Primok pisze:Dominika Ostałowska to jedna z najlepszych polskich aktorek . W MjM Marta była moją ulubioną postacią, którą podobnie jak cały serial zepsuli i teraz faktycznie powinna z niego zrezygnować, bo ciężko się patrzy na taką aktorkę w takim serialu . W spektaklach, role w jakie się wciela są fenomenalne, kreacje godne Oscara - pierwszy raz jak ją zobaczyłem w spektaklu to mnie zamurowało. W filmie swoją klasę pokazała w "Warszawie".
Co do wyglądu, to akurat dla mnie jest bardzo ładna o delikatnej urodzie .
W pełni się zgadzam.
A co do wyglądu, to może w obecnych włosach nie wygląda najlepiej, ale w tych dłuższych rudych ( było to ujecie w czołówce Mjm, nie wiem,czy dalej jest ), czy nawet w tej czarnej peruce w Reginie, wyglądała fenomenalnie
Mi Dominika Ostałowska jest obojętna. Grać moim zdaniem umie. Ale za to jest brzydka. No i Marta w MJM mnie zawsze wkurzała.
Karolaka nie lubię. On wogóle nie jest dla mnie śmieszny, bo raczej kojarzy się go z rolami komediowymi. I ma ogromną szparę między zębami.
A co myślicie o tej pseudo-gwieżdzie Hollywood - Izabeli Miko?
Dla mnie jest ona tylko produktem TVN, pseudo-gwiazdą, która pojawiła się znikąd i została okrzyknięta przez TVN super znaną aktorką
Także wszyscy krytycy bezlitośnie skrytykowali ją i jej rolę w tym nowym filmie.
Damians - jeszcze na długo zanim TVN zaczął ją promować można było usłyszeć o niej w mediach, więc to nie jest kolejna gwiadeczka znikąd typu Isis. Jako dowód zdanie z wikipedii "Miko was ranked #48 on Maxim's Hot 100 Women of 2001 list."
Bo to nie aktorka, a tancerka . A że się do filmów pcha, choć nie powinna... No cóż. Cichopkowa też się pcha do TV mimo, że powinna zostać zamknięta gdzieś w bunkrze pod ziemią, by już nikt nie musiał jej oglądać xD.
Goku pisze:Bo to nie aktorka, a tancerka . A że się do filmów pcha, choć nie powinna... No cóż. Cichopkowa też się pcha do TV mimo, że powinna zostać zamknięta gdzieś w bunkrze pod ziemią, by już nikt nie musiał jej oglądać xD.
Tak, w "Kochaj i tańcz" tańczy fajnie ale gra slabo. Szczególnie scena złości na swojego ojca była sztuczna.
W prima aprilis Pudelek podał, że ALicja Bachleda-Curuś była w Krakowie z Colinem Farellem, potem zamieścił jakieś zdjęcia od tyłu, a i tak chyba większość w to nie wierzyła.
A tymczasem dzisiaj w DD TVN Alicja, co prawda niejednoznacznie, ale potwierdziła tę plotkę
Widzieliście nową fryzurę Darii Widawskiej Nie mogłem uwierzyć kiedy zobaczyłem nową okładkę magazynu "PANI". Daria ścieła włosy! Ma krótsze niż Ania Wyszkoni... Szok, szok, szok.
Nie widziałem. Mógłbyś podać link do jakiegoś zdjęcia? A czy to był na pewno magazyn "PANI" bo jak szukałem najnowszej okładki w necie to była Michelle Obama