Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tkk_Bolly »

B@r a gdzie wyczytałes tą informację, bo jakoś powątpiewam aby byłą prawdziwa

Jeśli z forum to tam już od pół roku pisza, że w YR pojawi się Tawny, jak również Sheila czy Lauren Bell, która będzie grała nową postac :wink: A nawet April siostra Amber. Jednak nigdy to nie mialo miejsce, bo to głównie wymysły fanów

Więc poprosze o źródło
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Mi już został do nadrobienia tylko odcinek z piątku, tak to miałem niezłe zaległości, ale już prawie nadrobiłem. :D
Akcja jest niesamowita! Nie wiem jak w USA mogą tak narzekać na Y&R. Jak ja bym chciał, żeby te odcinki były teraz w polskiej tv, ale te w miarę nowsze, a nie z 2001 roku. :roll: Oczywiście o ludzkiej porze, a nie o 6 rano. :roll:
Wątek Adam/Sharon/Ashley w końcu może osiągnąć kulminacyjny punkt! Nie mogę się doczekać kiedy to wszystko wyjdzie na jaw, mimo iż lubię Adama i uważam, że jest w nim jakaś dobroć i to chyba po prostu zagubiony facet. Ciekawe jaka kara go spotka jak wszystko wyjdzie na jaw, aż strach sobie to wyobrażać...

Z Tuckerem też niezły twist. :shock: Czyli ta Jo Jo jednak nie jest córką Kay i pani Chancellor ma zamiast tego jeszcze jednego syna (ma też syna - Brock'a, ojca Mac)!
Nieźle pogmatwane. Najpierw przez lata myśleli, że dawna rywalka Kay - Jill to jej córka, potem odszukali Jo Jo, a teraz okazuje się, że jest syn - Tucker!

Lubię też wątek Malcolma, Lily i Neila. Z dwóch braci wolę jednak Malcolma. :wink:

Wątek Rydera i Daisy także się coraz bardziej rozkręca. Daisy w przeciwieństwie do brata to niezła żmija. Ryder nie bardzo chce wykonywać dalej ten cały ich plan. I ten pożar w domu Sharon. Na szczęście Hero Adam uratował dzieciaki i psa. :)

Ciekawe też co dalej z Chance'm i tym kolesiem, który kiedyś chciał go zadźgać nożem...

Zaczyna świrować również Patty. Kwestia czasu, kiedy znowu wkroczy do akcji. :P

Ogólnie jest naprawdę ciekawie, moje ulubione postaci to: Adam, Sharon, Katherine, Paul, Daniel, Kevin, Malcolm i Deacon. Za to niezmiennie nie przepadam za Nick'iem, Victorią, J.T., Phyllis, Jack'iem, Billy'm (chociaż ten ostatnio u mnie plusuje), Heather...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

A czy ta Sheila w koncu wraca czy nie?
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Oficjalnie nie, narazie to wszystko spekulacje :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
B@r
x 43

Post autor: B@r »

Na drugim forum Mody ktoś o niej pisał.

A tutaj video gdzie Amber prosi Deacona aby jej powiedział, gdzie jest Mały D.
http://www.youtube.com/watch?v=cH2aDOwddB8
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
CJ

Post autor: CJ »

Czy ktoś mógłby w skrócie opisać losy Deacona po zakończeniu wątku z obrazem? Jak trafił do więzienia, co się dzieje z Małym D?
Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 71

Post autor: Adex-fan Brooke »

Deacon dał się podpuścić Phyllis (teściowa Amber), nawet mi wydawało się że Phyllis udaje sympatię do Amber a chce aby Deacon ją wywiózł z miasta w zamian Phyllis nie da policji znalezionego nagrania z komórki jak coś tam Deacon mówi o jakimś swoim udziale w czymś nielegalnym (teraz nie wiem dokładnie co) no i Deacon zgodził się porwać Amber, ale po drodze auto stanęło, Deacon i Amber byli w jakiejś szopie i przy okazji on powiedział o Małym D że on nadal za Amber ciągle tęskni i pamięta ją, wtedy wparowała policja z Phyllis i aresztowali Deacona za tamto nagranie oraz za próbę uprowadzenia Amber, tak więc Phyllis załatwiła go (a podpadł jej prędzej tym że Daniel -mąż Amber miał przez niego różne kłopoty). Amber i Daniel pozornie zaznali spokoju bo Amber dręczyło przez święta że Mały D jest gdzieś sam a więc po świętach odwiedzili Deacona i dowiedziała się że Mały D jest z jej matką.

