Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Od kiedy tam gra Andrzej Grabowski???? :roll: I rozumiem Kisio dalej intryguje? :lol:
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 21:10 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Od ponad roku :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Bardzo ciekawią mnie zdjęcia z przyszłych odcinków jak Piotr/Igor zrzuca Agatę z mostu. Nigdzie nie znalazłem żadnego opisu, ani streszczeń do tego fotosu
Mogę prosić o link? Nic mi nie wiadomo o tych fotach. :P

A więc już wiemy jaką bombę scenarzyści nam szykują na koniec sezonu (a zawsze przed wakacjami musi być bomba). ::chytry:: Do tego jeszcze powrót Harcerza. Oj, ja już nie wierzę produkcji i po akcji z Piotrem/Igorem, a przedtem zmartwychwstaniem Huberta i Artura, nie zdziwię się, jeśli pierwszy Pawel wróci w wielkiej tajemnicy.

B@r pisze:Od kiedy tam gra Andrzej Grabowski????
Andrzej Grabowski z przerwami występuje chyba od czerwca 2012. Wtedy się pojawił po raz pierwszy.
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 21:17 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

MEGA SPOILERY!
DeaconFanie, szukając tych zdjęć natrafiłem również na opisy tych zdjęć! Szykuje nam się niewiarygodnie szokujący wątek! Jak dla mnie rewelacja! :D
Igor zrzuca Agatę z mostu do rzeki! :arrow: http://zdjeciazpierwszejmilosci.blogspo ... u-czy.html
Igor ma romans z Zuber i zacznie bić... Agatę :twisted: :arrow: http://zdjeciazpierwszejmilosci.blogspo ... zuber.html
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczku, ogromnie dziękuję! :: bow :: To jest niesamowite!!! Jestem zachwycony kreatywnością scenarzystów. Romansu Igora z Zuber to już bym się w ogóle nie spodziewał. No to Igor teraz będzie mega czarnym charakterem. Oby Agata przeżyła!

Kocham scenarzystów "Pierwszej Miłości"! :D ::rad:: :serce:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

DeaconFan pisze:Kocham scenarzystów "Pierwszej Miłości"!

Ja też! :D Nie mam pojęcia jak wyjaśnią cały wątek ze śledztwem, z życiorysem Piotra, ale jestem absolutnie zachwycony! Już widzę falę negatywnych komentarzy na fan page'u serialu, że jest głupi, że jest jak MNS, że to nie ma nic wspólnego z miłością... Nie rozumiem tych ludzi, czego oni oczekują od serialu? Mycia rączek i rozmawiania jak w "Klanie" ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze:Nie mam pojęcia jak wyjaśnią cały wątek ze śledztwem, z życiorysem Piotra, ale jestem absolutnie zachwycony! Już widzę falę negatywnych komentarzy na fan page'u serialu, że jest głupi, że jest jak MNS, że to nie ma nic wspólnego z miłością... Nie rozumiem tych ludzi, czego oni oczekują od serialu? Mycia rączek i rozmawiania jak w "Klanie"
Ja też już to widzę, ale nie zamierzam się nimi przejmować. Oni po prostu nie rozumieją praw jakimi się rządzi typowa opera mydlana. :wink: Zresztą większość komentujących na tym fanpage'u nic sobą nie reprezentuje. Ja chętnie dyskutuję na temat PM na forum serialu na Filmwebie, gdzie wprawdzie tropimy też serialowe absurdy, ale i poważnie rozmawiamy, nie to co te beznadziejne narzekania i żale na FB. Polecam forum na Filmwebie Mareczku. :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ej, a jak się w końcu rozwiązał wątek tej Agnieszki z piskliwym głosem? Bo ona chyba się psychiczna okazała? :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ej czy ja dobrze czytam ? Piotr to Igor ?
Nie no poprostu nie do wiary. Jezeli to prawda to geniealnie udalo sie dla tworcow PM !
Tylko mam nadzieje ze dokladnie wyjasnia jak sfingowali smierc Igora.
Mam nadzieje ze uda mu sie zabic Agate, poniewaz jej nienawidze i niech spada z tego serialu. Ona nie pasuje do Igora/Piotra. Ale jego romans z ta Zuber zapowiada sie ciekawie.
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 23:46 przez bosskicinu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

B@r pisze:Ej, a jak się w końcu rozwiązał wątek tej Agnieszki z piskliwym głosem? Bo ona chyba się psychiczna okazała? :lol:
Sąsiadki i przyjaciółki Teresy? Nie była psychiczna, tylko po prostu zamordowała w afekcie pewnego ciemnego typa, który nękał jej rodzinę (to był biologiczny dziadek jej adoptowanego syna, który groził, że wyjawi dziecku prawdę o tym, że jest adoptowane i chciał pieniędzy za milczenie). Poszła za to do więzienia, a jej mąż i syn wyjechali do Gdańska. Agnieszka była bardzo pozytywną bohaterką. Niezmiernie żałuję, że tak się skończył jej wątek.
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Ostatnio zacząłem oglądać na ipli Pierwszą miłość od... pierwszego odcinka :-)
Jestem na 150. odcinku na razie.

Czyli Agnieszka już nie wyjdzie z więzienia, Krzysztof z Woojtkiem tez juz nie pozniej nie pojawili?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Sharkinator, Agnieszka i Krzysztof (nie pamiętam czy z Wojtkiem czy bez) jeszcze się pojawią. Agnieszka wyjdzie na parę dni na przepustkę i odwiedzą Żukowskich. Będzie to parę odcinków w 2006 roku (coś koło 250. odcinka). :wink:

Możliwe, że scenarzyści sobie jeszcze o nich przypomną, bo mieliśmy już 2 wielkie powroty po wielu latach do serialu (w 2012 Rajmund po 7 latach i wkrótce Harcerz po 9 latach). :wink:

Super, że oglądasz PM od początku. Masz jakieś swoje ulubione wątki, bohaterów? :)
Awatar użytkownika
Mareczek

SPOILER: Okładka najnowszego Świata Seriali donosi, że Agata zginie po zepchnięciu z mostu ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Niedobrze. :( No, ale jak mogłaby z tego wyjść cało?
sharkinator

Post autor: sharkinator »

DeaconFan pisze:Super, że oglądasz PM od początku. Masz jakieś swoje ulubione wątki, bohaterów? :)
Lubię Teresę i Mareczka. Śmieszą mnie wątki ze szpitala, szkoda że zmarła aktorka grająca siostrę Urszulę :(
Natomiast wiodąca para Marysia i Paweł jakoś mnie nie kręci, wolałem pierwszego Pawła. Serial zacząłem oglądać ze względu na fajne wątki z przyszłości na które czasem zerkałem.
ODPOWIEDZ