Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku
x 2

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Goku »

Przecież już od jakiegoś miesiąca emituje... :mrgreen:
Dawidek
Administrator
x 75

Post autor: Dawidek »

Hmmm, Ta gazeta raczej opisuje nowości na kanałach platformy, więc byłem przekonany o tym, że to będzie nowość na Hallmark Channel, nie śledzę tego kanału na co dzień, sam byłem zdziwiony Twoją informacją Goku. :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Widziałem tę informację, ale ku mojemu zdziwieniu, w niedzielę po południu już leciał chyba 13. i 14. odcinek 1. sezonu. Jak będę miał czas to może będę zerkał, bo widziałem zaledwie kilka odcinków 1. sezonu, 2. podobnie, 3. trochę więcej, a potem to już zdecydowaną większość.
Ostatnio ciekawie się dzieje. Leo jest "avatarem" ::loll:: Intrygująca jest postać Kyle'a. Trudno go rozszyfrować.
W 6. sezonie nie znosiłem Chrisa.
A czy wogóle ktoś oprócz mnie ogląda ten serial?
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Zdarzyło mi się tylko parę razy zerknąć na ten serial a to tylko ze względu na aktorów z B&B bo dosyć dużo tam ich grało gościnnie.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Tomala

Dzisiaj na Polsacie był finał 7. sezonu. A to oznacza, że za tydzień premiera 8. - ostatniego sezonu "Czarodziejek".
Świetny był dzisiejszy odcinek. Jak już policja dowiedziała się o tej całej magii cały czas zastanawiałem się jak to rozegrają i rozwiązanie było takie proste - zafundowały sobie inne ciała :lol: Nie jestem pewien, ale nową Piper gra chyba Amanda z "Brzyduli Betty" :) :lol: Ale nie jestem pewien na 100%, bo trochę inaczej wyglądała. A z Leo jakiego przystojniaka zrobiły ::jezyk:: Ciekawe jak długo będą używali tych nowych ciał. Będą się zmieniać przed wyjściem z domu, czy może wymyślą coś aby mogły cały czas używać swoich prawdziwych ciał...?
Tomala

Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale na wszelki wypadek napiszę. Jutro o 12.45 na Polsacie 2 ostatnie odcinki "Czarodziejek"! Odcinek zapowiada się bardzo ciekawie. Siostry chyba stoczą największą bitwę w swojej "karierze".
Dawidek
Administrator
x 75

Obejrzałem pierwsze 4 odcinki 1 sezonu serialu, który emitowany jest na Discovery Life (tak, tak to kanał od Discovery Networks). Mam nagrany piątkowy i obejrzę sobie w kolejny weekend. Serial jest bardzo przyjemny, lubię seriale fantasy, takie baśniowe opowieści. Niestety, z powodu ograniczeń czasowych nie będę, przynajmniej, na razie, oglądać kolejnych odcinków. :cry: Będę w przyszłości tropić.

Serial jest emitowany w dni powszednie o 19, powtórki dnia następnego o 11.00. Jest też powtórka z całego tygodnia w sobotnie popołudnia: http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/discovery-life/ .
Nick

Post autor: Nick »

Serial emituje też TV6, ale tam jest już końcówka 1 sezonu. Swego czasu lubiłem oglądać "Czarodziejki", ale teraz nie mam ochoty na powtórkę :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajnie się oglądało pierwsze sezony potem gorzej... Ogólnie oczywiście Tvp1 zmieniała godziny i nie udało mi się nigdzie na spokojnie do końca zobaczyć tego serialu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 75

Nawet nie wiedziałem, że serial leci w TV6. To jest sygnał, że w polskiej telewizji poleci jeszcze nieraz, więc w sumie go nie stracę.
Onyks

Post autor: Onyks »

Ja oglądam na Discovery Life. Słabo znam odcinki z Prue, ale obejrzałem sporo z Paige. Uwielbiam Rose McGowan, ale Shannen też jest świetna. Żałuję, że nie zwolniono Alyssy, Phoebe mnie zawsze strasznie irytowała. Zresztą Milano została zatrudniona jako szybkie zastępstwo za Lori Rom, która odeszła po nakręceniu kilku scen.
ODPOWIEDZ