Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

I pożegnaliśmy Halinę ::kwasny:: :( Szkoda, już zacząłem ją lubić. Ale cóż, tak to jest, jak chce się więcej, niż się jest jest w stanie wykonać, mogła tańczyć "normalnie" to ona chciała "nienormalnie" i teraz nie zatańczy w ogóle. To, że odpadła jeszcze jedna osoba to była mały szok :shock: Wolałem, aby odpadła ta wielkogębna Isis, ale Fidusiewicza też mi nie szkoda.

Helena :serce: Kobieta jest piękna i pięknie zatańczyła. Nareszcie i Iwonka to dostrzegła.
Bosak był jakiś taki ponury dzisiaj, tańczył fajnie, ale to 7 od Beaty mnie rozzłościło. To, że kobieta ma poglądy lewicowe nie znaczy, że ma tak go krzywdzić. Wszystkim daje 10, 9 w najgorszym wypadku 8 a jemu dała 7 ::plask wczolo:

Helena, Helena, Helena :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Obstawiałam od początku wczorajszego programy że Adaś odpadnie i proszę :) Szkoda Halinki bo spodziewałam się że w finale zatańczy z Mateuszem Damięckim :cry: :cry: ale dobrze że dba o swoje zdrowie i że wszystko ma być w porządku. Nie wiem dlaczego ale wciąż nie mogę znieść Vondraćkowej :evil: a Mateusz też coś słabiej zatańczył chyba wczoraj :? ale wciaż jest moim faworytem :). A co do posła Bosaka to bardzo go lubię :lol: .
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

No i moja faworytka Młynkova zrezygnowała :( Najważniejsze i tak jest zdrowie , więc dobrze zrobiła.Ale ważne też , że w tym programie przypomniała o sobie i ldzie ją zapamiętają, bo już wkrótce singiel Młynkowej , więc mam nadzieję, że sobie poradzi na listach

Teraz mój faworyt to Helena Vondraczkova
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też szkoda Mlynkovej, ale cóż - oczywiście zdrowie przede wszystkim.
Moim faworytem są niezmiennie Krzysztof i Kamila, ale lubię też Bryndala, a we wczorajszym odcinku podobali mi się także Jacek i Blanka.
Wolałam, żeby odpadła Isis, ale widocznie nie można mieć wszystkiego. :wink: Wow, jak dużo osób głosowało na Bryndala - zajął w głosach widzów wysokie drugie miejsce. ::rad::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ta ostatnia edycja jest bardzo pechowa ::ysz:: Już za dużo osób sobie coś łamie, krzywi itp. Najpierw Stachurski teraz Młynkowa - szkoda bo Młynkowa ładnie tańczyła :D A Isis tańczyła według mnie na 6 ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

W ostatnim odcinku świetnie Ania Guzik. Równie dobrze Isis i wreszcie pięknie Helena. Najgorzej Bosak, Fidusiewicz - zasłużenie odpadł. To były chyba najgorsze paso doble ze wszystkich edycji. :roll:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Najgorzej tańczy Bryndał i to on powinien odpaśc.Mnie to dzwi , że ludzie na niego głosują, bo tu nie chodzi o taniec(bo nie umie) tylko o jego żarty. Śmieszą kogoś te jego żarty?
Mnie wogóle, może to są za inteligentne dla mnie dowcipy :roll:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

No ja akurat lubię Bryndala, więc w ogóle mi nie przeszkadza, że ludzie na niego głosują :serce: Ostatnio faktycznie było cieniutko, ale w przedostatnim odcinku nawet mi się podobało (nie mówię o technice - bo się nie znam) :D
Co złego, to nie ja ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Zaczynam podejrzewać, że te wszystkie "kontuzje" były zaplanowane. Zrobili 14 par po to żeby trwało to tyle samo czasu co zawsze bo po drodze kilka par więcej odpadnie i zwiększyło dramaturgię programu. To bez sensu ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Ja już tego nie oglądam. :roll:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Najbardziej podoba mi się Mateusz Damięcki, Anna Guzik i Daria Widawska :serce: :serce: :serce: I to im rzecz jasna kibicuję :mrgreen:
Nie mogę natomiast znieć Vondrackovej (czy jak to sie pisze) ::kwasny:: Beznadziejna jest xD
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Moja ukochana Helenka :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: ::ysz:: ::ysz:: ::ysz::
Aż nie chce mi się komentować. Jedynie pociesza mnie myśl, że w ostatnim odcinku Helenka będzie śpiewać i da wielkie show :serce: ::jezyk::

Teraz trzymam kciuki za Bosaka i za Steczkowską ( dzisiaj wyjątkowo podobała mi się ). Natomiast Bryndal i Isis to kompletna porażka ::loll::

A za tydzień będzie jakiś taniec American coś tam... Wie ktoś o co w nim chodzi?? ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Szkoda, że Helena odpadła. Świetnie wczoraj wyglądała i fajnie zatańczyła. Teraz kibicuję już tylko Ani Guzik i Isis. Do wylotu w pierwszej kolejności: Bryndal, Bosak i pan od "Randki w ciemno", a zaraz po nich Steczkowska. 8) :roll:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Wreszcie odpadła ta wkurzająca mnie Helena :twisted: i bardzo dobrze :twisted: .Wciąż trzymam kciuki za Mateusza Damięckiego i ostatnio też za Anię Guzik ;) . Mateusz i tak najpiękniej tańczy :serce:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dobrze, że odpadła Helena, a nie Kawalec. Chyba nadal moim faworytem jest Bosak, choć to nie on pewnie wygra. A jeśli chodzi o kategorie poza taneczne, to króluje Bryndal. Najlepszy był tekst o babciach. :mrgreen: :serce: :: bow ::
ODPOWIEDZ