Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- PetroPython
Donna jest okropna. Taka zouza
One na pewno są siostrami? Taylor oczywiście nie jest winna wypadkowi, tylko temu, że jechała po pijanemu. Przecież Darla odskoczyła tak nagle, sama zresztą się prosiła o nieszczęście będąc tak blisko drogi. Co do Darli, aż tak znowu mi jej nie szkoda, nic się z nią nigdy nie działo ciekawego 
-
GL Forever
Pojawienie się Donny sporo wniesie. Widać, że ma charakterek
Szkoda Darli... Nie zasłużyła na taki koniec. Piękne były te wspomnienia Sally. Przypomniały się stare, dobre czasy
Zachowanie Brooke jak zwykle haniebne. Ma pakiet, to będzie go trzymała do końca świata, chociaż na niego nie zasługuje. Całe życie narzekała jaka to Stephanie jest dla niej zła. Teraz gdy Królowa dała jej szansę i popiera ją żeby była z Ridgem, ta wybrała Nicka
Ale oczywiście chce przy tym złapać wszystkie sroki za ogon. Wkurzyć Stephanie, zostać z Nickiem, ale mieć przy tym pakiet kontrolny. Tak jak powiedziała dziś Stephanie: Brooke nigdy się nie zmieni. Niestety 
Szkoda Darli... Nie zasłużyła na taki koniec. Piękne były te wspomnienia Sally. Przypomniały się stare, dobre czasy
Zachowanie Brooke jak zwykle haniebne. Ma pakiet, to będzie go trzymała do końca świata, chociaż na niego nie zasługuje. Całe życie narzekała jaka to Stephanie jest dla niej zła. Teraz gdy Królowa dała jej szansę i popiera ją żeby była z Ridgem, ta wybrała Nicka
Ostatnio zmieniony 2010-01-11, 17:15 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Dzisiaj jak dla mnie niezbyt ciekawe odcinki, powrót do wątku Nick/Brooke/Ridge/Stephanie z dodatkiem wkurzającej mnie na razie Donny i do wątku Felicia/Dante/Bridget.
O Thornie i Darli niestety tylko wspominano, szkoda że nie było dziś tego wątku, bo jest obecnie zdecydowanie najciekawszy.
O Thornie i Darli niestety tylko wspominano, szkoda że nie było dziś tego wątku, bo jest obecnie zdecydowanie najciekawszy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
Brooke ma jakąś manię wielkości, chłonie wszystkie słowa Nicka i Donny, że jest najlepszym dyrektorem od powstania firmy, że bez niej upadnie, a zapomina, że bez pomocy i kierowania Eryka ( bo zawsze prowadziła firmę z nim ) oraz projektów Ridge'a nic by nie osiągnęła, nawet dzięki paru dobrym pomysłom. Pół firmy jej się nie należy i powinna oddać pakiet kontrolny Forresterom i zatrzymać część udziałów, bo coś jej się należy.
A przede wszystkim powinna przestać wyć, że zła Stephanie jej nigdy nie chciała zaakceptować, bo zasłużyła sobie na takie traktowania, kradnąć mężów innym kobietom, intrygując i wskakując do łóżek mężów Bridget.
Nie wspominając o tym, że próbowała zabić Stephanie.
Niestety, przez ochydny trójkąt Nick / Brooke/ Ridge nie powrócono do wątku Taylor, która ostatnio nakręca akcję bardziej niż Bridge czy nawet Stephanie.
A przede wszystkim powinna przestać wyć, że zła Stephanie jej nigdy nie chciała zaakceptować, bo zasłużyła sobie na takie traktowania, kradnąć mężów innym kobietom, intrygując i wskakując do łóżek mężów Bridget.
Niestety, przez ochydny trójkąt Nick / Brooke/ Ridge nie powrócono do wątku Taylor, która ostatnio nakręca akcję bardziej niż Bridge czy nawet Stephanie.
