Zagubieni (Lost)
[shadow=black]Ten odcinek (3x14) miał chyba według scenarzystów spełnić trzy funkcje. Po pierwsze przedłużyć 'życie' serialu o tydzień
, po drugie wnieść wątki komediowe (stąd dużo było w nim Hurleya), po trzecie wreście "być pełnim smaczków". Zapewne niejeden z widzów bardzo się ucieszył widząc w nim nawiązania do poprzednich przygód naszych bohaterów, powtarzał sobie potem jak to bardzo uważnie trzeba oglądać tą produkcję, ile to się traci zabawy nie zwracając uwagi na szczegółu itd. [/shadow]
[glow=black] Zakończnie 3 serii Lostów tragedia.Wogóle jestem zawiedziony co do seriali prime-time. Zakonczenie 1 serii Heroes też było beznadziejne . Lost i Heroes to po tym sezonie powinny się zakończyć. Najlepsza końcówkę miało Jericho i z chęcią obejżał bym drugi sezon, a to właśnie ono się zakończyło.
Mihail to jest chyba robotem
Ciekawe jak wyjaśnią to , że jest nieśmiertelny.
I po co wprowadzać "Innych innych"
Chyba,że Inni prawie przestaną istnieć .Przecież bardzo dużo z nich zginęło.Śmierć Charliego dla mnie nie była wzruszająca, bo myślałem , że zginie z 10 odcinków temu.Jedyny plus to Rose.Za Naomi i Tomem nie przepadałem,chociaż w oby dwóch przypadkach byłem zaskoczony jak zginęli.
[/glow]
Mihail to jest chyba robotem
I po co wprowadzać "Innych innych"
[/glow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Do Netu trafił pierwszy i jedyny na razie trailer gry na podstawie serialu, co ciekawe francuskiej
Jack rządzi 
[shadow=black]Tak w ogóle, to skąd Wam się wzięła myśl, że z ostatniego odcinka wynika, że Christian Shepard żyje? Już na którymś z rzędu forum o tym czytam. Ze słów: „to sprowadź tu mojego ojca i wskaż, że jest bardziej pijany ode mnie”? Przecież to było ironiczne, a ten Murzyn zrobił dokładnie taką minę, jakby znał całą prawdę. Poza wszystkim zaś – przecież gdyby ojciec był w szpitalu, Jack ni nawijałby o nim tak po prostu i bez problemów. Oczywiście otwarty pozostaje problem, czy „przygody” Jacka z tego serialu to prawdziwa przyszłość, czy tylko wizja, ostrzeżenie które ktoś/coś mu przesyła.[/shadow]
[shadow=black]Tak w ogóle, to skąd Wam się wzięła myśl, że z ostatniego odcinka wynika, że Christian Shepard żyje? Już na którymś z rzędu forum o tym czytam. Ze słów: „to sprowadź tu mojego ojca i wskaż, że jest bardziej pijany ode mnie”? Przecież to było ironiczne, a ten Murzyn zrobił dokładnie taką minę, jakby znał całą prawdę. Poza wszystkim zaś – przecież gdyby ojciec był w szpitalu, Jack ni nawijałby o nim tak po prostu i bez problemów. Oczywiście otwarty pozostaje problem, czy „przygody” Jacka z tego serialu to prawdziwa przyszłość, czy tylko wizja, ostrzeżenie które ktoś/coś mu przesyła.[/shadow]
Macie moze jakies spoilery do 4 sezonu odnosnie postaci Sawyera i Kate?
Ech, ta przerwa jest straszna.
A tu J. Holloway w Angel!
http://www.youtube.com/watch?v=62RDMAfc ... ed&search=
Ech, ta przerwa jest straszna.
A tu J. Holloway w Angel!
http://www.youtube.com/watch?v=62RDMAfc ... ed&search=
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
[shadow=black]Wśród fanowskich spekulacji przeważa Rose - jak zapewne pamiętasz to Wyspa trzymała ją przy życiu i nawet po ewentualnym ratunku ona i Bernard nie chcieli jej opuścić. Zaś po najwiązniu kontaktu ze światem moce prysły i Murzynka zmarła. I to po troszę tłumaczy stan Jacka. Tu jednak pojawiają się dwie wątpliwości - po pierwsze ona przecież miała męża i przyjaciół, po drugie zaś Jack też pewnie by się tak określił. Więc według mnie to był Ben - umarł bo był uzależniony od pobytu tam, nie miał nikogo bliskiego, no a Doktorek, choć go nie lubił, miał powodu, by płakać nad jego trumną... W końcu to Ben miał rację.
A jak Wy myślicie?[/shadow]
A jak Wy myślicie?[/shadow]
[shadow=black]Albo musieliby (bo np. ci podejrzani ludzie od rzekomej pracowniczki dziewczyny Desmonta ich zmusili), albo, jak już pisałem, po nawiązaniu kontaktu ze światem tajemne moce Wyspy prysły... Zresztą Ben chyba po ratunku był aresztowany. Co do Juliett, to myślę, że Jack zapytany czy byli przyjaciółmi odpowiedziałby, że tak. Oczywiście powstaje pytanie, czy sami scenarzyści to wiedzą
[/shadow]
-
blue