cheers.
Co do braku niemoiżliwości zaś, to chyba chodzi im o to, że stworzyli po prostu takie super postacie, mają megascenarzystów itd, a jak już ich nawet połączą, to dopiero będzie. Więc dla nich wszystko możliwe. Ja to tak rozumiem.
Co do braku niemoiżliwości zaś, to chyba chodzi im o to, że stworzyli po prostu takie super postacie, mają megascenarzystów itd, a jak już ich nawet połączą, to dopiero będzie. Więc dla nich wszystko możliwe. Ja to tak rozumiem.
Właśnie, na początku będzie chyba tak trochę, a potem zapewne ostatecznie się połączą.
Ja też nie oglądałamThorne pisze:Po maturze nadrobięFanStefci pisze:Thorne, to ty jeszcze nie znasz Losta?Musisz koniecznie nadrobić zaległości.
Widziałam tylko zapowiedzi, i chyba 2 albo 3 odcinek... Następny zgapiłam, więc postanowiłam odłożyć to na później
Tyle rzeczy ile ja sobie odłożyłam na "po maturze" to... Głowa boli
Źle mi z tym, bo wszyscy to oglądali/oglądają... Nawet mój dziadek.
Co złego, to nie ja