Powoli Stephanie zaczyna znowu normalnie myśleć, to, że teraz nie ma firmy, to skutek tylko i wyłącznie jej głupoty i zaślepienia Ridge'm. Niestety teraz Stephanie będzie musiała się użerać z Brooke, bo ta wiadomo, że cokolwiek nie zdobędzie, to zatrzyma dla siebie, tak jak wszystkich synów Stephanie, Eryka i wszystkich swoich zięciów.
Śmiesznie to wyglądała jak Stephane, która najmniej wniosła do firmy rozkazuje Brooke, która najwięcej włożyła w rozwój firmy, aby oddała akcję, które jej się należy ( co przyznał sąd ) . Dziwie się Stephanie, że chcę się pozbyć Logan z firmy. Przecież to dzięki niej jej wnuki będą miały zapewnioną przyszłość.
Donna mi się coraz bardziej podoba, widać, że zna siostrę na wylot i wie czego ona na prawdę potrzebuje.
Donna mi się coraz bardziej podoba, widać, że zna siostrę na wylot i wie czego ona na prawdę potrzebuje.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Miny Stephanie były dzisiaj cudowne. To mnie dziś najbardziej rozśmieszało. Stephanie jest tak żałosna, że aż śmieszna. Dzisiaj pokazała, jaka potrafi być fałszywa i egoistyczna. Pokazała, że dla niej nie liczy się nikt, oprócz jej syna - Ridge'a. Co do udziałów - niech je zatrzyma, choćby przez jakiś czas, niech to będzie zemsta za lata upokarzania ją przez Stephanie.
Donna faktycznie dobrze zna swoją siostrę, ale jest zarazem mało taktowna. Powinna uszanować fakt, że Brooke wyszła za mąż i jest szczęśliwa. Z drugiej strony, podoba mi się to, że ma swoje zdanie i jest pod tym względem konsekwentna. Taktu jej jednak brakuje.
Sądzę, że próba zajścia w ciążę przez Bridget pomoże jej. Nie będzie tak rozpamiętywać Nicole i Dina.
Donna faktycznie dobrze zna swoją siostrę, ale jest zarazem mało taktowna. Powinna uszanować fakt, że Brooke wyszła za mąż i jest szczęśliwa. Z drugiej strony, podoba mi się to, że ma swoje zdanie i jest pod tym względem konsekwentna. Taktu jej jednak brakuje.
Sądzę, że próba zajścia w ciążę przez Bridget pomoże jej. Nie będzie tak rozpamiętywać Nicole i Dina.
Też zwróciłem na to uwagęDawidek pisze:Miny Stephanie były dzisiaj cudowne. To mnie dziś najbardziej rozśmieszało.
Moim zdaniem Brooke powinna oddać Stephanie udziały. Powinna się zachować honorowo. Przecież dobrze wiedziała, że Stephanie daje jej udziały, żeby wróciła do Ridge'a, a nie tak dla niej samej, więc teraz kiedy wybrała Nick'a powinna oddać udziały. Ale jeżeli mam być szczery, to też na jej miejscu bym nie oddał
Jak Nick dzisiaj powiedział do Donny, że mają więcej wspólnego niż myśli to się zaniepokoiłem. Najpierw miał Brooke, potem jej córkę, teraz znów ma Brooke, a może zechce jej siostrę?
-
Gabra-Sheila
Ładna była ta uroczystość pożegnalna Darli. Było dużo osób, każdy wygłosił piękną mowę. Pojawił się też porucznik Baker, który jednak chyba domyśla się, że Taylor, Hector i Phoebe coś ukrywają...
Mała Alexandria jest naprawdę słodka. I naprawdę coraz bardziej mi jej żal...
Co ona i Thorne teraz poczną bez Darli... Oby chociaż rodzina do nich często wpadała, szczególnie Stephanie, która mogłaby się bardziej Thorne'm zająć i odczepić od Brooke, Nick'a i Ridge'a.
Co do Donny, to nawet mi pasuje na modelkę...
Dziwne trochę, że podczas gdy Brooke zrobiła taką karierę, a jej brat Storm jest prawnikiem, to ona się marnowała cały czas chyba jako kelnerka. Katie też chyba sobie nie znalazła lepszego zajęcia... 
