90210
- Sexi Ricky
Jestem właśnie po obejrzeniu finału sezonu drugiego. Tak właściwie to zakończenie nie było dla mnie zaskoczeniem, bo wiedziałem już wcześniej co się wydarzy. Wg mnie kolejna seria zapowiada się bardzo ekscytująco. Oczywiście najbardziej interesuje mnie co dalej z Naomi. Swoją drogą to szkoda, że nie pokazali jak Cannon dopiera się do Clarc. Jestem pewien, że aktorka wcielająca się w tę postać świetnie odegrałaby te sceny. Jednak trzeba zadowalać się tym co serwują nam scenarzyści. Jutro już będę w kolejnej serii i będę mógł komentować z wami na bieżąco. Szkoda tylko, że po jednym odcinku na tydzień, bo przyzwyczaiłem się do trzech dziennie

Ostatnio zmieniony 2010-10-05, 23:12 przez Sexi Ricky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Liason-fanka
To zawsze jest problem jak sie nadrabia kilka sezonow jakiegos serialu i oglada po kilka odcinkow dziennie, a potem nagle sie dochodzi do aktualnych odcinkow i kurcze trzeba sie przestawic na jeden w tygodniuSexi Ricky pisze:Jestem właśnie po obejrzeniu finału sezonu drugiego. Tak właściwie to zakończenie nie było dla mnie zaskoczeniem, bo wiedziałem już wcześniej co się wydarzy. Wg mnie kolejna seria zapowiada się bardzo ekscytująco. Oczywiście najbardziej interesuje mnie co dalej z Naomi. Swoją drogą to szkoda, że nie pokazali jak Cannon dopiera się do Clarc. Jestem pewien, że aktorka wcielająca się w tę postać świetnie odegrałaby te sceny. Jednak trzeba zadowalać się tym co serwują nam scenarzyści. Jutro już będę w kolejnej serii i będę mógł komentować z wami na bieżąco. Szkoda tylko, że po jednym odcinku na tydzień, bo przyzwyczaiłem się do trzech dziennie![]()
- Adex-fan Brooke
3 seria trzeba przyznać że jest dość ciekawa, wątki zaskakują jak w soap operze, o ile fajnie je dalej poprowadzą będzie nadal interesująco.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po 3x04. Odcinek zdecydowanie słabszy od poprzedniego.
Tym razem najciekawszy wątek Adrianny. Ten koleś najwidoczniej chce zniszczyć jej karierę i jeszcze przed tym sobie na niej zarobić. Myślę, że przyznanie się do prawdy mniej by jej zaszkodziło.
Wątek Teddy'ego też jest ciekawy. Zastanawia mnie tylko kiedy wyjdzie na jaw, że jest gejem i jaka będzie reakcja Silver.
Śmieszna ta aukcja, szczególnie ta dziewczyna co wylicytowała Liama
.
Dixon może mieć HIV
. Dobrze, że nie zdążył przespać się z Ivy!
Liam/Annie/Charlie - nuudyyy
.
Podobała mi się ta scena w której Annie, Silver i Adrianna rozmawiały z Naomi
.
Tym razem najciekawszy wątek Adrianny. Ten koleś najwidoczniej chce zniszczyć jej karierę i jeszcze przed tym sobie na niej zarobić. Myślę, że przyznanie się do prawdy mniej by jej zaszkodziło.
Wątek Teddy'ego też jest ciekawy. Zastanawia mnie tylko kiedy wyjdzie na jaw, że jest gejem i jaka będzie reakcja Silver.
