Różne osobowości jednej postaci
Re: Różne osobowości jednej postaci
Ridge nie jest mężem Brooke xD oni byli ostatnio swoimi konkubentami.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Nadal są małżeństwem.
Są małżeństwem, Carter unieważnił ich rozwód, który Rigde podpisał po pijanemu.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Jednak po dzisiejszym odcinku widać, że więź z Brooke chyba silniejsza. Taylor i jej "zupki chińskie" nie dały rady.
Ta cała sytuacja z Paris uświadomiła mi, że często początkowo ciekawe, energiczne postacie z potencjałem stają się nudne. Najczęściej tak jest w momencie, kiedy scenarzyści połączą ich z kimś w parę. Wtedy ich pierwotny charakter gdzieś znika i tylko wzdychają do 2 połówki. Tak było z Grantem, Nickiem, Sally, trochę też z Wayattem a teraz Paris. Przypomnijcie sobie jacy byli na początku pojawienia się w serialu a jak "skończyli".
To na pewno kompletny brak pomysłów na dalsze prowadzenie takich postaci przez Bella zawoalowany "wypaleniem" postaci, w innych soapkach najczęściej nie dochodzi do takich sytuacji i postacie z biegiem czasu owszem lekko się zmieniają(zmiany głównych scenarzystów) ale zachowują ogólny charakter taki jak przy wprowadzeniu do serialu.
Zgadza się np zdecydowanie był brak pomysłu na Thornea w ostatnim okresie. Bill jest w miarę konsekwentnie prowadzony zgodnie z charakterem. Nie pamiętam jak było z wyrazistą na początku Amber.