Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Aaa to ja już nie wiem. Ten temat jest o soap-operach 8)

Post autor: santylia »

wiem ze niektorzy mogli jej nie polubic ale mi sodobao sie "Miami Sands" ::jezyk:: ale tylko ze wzgledu na czarny charakter-Sandre ::jezyk:: no i ta muzyczka na koncu!! nadal ja szukam

ps.Monia to jednak nie Sorray'a ja spiewala.ta pioseneczka "suddenly" jest za wolna ,tamta byla szybsza i ta koncowa piosenka jest taka sama ja ta na poczatku tylko ze na poczatku jest tylko muza z tej pioseni eh :( :( :(
Jimena
Jimena

Post autor: Jimena »

Ja bym chciała zobaczyc Pasion de Gavilanes II czyli druga częsć Gorzkiej zemsty :mrgreen:

Post autor: Marek Forrester »

Tylko ,że nikt nie nakręcił ani nie nakręci II cześci tej telenoweli ::ke:: ::chytry::
Nobody does it better
Jimena
Jimena

Zdjęcia zaczęły się z początkiem 2006 r :D

Pisało gdzieś ,że kręcenie 2 cześci nie doszło do skutku bo główni bohaterowie nie zgodzili się zagrać w 2 części gdzieś o tym pisaliśmy już.
Nobody does it better
Jimena
Jimena

Różna są zdania na ten temat.Ja wiele razy czytałam że wszystko jest ok i 2 część będzie.No nie wiem poczekamy zobaczymy...ale osobiście bardzo bym chciała się tego doczekać bo Gorzka zemsta była najlepszą telcią jaką oglądalam. :D

Post autor: Goku »

z Soap Oper-Y&R,Pierwsze odcinki B&B

A z tych Telenowel z Argentyny\Hiszpani\Brazylii\innych krajów(niepotrzebne skreślić) to najbardziej chciałbym aby jeszcze raz puścili Amigas & Rivales (jedna z niewielu które zapadły mi w pamięć) chętnie obejrzałbym też gdyby zrobili drugą serię...Ale to miało być o Soap Operach a nie o Soap Operetkach ;P
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ogląda ktoś z was, albo zna w miarę AS THE WORLD TURNS?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Ja przez jakiś czas ogladałem ATWT i powiem Ci ,że bardzo fajny serial ale jakoś czasu nie miałem być może teraz się skusze na niego bo naprawdę wciągające akcje i problemy w serialu.
Nobody does it better
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja bym chciał oglądać u nas "Days of our lives" ale tylko te świeższe odcinki i "Passions" - też tylko te świeższe... :serce:

Ale jestescie świadomi tego ,że niestety ale nigdy żadnej opery nie obejrzymy w Polsce oprócz MNS :cry:
Nobody does it better

Post autor: GL Forever »

Z soap oper chciałbym zobaczyć w Polskiej tv "As the world turns", albo "Guiding Light" :wink: a ATWT ma nową czołówkę. I dlaczego nikt nie pisze w temacie do serialu As the world turns :cry: oto nowy opening ATWT http://www.youtube.com/watch?v=6nua1Oi6E_8

Post autor: FanStefci »

Dzięki za linka GL. ;) Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny. ::chytry:: A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo? :(
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: GL Forever »

FanStefci pisze:Dzięki za linka GL. ;) Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny. ::chytry:: A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo? :(
Bo Margo zdeptał słoń. Żartuję ::jezyk:: nie ma Margo, ale pewnie będzie. Założę się, że ta czołówka, tak jak stara, będzie miała kilka wersji i w którejś Margo się pojawi.
ODPOWIEDZ