Śmieszna ta aukcja, szczególnie ta dziewczyna co wylicytowała Liama
Dixon może mieć HIV
Liam/Annie/Charlie - nuudyyy
Podobała mi się ta scena w której Annie, Silver i Adrianna rozmawiały z Naomi
- kimberly1990
A mnie się 3x04 podobało chyba jak na razie najbardziej ze wszystkich odcinków
Może dlatego, że był dość zabawny i miał taki, hmm, świeży i młodzieżowy klimat, jaki ogólnie charakteryzuje 90210
Podobała mi się ta aukcja charyatywna
Fajne były te licytacje i taniec panów
Myślałam, że Sasha oznajmi Dixonowi, że jednak wtedy naprawdę była w ciąży i pokaże mu jego roczne dziecko (pomyślałam tak dlatego, że na samym początku odcinka przywołali scenę z ciążą)
Z HIV w zasadzie nic ciaekawego, bo zapewne Dixon się przebada i okaże się, że jest zdrowy
Ale pewnie cała ta sprawa zepsuje jego relacje z Ivy, bo wiedząc, że może mieć HIV raczej się z nią nie prześpi
Mnie też się podobała rozmowa dziewcząt z Naomi, dobrze, że w końcu poznały prawdę, bo już mi się szkoda robiło Naomi
Adrianna bardzo fajnie się zachowała, wręczając Silver zarobione pieniądze
Myślę, że powinna przyznać się do kradzieży piosenki - na pewno miałaby mniej kłopotów niż teraz
Annie - Liam - brat Liama --> kompletnie mnie to nie interesuje
Niech Liam wraca do Naomi
Może dlatego, że był dość zabawny i miał taki, hmm, świeży i młodzieżowy klimat, jaki ogólnie charakteryzuje 90210
Podobała mi się ta aukcja charyatywna
Fajne były te licytacje i taniec panów
Myślałam, że Sasha oznajmi Dixonowi, że jednak wtedy naprawdę była w ciąży i pokaże mu jego roczne dziecko (pomyślałam tak dlatego, że na samym początku odcinka przywołali scenę z ciążą)
Mnie też się podobała rozmowa dziewcząt z Naomi, dobrze, że w końcu poznały prawdę, bo już mi się szkoda robiło Naomi
Adrianna bardzo fajnie się zachowała, wręczając Silver zarobione pieniądze
Myślę, że powinna przyznać się do kradzieży piosenki - na pewno miałaby mniej kłopotów niż teraz
Annie - Liam - brat Liama --> kompletnie mnie to nie interesuje
Niech Liam wraca do Naomi
Odcinek 3x04 bardzo mi się podobał.
Fajna była ta aukcja chłopaków, aczkolwiek to już było dawno temu w OTH i tam to wszystko było ciekawsze. Szkoda, że Liam - największy przystojniak, poszedł tylko za $350.
Strasznie mnie irytuje Charlie, a konkretnie jego zachrypnięty głos. Często takie coś u faceta jest seksowne, ale w jego przypadku zdecydowanie nie. Raczej taki dziecinny ma ten głos. Mam nadzieję, że Annie będzie z Liamem, nie z nim.
Bardzo ciekawie rozwija się wątek Teddy'ego. Nie powinien był tak potraktować tego chłopaka, ale to naturalna reakcja - nie może się pogodzić z tym co zrobił.
Szok, że Annie zdecydowała się sprzedać swoje jajeczka
Adrianna powinna przyznać się publicznie do tej kradzieży piosenek, bo przecież ten jej menager ją i tak wykończy. A taki skandal z kradzieżą piosenek, być może nawet by jej pomógł, przyniósłby duży rozgłos.
Ostatnio w wielu serialach są wątki z wirusem HIV. Mam nadzieję, że Dixon jest zdrowy, mimo, że jest chyba najnudniejszą postacią w serialu.
Fajna była ta aukcja chłopaków, aczkolwiek to już było dawno temu w OTH i tam to wszystko było ciekawsze. Szkoda, że Liam - największy przystojniak, poszedł tylko za $350.
Strasznie mnie irytuje Charlie, a konkretnie jego zachrypnięty głos. Często takie coś u faceta jest seksowne, ale w jego przypadku zdecydowanie nie. Raczej taki dziecinny ma ten głos. Mam nadzieję, że Annie będzie z Liamem, nie z nim.