Co prawda jestem w tyle i muszę nadrobić, ale chyba w wątku Amber i Lauren niestety cisza (ale może cisza przed burzą) a ostatnio na Youtube ten sympatyczny pan z SoapNetu komentuje spoilerki na przyszłe dni: http://www.youtube.com/watch?v=HmQOvCwIosE
Sam jestem ciekawy co to z tą Sheilą, ale to chyba Tawny obserwowała przez lornetkę ślub Amber i Daniela na dachu a nie Sheila.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
CJ

Post autor: CJ »

Adex, dzięki za informacje.
To teraz czekamy jak dalej rozwinie się wątek Deacona i Małego D.
Pewnie nie będzie to niczym odkrywczym, jeśli powiem, że to wszystko powinno się dziać w B&B :P
DeaconFan
Moderator
x 28

Ja już nadrobiłem wszystkie zaległe odcinki i może skomentuję co ciekawsze wątki. :P

Bardzo podoba mi się wątek Tucker/Jill/Katherine. Czekam na jego dalszy rozwój i dalsze interakcje Tuckera z Kay, Victorem, Jack'iem. Niezły zwrot akcji z tym, że Tucker jest synem Katherine. A co sądzicie o nagłej zmianie aktora grającego Tuckera? Podobno zmiana była konieczna, bo scenarzyści chyba chcieli trochę zmienić postać Tuckera, jego charakter. :roll: Ten nowy jest chyba bardziej przystojniejszy i taki jakby bardziej groźny, bo tamten był całkiem siwy. Nie wiem w zasadzie którego wolałem.

Victor mnie wkurza, nie powinien tak najeżdżać na własnego syna.

Wątek Ryder/Daisy dość powoli się kręci, myślę, że to jednak dzieci Sheili, a nie Tawny. Pewnie wszystko tak powoli się toczy, bo mają jeszcze problemy ze ściągnięciem aktorki grającej Sheilę do serialu. Za to Daisy ostro intryguje, prawdopodobnie to ona doprowadziła do wyjazdu Eden do Paryża i teraz zamieszkała w jej pokoju u Lauren i Michaela. Lauren zaś ma jakieś problemy zdrowotne, może Daisy ją czymś podtruwa?

Są plotki, że postać Emily zginie z ręki Patty, która ucieknie na z wariatkowa. Jeśli tak to szkoda, bo lubię nawet Emily i chciałbym, żeby była z Jack'iem, bo tworzą ładną parę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
DeaconFan
Moderator
x 28

Może trochę ożywię temat kolejnym komentarzem do ostatnich odcinków. ;)

Otóż, oczywiście nie ma co ukrywać, że w porównaniu z B&B nadal jest bardzo ciekawie. Niektóre wątki osiągają powoli swoje kulminacyjne punkty, są ciekawe intrygi, bohaterowie odkrywają kolejne tajemnice. :P

Szczególnie zaciekawił mnie jednak wątek Rydera (czy też Maxa?) i Daisy. Noah w końcu się pokapował, że to prawdopodobnie Daisy chciała się pozbyć nieufnej Eden wysyłając ją do ciotki do Paryża i pod nieobecność Baldwinów w ich domu zaczął przeszukiwać rzeczy Daisy. :) Znalazł tam, co najciekawsze, fotkę Daisy z małym chłopcem podpisaną napisem "Daisy and Max". Potem chłopak połączył siły z Janą i wspólnie ustalili, że na focie są razem Daisy i Ryder (Jana widziała kiedyś tę samą fotkę u Rydera, tyle że jej kawałek był oderwany). Czyli już wiedzą, że coś łączy tych dwojga i znają się oni od wielu, wielu lat! Ale teraz pytanie: czy Ryder ma naprawdę na imię Max? To by nawet pasowało, bo Ryder to dziwne imię, bardziej tak jakoś mi pasuje na ksywę... :roll:
Poza tym szkoda mi Rydera, bo widać, że chłopak jest dobry i podczas gdy jego siostrzyczka pomieszkuje sobie w najlepsze u Lauren i Michaela (na szczęście Lauren postanowiła ją już "eksmitować"), on grzebie po śmietnikach i śpi nie wiadomo gdzie... :roll:

