Żar młodości (The Young and The Restless)
- Adex-fan Brooke
- x 66
Jeśli wyjadą razem to może nie aż taka tragedia, w sumie przez 30 lat prawie już wyczerpali swoje wątki 

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jest już potwierdzone, że Eric Braeden (Victor) opuszcza serial po 29 latach występowania. Prawdopodobnie ostatni odcinek z jego udziałem zobacyzmy 2 listopada.
Tutaj jego wypowiedź:
Tymczasem Deacon właśnie spotkał się z takim facetem, który powiedział, że obraz nie jest oryginałem. Była z nimi Amber. Deacon był zaskoczony jak Danielowi udało się go wykiwać, powiedział Amber, że gra skończona i może wrócić do Daniela (choć też ją przekonywał, że z nim miałaby wszystko). Amber była zaskoczona, że tak szybko odpuszcza, ale ten powiedział, że pracuje dla kogoś i teraz musi "beknąć" za niepowodzenie, a Amber niech idzie do Daniela zanim on zmieni zdanie. Amber więc poszła i pogodziła się ostatecznie z Danielem, a Deacon wyjął fotę małego Erica i powiedział coś tam, że zawsze ich coś będzie łączyć i to jeszcze nie koniec.
Potem jeszcze Deacon miał scenę z Phyllis, chciał jej chyba postawić drinka, ale jak ta dowiedziała się kim jest spoliczkowała go i kazała trzymać się z dala od Daniela. Potem Sharpe zadzwonił do kogoś i powiedział, że muszą przenieść się w bezpieczniejsze miejsce i by ten ktoś chronił jego syna.
Czyżby więc jest szansa na pojawienie się Erica III/Małego D??
Ogólnie jednak pogubiłem się trochę w tym wątku, poza tym nie mam czasu teraz na regularne oglądanie Y&R, także co nie do oglądam, to doczytam w jakimś streszczeniu, także opis jest jaki jest.
Co do Deacona to jest jeszcze kilka ciekawych plotek i spoilerów:
JT będzie się bił z Deaconem.
Ryder (pomocnik Deacona, a przyrodni brat Kevina) będzie miał jakieś flashbacki z jakąś Daisy, kiedy byli dziećmi.
Są też spekulacje jakoby tajemniczą matką Rydera miała się okazać... Sheila! A Deacon znowu może namieszać u Lauren i Michaela. Lauren zaś ma być niespokojna w związku z Ryderem (synem Sheili?). Więc może Deacon & Sheila vs Michael & Lauren??

Tutaj jego wypowiedź:
Ostatnio za to chyba dobiegł końca wątek afery obrazowej z Danielem, Amber i Deaconem w rolach głównych. Matka Kevina - Gloria przejęła obraz, którego tak chce Deacon i chciała mu go sprzedać. Jakoś jednak Deacon ją oszukał - wziął obraz bez kasy, a jej dał takie jakby płótno z napisem "Przegrałaś" czy coś. W końcu jednak okazało się, że obraz jaki miał Deacon był fałszywy, oryginał miał Daniel i przekazał go ludziom z muzeum, ogólnie dziękowanu mu tam, Daniel powiedział, że Gloria i Jeff pomogli odzyskać obraz. Phyllis w końcu dowiedziała się o "przygodach" syna i była z niego także dumna. Daniel dostał też jakąś nagrodę od muzeum i dał ją Kevinowi by ten mógł wyciągnąć z więzienia swojego brata - Rydera. Okazało się też, że Daniel współpracował potajemnie z Victorią i razem jakoś zdobyli ten obraz.“We reached an impasse in the negotiations. I have shown flexibility, they have shown none. It is over. I pulled the plug. That’s it. No more. If I show good will, I expect it to be reciprocated. If there is a rigid attitude on the other side, what is there to to negotiate? That’s a sign of utter disrespect. I will not negotiate with people who remain aloof and arrogant about the whole thing. Not after 30 years, I won’t do that. I’m saying this with a great amount of sadness because I’ve had nothing but respect for my fellow cast members, I have deep respect for the crew who has done an extraordinary job year in and year out, and I have enormous respect for (head writer) Maria Bell.”
Tymczasem Deacon właśnie spotkał się z takim facetem, który powiedział, że obraz nie jest oryginałem. Była z nimi Amber. Deacon był zaskoczony jak Danielowi udało się go wykiwać, powiedział Amber, że gra skończona i może wrócić do Daniela (choć też ją przekonywał, że z nim miałaby wszystko). Amber była zaskoczona, że tak szybko odpuszcza, ale ten powiedział, że pracuje dla kogoś i teraz musi "beknąć" za niepowodzenie, a Amber niech idzie do Daniela zanim on zmieni zdanie. Amber więc poszła i pogodziła się ostatecznie z Danielem, a Deacon wyjął fotę małego Erica i powiedział coś tam, że zawsze ich coś będzie łączyć i to jeszcze nie koniec.

Potem jeszcze Deacon miał scenę z Phyllis, chciał jej chyba postawić drinka, ale jak ta dowiedziała się kim jest spoliczkowała go i kazała trzymać się z dala od Daniela. Potem Sharpe zadzwonił do kogoś i powiedział, że muszą przenieść się w bezpieczniejsze miejsce i by ten ktoś chronił jego syna.
Czyżby więc jest szansa na pojawienie się Erica III/Małego D??

Ogólnie jednak pogubiłem się trochę w tym wątku, poza tym nie mam czasu teraz na regularne oglądanie Y&R, także co nie do oglądam, to doczytam w jakimś streszczeniu, także opis jest jaki jest.