Bardzo ciekawie rozwija się wątek Teddy'ego. Nie powinien był tak potraktować tego chłopaka, ale to naturalna reakcja - nie może się pogodzić z tym co zrobił.
Szok, że Annie zdecydowała się sprzedać swoje jajeczka
Adrianna powinna przyznać się publicznie do tej kradzieży piosenek, bo przecież ten jej menager ją i tak wykończy. A taki skandal z kradzieżą piosenek, być może nawet by jej pomógł, przyniósłby duży rozgłos.
Ostatnio w wielu serialach są wątki z wirusem HIV. Mam nadzieję, że Dixon jest zdrowy, mimo, że jest chyba najnudniejszą postacią w serialu.
- Adex-fan Brooke
Sezon 3 90210 jest rewelacyjny, o wiele lepszy od poprzednich, ciągle jakieś zwroty akcji (nie wszystkie łatwe do przewidzenia). Aż nie można się doczekać następnego odcinka. Serial nie tylko dla nastolatków, zwłaszcza że Ci pokazywani tam raczej prowadzą dorosłe życie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po 3x05.
Zgadzam się z Adexem, bardzo mi się podoba 3 sezon i obecnie 90210 jest moim ulubionym serialem.
Wątek Teddy'ego zręcznie prowadzony, ale nadal nie mogę pojąć, czemu akurat z niego zrobili geja
Najciekawszy wątek Cannona. Jestem mega ciekawy, jak to się skończy i co wymyślą dziewczyny.
Wiedziałem, że Ivy w końcu prześpi się z tym głupim Owenem, no ale cóż. W sumie ona i Dixon to teraz najfajniejsza para.
Przezabawne sceny z Jen i matką Annie i Dixona
Zgadzam się z Adexem, bardzo mi się podoba 3 sezon i obecnie 90210 jest moim ulubionym serialem.
Wątek Teddy'ego zręcznie prowadzony, ale nadal nie mogę pojąć, czemu akurat z niego zrobili geja
Najciekawszy wątek Cannona. Jestem mega ciekawy, jak to się skończy i co wymyślą dziewczyny.
Wiedziałem, że Ivy w końcu prześpi się z tym głupim Owenem, no ale cóż. W sumie ona i Dixon to teraz najfajniejsza para.
Przezabawne sceny z Jen i matką Annie i Dixona
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Sexi Ricky
3x05
Odcinek bardzo mi się podobał. Scenarzyści serwują nam kolejne zwroty akcji
Już myślałem, że Cannon wpadnie, a jednak przejrzał Silver. Dobrze, że mimo to dziewczyny się nie poddają i nadal chcą zdemaskować nauczyciela
Myślę, że przez tą sytuację przyjaźń Silver i Naomi jest silniejsza niż kiedykolwiek. Muszą znaleźć jakiegoś dobrego ''haka'', aby wkopać tego idiotę(chociaż na razie inteligencją to się wykazuje), bo żadna z nich nie jest teraz wiarygodna dla społeczeństwa.
Wątek Teddiego i Iana bardzo dobrze prowadzony. Cieszę się, że teraz w serialach śmiało tworzy się gejów czy lesbijki (kiedyś było to nie do pomyślenia). Szkoda mi Teda, bo broni się przed tym wszystkim co go spotkało, ale widać, że w rzeczywistości czuje coś do chłopaka. Wizualnie faktycznie pasują do siebie
To wątek, który zaraz po Cannonie intryguje mnie najbardziej.
Jen jest nieznośna. Jak mogła tak poniżać Debbie. Szczyt chamstwa i prymitywności. Dobrze, że ta później jej wygarnęła, że jest tylko spadkobierczynią i nigdy nie miała styczności z pracą
W szpitalu tez dobrze zagrała. Być może teraz stosunki kobiet się zmienią. Dziecko wprowadzi w życie Jen pewną metamorfozę -dobrze by było ;P chociaż grzeczna Jen to nudna Jen.