Ciekawy jest także wątek Ashley/Adam. Pętla wokół szyi Adama coraz bardziej się zaciska, nawet Ashley już sobie przypomina pewne fakty (jak chciał jej wmówić, że potrąciła kiedyś Sabrinę, co w rzeczywistości nie miało miejsca i chciał ją doprowadzić do obłąkania) i już nie ufa Adamowi. Do tego Neil połączył siły z Phyllis by dowiedzieć się więcej o grzeszkach Adama i jego powiązaniach z doktorem Taylorem.
Tymczasem Adam i Victor oczywiście tylko udawali bójkę i kłótnię w restauracji, tak naprawdę to wszystko spomplikowany plan mający na celu wzbudzenie przez Adama zaufania Tuckera i infiltrację jego firmy. :P Najlepsza akcja była jednak z podejrzeniem przez Wilsona kopert z ofertami dotyczącymi kupna Jabot w biurze Tuckera i potem zaproponowanie przez Victora najlepszej oferty. xD Fajnie to wszystko wykombinowali, ale jednak wolałbym, żeby Jabot dostał się w ręcę jego dawnych właścicieli, czyli Abbottów.

Ciekawe także o co chodzi z tym włamaniem do domu Katherine, ktoś szukał czegoś w pokoju Chance'a. Pewnie ma to związek z tym "polowaniem" na Chance'a. Ten wątek również wydaje się być interesujący.
MARCOWY KOT

Post autor: MARCOWY KOT »

Fajnie, że Patty wreszcie uciekła ze szpitala. Coś czuje, że będzie sporo się działo :D
Omar

Post autor: Omar »

We wczorajszym odcinku wspomniana została Sheila! Lauren ma złe przeczucia i na zapewnienie, że Sheila przecież nie żyje, odpowiedziała, że wie, ale jeśli ktoś miałby wrócić z piekieł, by ją gnębić, to właśnie jej by się spodziewała. http://www.youtube.com/watch?v=Yji0M2Vljjg&feature=sub Robi się gorąco. :D
MARCOWY KOT

Post autor: MARCOWY KOT »

Pojawiła się też tajemnicza matka Rydera i Daisy. W scenie w której Ryder usiłuje zamknąć Jane w skrzyni. Zastanawiam się czy ta kobieta to Kimberlin Brown, miała bardzo podobny do niej głos.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 71

Post autor: Adex-fan Brooke »

W Y&R przesada bo sobowtórka Lauren i prawdziwa Lauren złapana jak Jana przez Daisy i Rydera, ale podobno Daisy powie że Sheila nie zniknęła z jej życia, czyżby więc gadanie o Sheili przez taki długi czas jednak nie poszlo na marne i wraszcie kiedyś pokaże się z zaskoczenia? Poza tym 12 maja do Y&R dołączy Tawny! A więc chyba jeszcze nie tak szybko odejdzie Amber a teraz jeszcze wybuch na balu(mam zaległości i dopiero nadrobię, więc mówię tylko skrótkowo co wiem), ale zapowiada się ciekawie, polecam oglądać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DeaconFan
Moderator
x 28

Faktycznie, pojawi się Tawny, ale gościnnie tylko na jeden odcinek, z tego co mi wiadomo. Przyjedzie w poszukiwaniu Amber i będzie miała starcie z teściową Amber - Phyllis!
Poza tym z tym przybyciem Tawny to będzie trochę dziwne, bo ta aktorka grała już w latach 80-tych w Y&R Patty!

Więcej na ten temat: http://tvguidemagazine.com/soaps/andrea ... -4592.html
ODPOWIEDZ