Pierwsza miłość
Od kiedy tam gra Andrzej Grabowski????
I rozumiem Kisio dalej intryguje? 
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 21:10 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mogę prosić o link? Nic mi nie wiadomo o tych fotach.Mareczek pisze:Bardzo ciekawią mnie zdjęcia z przyszłych odcinków jak Piotr/Igor zrzuca Agatę z mostu. Nigdzie nie znalazłem żadnego opisu, ani streszczeń do tego fotosu
A więc już wiemy jaką bombę scenarzyści nam szykują na koniec sezonu (a zawsze przed wakacjami musi być bomba).
Andrzej Grabowski z przerwami występuje chyba od czerwca 2012. Wtedy się pojawił po raz pierwszy.B@r pisze:Od kiedy tam gra Andrzej Grabowski????
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 21:17 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
MEGA SPOILERY!
DeaconFanie, szukając tych zdjęć natrafiłem również na opisy tych zdjęć! Szykuje nam się niewiarygodnie szokujący wątek! Jak dla mnie rewelacja!
Igor zrzuca Agatę z mostu do rzeki!
http://zdjeciazpierwszejmilosci.blogspo ... u-czy.html
Igor ma romans z Zuber i zacznie bić... Agatę
http://zdjeciazpierwszejmilosci.blogspo ... zuber.html
DeaconFanie, szukając tych zdjęć natrafiłem również na opisy tych zdjęć! Szykuje nam się niewiarygodnie szokujący wątek! Jak dla mnie rewelacja!
Igor zrzuca Agatę z mostu do rzeki!
Igor ma romans z Zuber i zacznie bić... Agatę
Mareczku, ogromnie dziękuję!
To jest niesamowite!!! Jestem zachwycony kreatywnością scenarzystów. Romansu Igora z Zuber to już bym się w ogóle nie spodziewał. No to Igor teraz będzie mega czarnym charakterem. Oby Agata przeżyła!
Kocham scenarzystów "Pierwszej Miłości"!
Kocham scenarzystów "Pierwszej Miłości"!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
DeaconFan pisze:Kocham scenarzystów "Pierwszej Miłości"!
Ja też!
Ja też już to widzę, ale nie zamierzam się nimi przejmować. Oni po prostu nie rozumieją praw jakimi się rządzi typowa opera mydlana.Mareczek pisze:Nie mam pojęcia jak wyjaśnią cały wątek ze śledztwem, z życiorysem Piotra, ale jestem absolutnie zachwycony! Już widzę falę negatywnych komentarzy na fan page'u serialu, że jest głupi, że jest jak MNS, że to nie ma nic wspólnego z miłością... Nie rozumiem tych ludzi, czego oni oczekują od serialu? Mycia rączek i rozmawiania jak w "Klanie"
- bosskicinu
Ej czy ja dobrze czytam ? Piotr to Igor ?
Nie no poprostu nie do wiary. Jezeli to prawda to geniealnie udalo sie dla tworcow PM !
Tylko mam nadzieje ze dokladnie wyjasnia jak sfingowali smierc Igora.
Mam nadzieje ze uda mu sie zabic Agate, poniewaz jej nienawidze i niech spada z tego serialu. Ona nie pasuje do Igora/Piotra. Ale jego romans z ta Zuber zapowiada sie ciekawie.
Nie no poprostu nie do wiary. Jezeli to prawda to geniealnie udalo sie dla tworcow PM !
Tylko mam nadzieje ze dokladnie wyjasnia jak sfingowali smierc Igora.
Mam nadzieje ze uda mu sie zabic Agate, poniewaz jej nienawidze i niech spada z tego serialu. Ona nie pasuje do Igora/Piotra. Ale jego romans z ta Zuber zapowiada sie ciekawie.
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 23:46 przez bosskicinu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sąsiadki i przyjaciółki Teresy? Nie była psychiczna, tylko po prostu zamordowała w afekcie pewnego ciemnego typa, który nękał jej rodzinę (to był biologiczny dziadek jej adoptowanego syna, który groził, że wyjawi dziecku prawdę o tym, że jest adoptowane i chciał pieniędzy za milczenie). Poszła za to do więzienia, a jej mąż i syn wyjechali do Gdańska. Agnieszka była bardzo pozytywną bohaterką. Niezmiernie żałuję, że tak się skończył jej wątek.B@r pisze:Ej, a jak się w końcu rozwiązał wątek tej Agnieszki z piskliwym głosem? Bo ona chyba się psychiczna okazała?
-
sharkinator
Sharkinator, Agnieszka i Krzysztof (nie pamiętam czy z Wojtkiem czy bez) jeszcze się pojawią. Agnieszka wyjdzie na parę dni na przepustkę i odwiedzą Żukowskich. Będzie to parę odcinków w 2006 roku (coś koło 250. odcinka). 
Możliwe, że scenarzyści sobie jeszcze o nich przypomną, bo mieliśmy już 2 wielkie powroty po wielu latach do serialu (w 2012 Rajmund po 7 latach i wkrótce Harcerz po 9 latach).
Super, że oglądasz PM od początku. Masz jakieś swoje ulubione wątki, bohaterów?
Możliwe, że scenarzyści sobie jeszcze o nich przypomną, bo mieliśmy już 2 wielkie powroty po wielu latach do serialu (w 2012 Rajmund po 7 latach i wkrótce Harcerz po 9 latach).
Super, że oglądasz PM od początku. Masz jakieś swoje ulubione wątki, bohaterów?
-
sharkinator
Lubię Teresę i Mareczka. Śmieszą mnie wątki ze szpitala, szkoda że zmarła aktorka grająca siostrę UrszulęDeaconFan pisze:Super, że oglądasz PM od początku. Masz jakieś swoje ulubione wątki, bohaterów?
Natomiast wiodąca para Marysia i Paweł jakoś mnie nie kręci, wolałem pierwszego Pawła. Serial zacząłem oglądać ze względu na fajne wątki z przyszłości na które czasem zerkałem.