Odcinek bardzo mi się podobał. Scenarzyści serwują nam kolejne zwroty akcji
Wątek Teddiego i Iana bardzo dobrze prowadzony. Cieszę się, że teraz w serialach śmiało tworzy się gejów czy lesbijki (kiedyś było to nie do pomyślenia). Szkoda mi Teda, bo broni się przed tym wszystkim co go spotkało, ale widać, że w rzeczywistości czuje coś do chłopaka. Wizualnie faktycznie pasują do siebie
To wątek, który zaraz po Cannonie intryguje mnie najbardziej.
Jen jest nieznośna. Jak mogła tak poniżać Debbie. Szczyt chamstwa i prymitywności. Dobrze, że ta później jej wygarnęła, że jest tylko spadkobierczynią i nigdy nie miała styczności z pracą
A moim zdaniem Jen w tym sezonie jest świetna! W poprzednich mnie wkurzała strasznie, ale teraz dzięki niej jest naprawdę śmiesznieSexi Ricky pisze:Jen jest nieznośna. Jak mogła tak poniżać Debbie. Szczyt chamstwa i prymitywności.
Strasznie mnie w tym odcinku zawiodła Ivy. Ledwo co zerwała z Dixonem, a już straciła dziewictwo z Oscarem...
Szkoda, że plan Silver nie wypalił, ale...(zaznaczam w cytacie, bo może ktoś nie chce znać spoilerów)
W następnym odcinku o gwałcie Naomi dowie się Jen i weźmie sprawy w swoje ręce!
- Adex-fan Brooke
- kimberly1990
3x06 moim zdaniem troszkę słaby niestety
Odcinek w dużej mierze kręcił się wokół wątku Adrianny, który mało mnie intereuje
Plusem tego było jednak to, że w tym odcinku więcej było Navida niż w pozostałych 5 wcześniejszych odcinkach razem wziętych
Szkoda mi Ivy
Oscar jest podły i w ogóle wkurzający
Choć nie przepadałam na początku za Ivy (bo podbijała do Liama) to teraz darzę ją większą sympatią i chciałabym, żeby jednak między nią a Dixonem się ułożyło
Wątek Naomi może w końcu znowu ruszy do przodu skoro Jen i Ryan dowiedzieli się o gwałcie
Mam nadzieję, że załatwią Cannona
Nie mogę znieść tego nowego faceta Annie (brata Liama)
W ogóle aktor jest jakiś... dziwny
Dziwnie wygląda, dziwnie się rusza, nawet dziwnie mówi xD Ale z drugiej strony wolę, żeby Annie była z nim niż z Liamem
Wątek Liama w tym odcinku dość zabawny
Zwłaszcza kiedy ten typek co chwilę pryskał go tym perfumem/wodą
I mina Liama, kiedy stał w witrynie sklepowej - bezcenna
Szkoda, że nie było dziś Teddy'ego, bo ten gejowski wątek mnie interesuje
Odcinek w dużej mierze kręcił się wokół wątku Adrianny, który mało mnie intereuje
Szkoda mi Ivy
Oscar jest podły i w ogóle wkurzający
Choć nie przepadałam na początku za Ivy (bo podbijała do Liama) to teraz darzę ją większą sympatią i chciałabym, żeby jednak między nią a Dixonem się ułożyło
Wątek Naomi może w końcu znowu ruszy do przodu skoro Jen i Ryan dowiedzieli się o gwałcie
Nie mogę znieść tego nowego faceta Annie (brata Liama)
W ogóle aktor jest jakiś... dziwny
Wątek Liama w tym odcinku dość zabawny
Zwłaszcza kiedy ten typek co chwilę pryskał go tym perfumem/wodą
I mina Liama, kiedy stał w witrynie sklepowej - bezcenna
Szkoda, że nie było dziś Teddy'ego, bo ten gejowski wątek mnie interesuje
- Adex-fan Brooke
Liam to najlepszy przystojniak z 90210, dziwne że nie ma gdzie mieszkać, matka w ogóle się nim nie interesuje? szok
Ten brat Liama nie taki najgorszy, ale chyba coś skrywa, mój ulubieniec to nadal Liam i bardzo lubię Ivy i mi jej szkoda. A z siostry Neomi to chyba chcą zrobić lepszy charakter, fajnie jeśli jakoś pomoże siostrze. Adrianna to totalnie minusuje w tym sezonie u mnie, zwykła karierowiczka, nie lubię jej. Wielki minus nowego odcinka że brak Teddego! Bez sensu, zwłaszcza że jego wątek jest teraz ciekawy.
