Post autor: Antares »

[shadow=black]SZOK SZOK SZOK i jeszcze raz SZOK

SPOJLERY

+wiadomo co się stało z Dharma

+Ben zrobił "to" z Lockiem gdyż chciał zobaczyć czy dla wyspy Locke jest ważny

+klik, to jest niewidzialny Jakob (31:54) - myślę że to ostatni rdzenny członek wyspy , klik

Locke jest ważny dla wyspy ponieważ usłyszał Jakoba i go zobaczył

+klik, co znaczy ta linia wyznaczona z popiołu ??

+Czemuż to Jakob jest uwięziony ?? Może on pilnuje wyspy i jest tym czarnym "dymem" ?[/shadow]

Post autor: Monia »

FanStefci pisze:
Ogłoszono dzisiaj oficjalnie, że serial zakończy się w... 2010 roku!!! Postanowiono, że serial będzie miał, tak jak pierwotnie zaplanowano - 6 sezonów, z tym, że sezony 4-6 będą miały po 16 odcinków każdy i będą emitowane od stycznia do maja.

Source: http://www.usatoday.com/life/television ... htm?csp=34
Podobny artykuł tyle, że po Polsku :)

http://film.wp.pl/id,77464,title,Koniec ... 084627.629
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Nie wiadomo kiedy będą polskie napisy

Koniec napisy.org

:cry: :cry: :cry: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: :evil: :evil: :evil:

Post autor: Abec »

To tylko napisy.org, zawsze są przecież także inne źródła.

Post autor: Tkk_Bolly »

A jakieś inne strony z napisami .Bo w hataku jest 10 napisów na krzyż.A np napisy do Ugly Betty czy Men in Trees :?:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Goku »

Post autor: Liason-fanka »

Goku pisze:Może na http://napisy.info ;)
Ten serwis ze strachu tez sie zwinal :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Napisy.biz też zamknęli. ::kwasny::
Chyba nie będzie już stron z napisami... :roll:
Ale wracajmy do wątku. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Abec »

Jeszcze tylko dodam, że na głównej stronie hataku jest oświadczenie redakcji w sprawie całej tej afery. No i napisy do Losta tam będą, dopóki będzie serwis. Ponadto ponoć mają przenieść serwis na jakiś tajwański (sic), by w ten sposób uwolnić się do polskich służb. I rzeczywiście wróćmy do tematu.

Post autor: Tkk_Bolly »

Odcinek 20 to była żenada ::loll:: [shadow=black]Swoje ożywienie Micah wytłumaczył , że słupy nie były nastawione na najwyższe napięcie , no poprostu gorszego głupstwa nie mogli chyba wymyslić .I tak sobie myslę , że pewnie podobnie w beznadziejny sposób wyjaśnią sekret wyspy.A tak pozatym to plus za scenarzystów dla Jacoba , tylko żeby w jakchś sensowny sposób to rozwinięli.Anie ciekawe zagadki i głupie rozwiązania.[/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Klaudusia »

Ktoś widział już finał 3 sezonu :?: Bo tak tu cicho :(
[shadow=black]Z tego co zdążyłam zaobserwować na forach o LOST zdania dotyczące oceny ostatnich odcników są dość zróżnicowane.Jedni są zawiedzieni,inni znów zachwyceni.Ja zdecydowanie należę do tych drugich...nawet nie wiem od czego mam zacząć.Nie napiszę wszystkiego co bym chciała bo pewnie tydzień by mi na to nie wystarczył :wink: Więc zrobię to tylko tak ogólnie :P
Charlie :cry: Od początku nie przepadałam za tą postacią,w zasadzie był mi obojętny ale aż łezka zakręciła mi się w oku :cry: To była wspaniała scena,on po prostu pogodził się z przeznaczeniem,choć wydaje mi się,że miał szanse przeżyć.Mógł uciec przez okno,które wysadził Cyklop (czyt.Mikhail) no ale...
Nie wierzę,że to piszę ale po raz pierwszy spodobał mi się Sawyer,a właściwie zdanie,które wypowiedział po tym jak zastrzelił Toma "Nie uwierzyłem mu".Zrobił to w taki sposób,że aż mnie ciarki przeszły 8)
Hugo :serce: ::loll:: Prawdziwy bohater :mrgreen:
Nie do końca zadowolona jestem ze scen Alex/Danielle,czegoś mi tam brakowało.Spodziewałam się chyba znacznie większych emocji...
Walt ::cojest:: To była tragedia...przerośniętny i drewniany ::plask wczolo:
Kim są ci ludzie od Naomi :?: ::bojesie::
Czy mi się wydaje,że wielokrotnie powtarzane było,że Christopher Shephard nie żyje :?: Dlaczego więc Jack w flashforwardach mówił o nim jakby żył ::ke::
Biedny Ben,grunt pali mu się pod nogami ::chytry::
Ostatnia scena z Jackiem i Kate-SZOK ::ke:: Poza tym Kate baaardzo dziwnie wyglądała,może miała taki fatalny makijaż ::ysz::
A i jak myślicie kto może leżeć w tej trumnie :?: ::bojesie::
[/shadow]

