Post autor: Szogunka »

Dzięki :D .
Nie znam (jeszcze) tej drugiej wersji, ale czołówka mi się podoba!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Post autor: LoLex »

Nie oglądam Gilmore Girls, chociaż od dawna je puszczają, ale piosenka bardzo mi się podoba. Zawsze sobie nucę kiedy leci zapowiedź. :roll: ::rad::

Post autor: katarzynka »

Jak to się stało, że Rory tak szybko wybaczyła Loganowi :?: Czy ja coś ominęłam :?: :?: Ale miło patrzeć że się kochają :D Biedna Lorelai :( Czemu Luke nie zauważa jak ona jest teraz przybita :evil:

Logan jak chce, potrafi być słodziutki. Dziś też go lubiłam, więc trochę rozumiem Rory. Ale czemu w tej cholernej przerwie miał te laski, czemu daje się tak traktować ojcu? Dla mnie wdalszym ciągu nie jest dobrym partnerem dla młodszej Gilmorki.

Post autor: Goku »

W końcu polubiłem Logana ;)... W ogóle niezła była ta akcja z gazetą :mrgreen:...Oni sądzą że Paris jest wredna?? Chyba nie znali jej w pierwszych seriach ;)... Ale to było trochę chamskie jak Rory coś do niej gadała a ta nauszniki sobie zakłada... ::loll:: ::loll:: ::loll::

Post autor: anka_ »

Najlepsza była kolacja u Emily i Richarda :lol: Myślałam, że padnę ze śmiechu. ::loll:: Co za rodzina...

Sceny w gazecie też niezłe :wink: Z Paris to mi się najbardziej kojarzy jej przemówienie na zakończenie szkoły ::loll:: :zeby: ::rad::
Co złego, to nie ja ;)

Ooo tak, kolacja piątkowa to majstersztyk :zeby: ::loll:: Bardzo mi się spodobała konstruckja tej sceny :?: :D

[ Dodano: 2007-04-22, 17:04 ]
Jakoś mnie skołował wczorajszy odcinek... Albo coś ominęłam, albo akcja Rory z Loganem wyskoczyła z nienacka ::krzyw:: Ehh, i jeszcze ten jej tekst na początku odcinka, że się wyprowadziła do Logana do starego mieszkania, po czym sobie wszystko wyjaśnili i znów z nim mieszka - przecież w poprzednim odcinku powiedziała Lorelai i Christopherowi, że mieszka z Loganem, więc O Co Cho :?: :!: ::ysz:: A Luke jest głupi, że nie zauważa, że krzywdzi Lorelai, ot co ::kwasny::

PS. świetne sceny Zaka i Mamy Lane :: bow :: :zeby: ::loll::

Dzięki Goku :: bow ::
Że ja nie pomyślałam o tej stronie ::plask wczolo: :P

Z tą ceną PRZYJACIÓŁ to serio przegieli :roll: Przecież wszystkie odcinki można mieć za darmo :twisted: :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)

Post autor: Goku »

Ostatnio w Gilmorkach świetna była Paris :serce: Tylko zadzwoniła do tego doktorka i wszystkiego się dowiedziała.

Dobrze, że Rory ściągnęła do szpitala ojca Logana.

Podobno Gilmore Girls ma się skończyć :cry: :cry: :cry:

Goku pisze:Podobno Gilmore Girls ma się skończyć :cry: :cry: :cry:
No, niestety nie będzie już następnej serii :( :cry:

Ale czeka nas jeszcze jedna seria - o ile TVN ją puści ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)

Zapowiedź ostatniego odcinka serii - wielce ciekawa :wink:

Szkoda, że jeszcze tylko jedna seria, oby tvn7 mnie nie zdenerwował (jak z One Tree Hill) i choć jeden serial dociągnął do końca :!:

Btw. patrzyłam na strone amerykańskiej tv http://www.cwtv.com/shows/gilmore-girls i czytałam co będzie, nie mogłam się powstrzymać :wink:

Rory tak kocha Logana, że wybacza mu wszystko, co za urocza para :serce: Za to matka April jakaś dziwna ::kwasny:: Lorelai zorganizowała dobrą imprezę, a ta się złości, że jej nie zna ::krzyw::

Post autor: Marek Forrester »

Nie za wiele... Ostatnia pozycja w oglądalności TVN7 czyli serial "Grzesznica" emitowany o 14:10 ma około 200 000 widzów czyli GG muszą mieć jeszcze mniej.
Nobody does it better

Mniej niż 200 tys :?: Nie nooo, nie uwierzę :nie:
Aniu, ślij więc PW do biednej nieporadnej koleżanki-fanki :D

[ Dodano: 2007-05-27, 00:54 ]
I doczekałam się ostatniego odcinka...
Strasznie smutno kiedy się żegnali Rory z Loganem :cry: Taka śliczna z nich para :serce:
Swatanie Emily - świetne :zeby: Fajnie się zaczęła Lorelai zachowywać ::jezyk::
Dobrze że postawiła z Lukiem sprawę jasno, ale okropnie mi jej żal :( I jeszcze jak leżała u Christophera to już w ogóle :(
Odcinek trzymał wysoki poziom - emocje się wyzwoliły :!:

Czy ma ktoś info o wyemitowaniu 7 serii :?: :?:

Motyla Noga (tu przeklinać nie wolno! :wink: ). Czemu nikt nie napisał, że Kochane Kłopoty wróciły? Dziś 2 odcinek. Nie mam pojęcia jakiej serii. Zobaczy się. To znaczy jutro się zobaczy, bo "tworzymy rytuały" naszemu dziecku i o 19 je kąpiemy. Dla KK nie będę łamać schematów :wink:

O żesz kurczę, ominęłam 2 odcinki Gilmore Girls 7 :( Na szczęście trafiłam na reklamę i już wczoraj udało mi się obejrzeć :D Ahh jak mi tego brakowało :serce:
ODPOWIEDZ