Co do Deacona to jest jeszcze kilka ciekawych plotek i spoilerów:

JT będzie się bił z Deaconem.
Ryder (pomocnik Deacona, a przyrodni brat Kevina) będzie miał jakieś flashbacki z jakąś Daisy, kiedy byli dziećmi.
Są też spekulacje jakoby tajemniczą matką Rydera miała się okazać... Sheila! A Deacon znowu może namieszać u Lauren i Michaela. Lauren zaś ma być niespokojna w związku z Ryderem (synem Sheili?). Więc może Deacon & Sheila vs Michael & Lauren??

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

- Adex-fan Brooke
- x 66
Z Nikki? Jeśli tak to dobre zakończenie ich historii po 30 latachDeaconFan pisze:Nikt, chyba postać zniknie bez recastu. Wyjedzie gdzieś prawdopodobnie...Thorne pisze:I kto teraz będzie grał Victora ?
Ciekawe czy jest jakaś szansa na powrót Sheili w 2010 roku i jej współpracę z Deaconem?

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie wiadomo na razie, no ale Nikki raczej nie odchodzi, więc...Adex-fan Brooke pisze:Z Nikki? Jeśli tak to dobre zakończenie ich historii po 30 latach

Poza tym Victor już otrzymał serce od Colleen i można powiedzieć, że jego odwieczna rywalizacja z Jack'iem Abbottem została zakończona, dziękował Abbottom, oni zgodzili się podarować mu serce. Wcześniej też można powiedzieć, źe Victor uratował Jack'a przed zastrzeleniem z ręki Patty, więc ta historia jakby się zakończyła.

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

Ech, szkoda sami fajni bohaterowie. Bardzo lubię Phillipa III, po co go więc ożywiali, żeby teraz go odszedł, poza tym ostatnio bardzo rzadko się pojawia.
Co do Deacona - ja słyszałem, że ma mieć teraz wątek z Michaelem i Lauren i mieszać w ich związku (nie wiem czy chodzi o jakiś romans z Lauren?)... Ale z jednej strony by mnie to cieszyło, bo może Deaconem w końcu zainteresowałby się Bell i ściągnął go do B&B.
Nikki na recurring - też katastrofa, to tak jakby Brooke, Taylor, czy Stephanie przeszły w Modzie na recurring... 

Eric Braeden (Victor) podobnie jak inni weterani Melody Thomas Scott (Nikki) i Jess Walton (Jill) przyjął cięcia i podpisał nowy kontrakt na 3 lata. Ponieważ odszedł i wrócił to jak pisał Deaconfan ostatni odcinek z jego udziałem 2 listopada, a powrót pewnie w grudniu.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Nie rozumiem. To Eric Braeden w końcu odchodzi czy zostaje ? Namieszałeś.Tkk_Bolly pisze:Eric Braeden (Victor) podobnie jak inni weterani Melody Thomas Scott (Nikki) i Jess Walton (Jill) przyjął cięcia i podpisał nowy kontrakt na 3 lata. Ponieważ odszedł i wrócił to jak pisał Deaconfan ostatni odcinek z jego udziałem 2 listopada, a powrót pewnie w grudniu.

If you can't beat them, join them...
Ja tam wszystko rozumiem. Miał odejść, ale w ostatniej chwili zgodził się podpisać nowy kontrakt. Mimo to wcześniej nagrał już ostatnie sceny, które zobaczymy 2 listopada, potem jakiś czas go nie będzie, aż w końcu pojawią się nowe odcinki z jego udziałem (które nakręci po podpisaniu nowego kontraktu).Thorne pisze:Nie rozumiem. To Eric Braeden w końcu odchodzi czy zostaje ? Namieszałeś.

No dobra, to po co w takim razie była ta afera, wywołana przez Erica Braeden'a i lament z powodu cięć budżetowych, oświadczenia, że odchodzi, skoro w końcu postanowił zostać ? Skąd ta nagła zmiana decyzji ? Teraz są wszędzie cięcia chyba. W GH przycinają także. M.in Steve'owi Burton'owi, który gra Jason'a w GH (mój avatar) od 1991 roku. Wtedy Steve, bez pretensji, powiedział coś w stylu "We're all blessed that we have a job".
If you can't beat them, join them...
Bo pewnie Melody Thomas Scott, Jess Walton i Victor Braeden ostatecznie wynegocjowali lepsze warunki i tym samym mieli mniejsze cięcia pensji niż pierwotnie im zaproponowano 
Najprawdopodobniej Deacon zginie, a opiekę nad Eric'iem III przejmie Amber i Daniel

Najprawdopodobniej Deacon zginie, a opiekę nad Eric'iem III przejmie Amber i Daniel
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Co?!!!!! Ale to niemożliwe, Y&R nie może chyba uśmiercić żadnej postaci z B&B: tak Adrienne Frantz chyba mówiła w jednym z wywiadów, że może być pewna, że jej nie uśmiercą. Nie no naprawdę jak tak się stanie, to chyba zbojkotuje Y&R i przestanę to oglądać... Mieszają całkowicie, jak oni sobie mogą na takie coś pozwalać.Tkk_Bolly pisze:Najprawdopodobniej Deacon zginie, a opiekę nad Eric'iem III przejmie Amber i Daniel

Nie no, jestem w szoku - Deacona nie mogą uśmiercić!

- Adex-fan Brooke
- x 66