Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

Skomentuję ostatnie odcinki. :wink:

Ostatnio w Y&R zrobiło się bardzo ciekawie, szczególnie w wątku Daniela. Daniel ostatnio wrócił do aresztu, siedzi tam z Billy'm, którego też wsadzili, bo dupek ukrywa kto z sądu przekazał mu tajne informacje na temat zeznań Victorii. Ogólnie nie lubię Billy'ego, ale ma u mnie plusa za to, że stanął w obronie Daniela w areszcie jak taki "duży" typ (zdaje się wynajęty przez Deacona) się go czepiał. ;)
Poza tym denerwuje mnie Phyllis, już myślałem, że polubi Amber, a tu ona knuje potajemnie z Deaconem, żeby usunąć ją z życia Daniela. :x I jeszcze oskarża Sharon o to, że nadal chce ona Nick'a. :roll:
Natomiast jeszcze co do Baldwinów, to szkoda, że nikt nie dostrzega, że Daisy nie ma chyba dobrych intencji, knuje coś z Ryderem. Zastanawiam się kiedy ten wątek choć trochę się wyjaśni i dowiemy się w końcu kim jest ta Daisy.

Mac jest w ciąży - nie podoba mi się ten wątek, jak dla mnie jest nieco nudny, teraz jeszcze może się ciągnąć jakieś 9 miesięcy. :roll:

Sprawa firmy Katherine - też dość ciekawy wątek. Pojawiła się nowa interesująca postać - Tucker, który romansuje w dodatku z Jill. Jego intencje w stosunku do firmy Katherine nie są do końca jasne...

No i jest jeszcze Chance, którego dawniej ktoś próbował zadźgać nożem i teraz ta sprawa powraca. Ciekaw jestem czy to się jakoś wiąże z wątkiem Billy'ego, albo Daniela.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zachęcam do oglądania Y&R! Przebija obecnie B&B! Prawdopodobnie Sheila z ukrycia już śledziła Lauren i Michaela oraz manipuluje Ryderem i Daisy aby mieszali w ich życiu, natomiast Phyllis namówiła Deacona aby porwał na zawsze Amber, ale okazało się że tylko go wystawiła i został właśnie aresztowany plus dała nagranie z komórki policji, które tez go obciąża do czegoś co tam wcześniej knuł. Zanim jednak został zabrany przez policję powiedział Amber że mały D (tak on chyba nadal jest nie za duży) tęskni za Amber i dalej ją uważa za matkę. Ciekawe co Amber z tym zrobi, grunt że jest szczęśliwą żoną Daniela, sa wspaniałą parą i Amber ma Y&R dużo przyjaciół, mam więc o dziwo nadzieję że zostanie w Y&R bo ma tam lepsze życie, no chyba że wkroczy lada chwila Sheila jej tez namieszać bo prawdopodobnie to jakimś cudem żywa Sheila obserwowała przez lornetkę ślub Amber i Daniela na dachu, gdzie była też Lauren, która otrzymała szczura w prezencie.
A teraz ciekawostka Thad Luckinbill (JT) nie wiem czy wiecie wystąpił w teledysku Madonny "Don't Tell Me" :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DeaconFan
Moderator
x 27

Ja także zachęcam do oglądania Y&R! Obecne odcinki są niesamowite, B&B powinno się wstydzić, że nie bierze przykładu ze swojej "siostry"!

Każdy chyba wątek jest ciekawy i wart uwagi.
Nawet wątek Lily/Cane/Mac mnie zainteresował, bo pojawił się po paru latach nieobecności brat Neila - Malcolm (dawniej grany przez Shemara Moore'a, a obecnie przez nowego aktora Dariusa McCrary) i jest to jednocześnie biologiczny ojciec Lily! Ciekaw jestem co Malcolm wniesie do tego wątku, na pewno można spodziewać się spięć pomiędzy nim, a Neilem.

Nadal jestem także bardzo zainteresowany wątkiem Rydera, Daisy i spółki. Ciągle jest to wszystko jeszcze niejasne, te ich relacje i co razem knują. Ryder widać, że lubi Kevina i mu go jakby żal, Daisy chce za to by konsekwentnie realizowali jakiś plan.