Nie wobrażam sobie czekać 8 miesięcy na kolejną serię :evil: To okrutny test mojej cierpliwości :zmiesz::
:serce: Brooke Logan :serce:

Ja oglądałem już w czwartek.

[shadow=black]Ogólnie tak(nie chce mi sie rozpisywać :P) :
Mihaił to terminator, którego chyba nawet granat nie zabije. Szkoda mi Toma bo go lubiłem a śmierć Charliego to po prostu była tak świetnie zagrana że aż się wzruszyłem. Ekipa ratownicza Naomi to ci "Inni Inni". Ostatnia scena pokazuje że zarówno Jack jak i Kate opuścili wyspę jednak Jack pragnie na nią wrócić (czemu :?: :?: :?: ) a Kate nie. I ostatnie: "The Others" + Rozbitkowie + Jacob vs "Inni Inni" = początek końca[/shadow]
susinka1
susinka1

Post autor: susinka1 »

[shadow=black]Skoro Jack mówi o swoim ojcu tak jak by nadal żył a Kate jest na wolności to nasówa mi się tylko jedno wytłumaczenie. Może troszkę nierealne no ale to w końcu LOST ;)
Mianowicie odniosłam wrażenie, że wrócili oni do świata w którym opisywane we wcześniejszych flaschbackach wydarzenia nie miały miejsca.

Jakiś inny wymiar albo co ;)

No i najgorsze jest to, że znowu namnożyły sie pytania, na których odpowiedzi trzeba będzie czekać aż do nowego roku. TRAGEDIA!!!

- Co z pozostałymi rozbitkami?
- Co się stało z wyspą? Czy ktoś ją odkrył, czy nadal jest zakonspirowana?
- Kim są ludzie którzy szukali wyspy? Może Kate i Jack zawarli z nimi jakiś tajemniczy układ

Zwariuje do 2008 ;/[/shadow]

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Klaudusiu miałam takie same odczucia co do Charliego - cały czas nie mogłam się doczekać, aż go zabiją a jednak w tej scenie było mi go strasznie żal ::kwasny:: I też się dziwiłam czemu nie mógł przez to okienko wypłynąć... Z ojcem Jacka też mi się nie zgadzało i myślałam, że nieuważnie obejrzałam, ale skoro Wy też to zauważyliście to coś musi być nie tak... Świetna była scena gdy Locke trzymał Jacka na muszce, dobrze że nie pociągnął za spust. Przykro mi to pisać, ale ostatnio coś się Ben zepsuł - w drugiej serii i na początku trzeciej był taki zagadkowy i straszny a teraz wydaje się być słaby i chorobliwie żądny władzy :( Mam nadzieję, że w następnej serii będzie lepiej! I oby ten flashforward nie był prawdziwy. Kate ma być z Jackiem i kropka, a Jack jako wrak człowieka to też nie był miły widok :zmiesz:: [/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Szogunka »

Wy same spoilery, a mi tak szkoda tych brylantów, co je z Nini i Paolo pochowali. Bo samej Niki i Paolo nieszczególnie :wink: . Choć dosyć drstycznie zakończył się dzisiejszy odcinek, to mi się nie podobał. Mało logoczny - Paolo dawno wiedział o "Innych", jako jedyny widziął Bena przed jego przechwyceniem, znalazł samolot itp. Nigdy nic nikomu nie powiedział. Najbardziej tajemniczy i dyskretny facet na wyspie.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