Mała Alexandria jest naprawdę słodka. I naprawdę coraz bardziej mi jej żal...
Co do Donny, to nawet mi pasuje na modelkę...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Uroczystość pogrzebowa bardzo smutna, dużo osób się zjawiło, co świadczy o tym, że Darla miała spore grono znajomych, nie tylko wśród Forresterów. Kiedy mowę wygłaszała Taylor, to nadsłuchiwałem, kiedy się przyzna, że to ona przejechała Darlę. Widać było też lęk w oczach Phoebe.
Bardzo fajny pomysł Nicka, by wykorzystać Donnę do kampanii reklamowej. Fajnie, że Broke to podchwyciła. Rozwalił mnie tekst o pupach.
Mam pytanie do Stephanie - nudzisz się?
Bardzo fajny pomysł Nicka, by wykorzystać Donnę do kampanii reklamowej. Fajnie, że Broke to podchwyciła. Rozwalił mnie tekst o pupach.
Mam pytanie do Stephanie - nudzisz się?
Otóż Dawidku - super wiadomość. Stephanie skontaktowała się ze mną i w odpowiedzi na twoje pytanie napisała krótki list:Dawidek pisze:Mam pytanie do Stephanie - nudzisz się?
"Drogi Dawidku i widzowie MNS. Potwierdzam - tak nudzę się strasznie, no bo co tu robić? Chłopa nie ma, firma jakoś prosperuje, wszyscy skupieni na śmierci Darli i na powrocie Donny Logan... A ja? Już tak dawno nie właziłam z buciorami w życie innych ludzi, że prawie zapomniałam jak to sie robi !!!
Z wyrazami szacunku
Królowa Stephanie "Taylor jest dla mnie jak córka" Forrester, z domu - Douglas
- Adex-fan Brooke
Post roku mailo!
Dobre
Co do ostatnich odcinków - szkoda że pokazali Darlę w trumnie to trochę psuje nadzieje na ewentualny powrót, chociaż z Taylor się udało. Taylor przemawiająca na pogrzebie Darli to trochę niesmaczne, Sally jakoś mało zrozpaczona, ale może tak podupadła na zdrowiu że nawet rozpaczać nie ma sił po tylu tragediach. Nowa Donna gorsza od poprzedniej, niby jak się podszykuje to seksowna, ale ma jakąś trupią główkę i w sumie taki szkielet bo chuda w pasie na maxa.
Co do ostatnich odcinków - szkoda że pokazali Darlę w trumnie to trochę psuje nadzieje na ewentualny powrót, chociaż z Taylor się udało. Taylor przemawiająca na pogrzebie Darli to trochę niesmaczne, Sally jakoś mało zrozpaczona, ale może tak podupadła na zdrowiu że nawet rozpaczać nie ma sił po tylu tragediach. Nowa Donna gorsza od poprzedniej, niby jak się podszykuje to seksowna, ale ma jakąś trupią główkę i w sumie taki szkielet bo chuda w pasie na maxa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiejsze zachowanie Dantego było skandaliczne! Jaki był oburzony, że ma być cierpliwy. Rzeczywiście to straszne
Rozpieszczone dziecko nie dostanie tak szybko tego co chce
Przecież to jest młody facet, zdąży spłodzić jeszcze mnóstwo dzieci!
Widać strasznie trudno jest zrozumieć, że Bridget po stracie jednego dziecka może się obawiać kolejnej ciąży
I w dodatku od razu poleciał do Felicii, która tym, że pozwoliła mu się pocałować zachowała się jak ostatnia...!
Pocałunek Donny i Ridge'a mnie zasokczył. Donna nagle wyskoczyła z tym wychwalaniem Ridge'a i na koniec go pocałowała
Nie wiem po co to było. Przecież ona kibicuje jemu i Brooke.
Pocałunek Donny i Ridge'a mnie zasokczył. Donna nagle wyskoczyła z tym wychwalaniem Ridge'a i na koniec go pocałowała