Wróciła Nikki na święta w nowych, ciemnych włosach! Co najciekawsze jednak skądś zna Tuckera, który tymczasem kręci z Jill. Jill natomiast jako prezent na święta dała Katherine imię jej zaginionej biologicznej córki (Katherine przez lata uważała, że to Jill jest jej córką, ale tak jednak nie jest, ma ona jakąś inną córkę)! Katherine jednak nie chciała tego zobaczyć, może jeszcze zmieni zdanie...

Najciekawszy jednak jest chyba wątek Adama i Sharon teraz, którzy nagle wylecieli samolotem z miasta i pobrali się daleko od Genoa City! Potem jednak jak wracali samolotem złapały ich turbulencje, ubrali jakieś maski gazowe i Adam w ostatniej chwili zdążył napisać na kartce, że dziecko Sharon żyje i jej to pokazał! Nie wiem co dalej, ale wygląda na to, że samolot rozbił się gdzieś koło jakiegoś rezerwatu przyrody...
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Obie sceny były swego czasu na Polsacie... :)
Ryan umiera na rękach Victorii- http://www.youtube.com/watch?v=btFUufaB ... re=related
Duch Ryana odwiedza Victorię- http://www.youtube.com/watch?v=WruUU_od ... re=related

Scenę z duchem kiedyś tu dawałem, a tę ze śmiercią ktoś jakiś czas temu dopiero wgrał. Piękna i bardzo wzruszająca scena. Victoria tuż przed ostatnim tchnieniem Ryana wymawia przysięgę małżeńską (do ślubu nie doszło bo na ślubie Tricia postrzeliła Ryana, który zasłonił swoim ciałem Victorię. Tricia chciała strzelić do Vicky).
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r
x 40

Ponoć Tawny Moore (gęsia szyja!!) ma się pojawić w Y&R!!! :shock:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Damians

Post autor: Damians »

No jeszcze niech tam Becky zmartwychwstanie do kompletu ::plask wczolo:
DeaconFan
Moderator
x 27

Damians pisze:No jeszcze niech tam Becky zmartwychwstanie do kompletu
No dokładnie, ciekaw jestem ile jeszcze postaci z B&B przejdzie do Y&R... ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

No ale Amber juz od dawna jest w Y&R więc dla mnie to nic dziwnego, że jej matka też się pojawi
Damians

Post autor: Damians »

No nic dziwnego nie byłoby też w tym, jakby pojawił się były mąż i może jeszcze byla teściowa? :lol:
DeaconFan
Moderator
x 27

W ogóle dla mnie przejście Deacona do Y&R i uczynienie z niego zwykłego bandziora to dla mnie trochę przegięcie, ciekawe czy w końcu mały D się pojawi i w jakim wieku... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Już mnie coraz bardziej wkurza Y&R. Może i jest ciekawsze teraz od B&B, ale ja tego nie śledzę, więc jeszcze bardziej się denerwuję, że zabierają nam z B&B tyle postaci... A nam w zamian prawie żadnej nie dadzą.
B@r
x 40

Tomala pisze:Już mnie coraz bardziej wkurza Y&R. Może i jest ciekawsze teraz od B&B, ale ja tego nie śledzę, więc jeszcze bardziej się denerwuję, że zabierają nam z B&B tyle postaci... A nam w zamian prawie żadnej nie dadzą.
Nikt Ci nie podbiera postaci które ciągle występują. Skoro np. Amber nie ma w B&B to tylko dlatego, że Bell nie ma na nią pomysłu. Więc już lepiej, że zapomniane przez niego postacie są dalej wykorzystywane w ciekawszej siostrzanej soapce!
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja bym wolał, żeby ich nie było wcale niż mają być w Y&R, bo tylko żal w d*** ściska xD :lol:
B@r
x 40

Tomala pisze:A ja bym wolał, żeby ich nie było wcale niż mają być w Y&R, bo tylko żal w d*** ściska xD :lol:
Lepszy Ridge niż nic. ::rad::
ODPOWIEDZ