"MnS" w Polsce
-
Dawidek
- Administrator
Skład Rady Programowej faktycznie jest polityczny. Co do tego nie można mieć wątpliwości.
Przeczytałem ten dokument. I zgadzam się ze wszystkimi punktami, z wyjątkiem tego, który dotyczy "Mody...". Serial ten emitowany jest tez w innych telewizjach publicznych i jakoś nie koliduje to z misją publiczną. Trzeba tylko nieco inaczej postawić akcenty. Ja osobiście widzę TVP bardziej misyjną, niezależną i bezstronną politycznie, ale także z "MnS" o trochę lepszej porze emisji.
Przeczytałem ten dokument. I zgadzam się ze wszystkimi punktami, z wyjątkiem tego, który dotyczy "Mody...". Serial ten emitowany jest tez w innych telewizjach publicznych i jakoś nie koliduje to z misją publiczną. Trzeba tylko nieco inaczej postawić akcenty. Ja osobiście widzę TVP bardziej misyjną, niezależną i bezstronną politycznie, ale także z "MnS" o trochę lepszej porze emisji.
Nie mam co się obawiać , w zasadzie wszyscy na tej radzie wieszają psy i nikt ich nie słucha. Lepiej zajmijmy się czymś innym 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Właśnie to jest dziwne bo w programie napisane że w poniedziałek powtórka z piątku, no to gdzie powtórka z soboty? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
A ja się cieszę, że nie będzie odcinków w sobotę. Przynajmniej w nie każdą. Nie podoba mi sie to, że dodatkowo dają w sobotę, mimo, że to faktycznie pewne przyspieszenie. Skoki narciarskie, jak co roku wprowadzą pewne zamieszanie w emisji serialu. Dla mnie najdotkliwsze będą wcześniejsze emisje w dni powszednie, na przykład około 15. A skoki są ważne dla wielu osób, dlatego muszą być emitowane na ogólnopolskiej antenie.
Nie będzie MnS 6 grudnia w sobotę, czyli drugą sobotę z rzędu - również przez skoki narciarskie.
[ Dodano: 2008-12-04, 14:11 ]
Nie będzie MnS 13 grudnia w sobotę, czyli trzecią sobotę z rzędu. MnS nie będzie również w wigilijną środę, ani w poświąteczną sobotę (27 grudnia).
Natomiast w poniedziałek 29 grudnia MnS o godz. 15.05 dwa odcinki
.
[ Dodano: 2008-12-08, 20:33 ]
Przez cały tydzień od 22 grudnia nie będzie też powtórek MnS
.
Nie będzie MnS 13 grudnia w sobotę, czyli trzecią sobotę z rzędu. MnS nie będzie również w wigilijną środę, ani w poświąteczną sobotę (27 grudnia).
Natomiast w poniedziałek 29 grudnia MnS o godz. 15.05 dwa odcinki
Przez cały tydzień od 22 grudnia nie będzie też powtórek MnS
TVP powinno być konsekwentne z tymi odcinkami mody w soboty.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Ryan Lavery
Uuuu muszę spisać chyba, bo TVP jakiś misz-masz odwala jak zawsze w okresie skoków. Podpisuję się pod Robim - albo emitować Modę w te soboty konsekwentnie, albo sobie odpuścić.Primok pisze:Nie będzie MnS 6 grudnia w sobotę, czyli drugą sobotę z rzędu - również przez skoki narciarskie.
Natomiast w poniedziałek 29 grudnia MnS o godz. 15.05 dwa odcinki.
Przez cały tydzień od 22 grudnia nie będzie też powtórek MnS.