Ten brat Liama nie taki najgorszy, ale chyba coś skrywa, mój ulubieniec to nadal Liam i bardzo lubię Ivy i mi jej szkoda. A z siostry Neomi to chyba chcą zrobić lepszy charakter, fajnie jeśli jakoś pomoże siostrze. Adrianna to totalnie minusuje w tym sezonie u mnie, zwykła karierowiczka, nie lubię jej. Wielki minus nowego odcinka że brak Teddego! Bez sensu, zwłaszcza że jego wątek jest teraz ciekawy.
3. sezon "90210" jest świetny!
W ten weekend obejrzałem 3 ostatnie odcinki i wszystkie były super.
Wątek Teddy'ego najbardziej mnie ciekawi. Jest bardzo dobrze prowadzony. Szkoda, że w 3x06 nie było tego wątku.
Poród Jen był przekomiczny
Rozwalił mnie tekst Jen do lekarki "Sama przyj idiotko!"
Ogólnie dziwne, że teraz zrobili z Jen pozytywną postać z takiej okropnej suki jaką była. Aczkolwiek fajnie się ją ogląda w nowym wydaniu
Nie rozumiem czemu Annie i Liam nie są ze sobą. Ten jego brat mnie strasznie wkurza. Ma taki denerwujący głos
Ciekawe o co chodzi z nim i Liamem, bo nie powiedział Annie całej prawdy.
Oscar jest nie do zniesienia! Mam nadzieję, że nie zwiąże się z Naomi.
Bez sensu, że Dixon nie wybaczył Ivy nocy z Oscarem. Sam ją okłamał i to zrozumiałe, że poczuła się skrzywdzona, a jeszcze obok miała Oscara, który bardzo chciał się zemścić na jej matce, a Ivy była mu do tego potrzebna. Ivy powinna sobie znaleźć kogoś innego niż Dixon, oni do siebie nie pasują.
Adrianna zrobiła się bardzo dziwna. Zależy jej tylko na karierze i jeszcze tak łatwo daje się robić w konia temu Victorowi. Przecież on bierze większość kasy, co to za układ
A skandal z piosenką mógłby jej może nawet pomóc.
W ten weekend obejrzałem 3 ostatnie odcinki i wszystkie były super.
Wątek Teddy'ego najbardziej mnie ciekawi. Jest bardzo dobrze prowadzony. Szkoda, że w 3x06 nie było tego wątku.
Poród Jen był przekomiczny
Nie rozumiem czemu Annie i Liam nie są ze sobą. Ten jego brat mnie strasznie wkurza. Ma taki denerwujący głos
Oscar jest nie do zniesienia! Mam nadzieję, że nie zwiąże się z Naomi.
Bez sensu, że Dixon nie wybaczył Ivy nocy z Oscarem. Sam ją okłamał i to zrozumiałe, że poczuła się skrzywdzona, a jeszcze obok miała Oscara, który bardzo chciał się zemścić na jej matce, a Ivy była mu do tego potrzebna. Ivy powinna sobie znaleźć kogoś innego niż Dixon, oni do siebie nie pasują.
Adrianna zrobiła się bardzo dziwna. Zależy jej tylko na karierze i jeszcze tak łatwo daje się robić w konia temu Victorowi. Przecież on bierze większość kasy, co to za układ