wiem ze niektorzy mogli jej nie polubic ale mi sodobao sie "Miami Sands"
ale tylko ze wzgledu na czarny charakter-Sandre
no i ta muzyczka na koncu!! nadal ja szukam
ps.Monia to jednak nie Sorray'a ja spiewala.ta pioseneczka "suddenly" jest za wolna ,tamta byla szybsza i ta koncowa piosenka jest taka sama ja ta na poczatku tylko ze na poczatku jest tylko muza z tej pioseni eh

ps.Monia to jednak nie Sorray'a ja spiewala.ta pioseneczka "suddenly" jest za wolna ,tamta byla szybsza i ta koncowa piosenka jest taka sama ja ta na poczatku tylko ze na poczatku jest tylko muza z tej pioseni eh
z Soap Oper-Y&R,Pierwsze odcinki B&B
A z tych Telenowel z Argentyny\Hiszpani\Brazylii\innych krajów(niepotrzebne skreślić) to najbardziej chciałbym aby jeszcze raz puścili Amigas & Rivales (jedna z niewielu które zapadły mi w pamięć) chętnie obejrzałbym też gdyby zrobili drugą serię...Ale to miało być o Soap Operach a nie o Soap Operetkach ;P
A z tych Telenowel z Argentyny\Hiszpani\Brazylii\innych krajów(niepotrzebne skreślić) to najbardziej chciałbym aby jeszcze raz puścili Amigas & Rivales (jedna z niewielu które zapadły mi w pamięć) chętnie obejrzałbym też gdyby zrobili drugą serię...Ale to miało być o Soap Operach a nie o Soap Operetkach ;P
Z soap oper chciałbym zobaczyć w Polskiej tv "As the world turns", albo "Guiding Light"
a ATWT ma nową czołówkę. I dlaczego nikt nie pisze w temacie do serialu As the world turns
oto nowy opening ATWT http://www.youtube.com/watch?v=6nua1Oi6E_8
Dzięki za linka GL.
Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny.
A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo? 
Bo Margo zdeptał słoń. ŻartujęFanStefci pisze:Dzięki za linka GL.Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny.
A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo?