Post autor: Damians »

Primok pisze:Dominika Ostałowska to jedna z najlepszych polskich aktorek :wink: . W MjM Marta była moją ulubioną postacią, którą podobnie jak cały serial zepsuli i teraz faktycznie powinna z niego zrezygnować, bo ciężko się patrzy na taką aktorkę w takim serialu :roll: . W spektaklach, role w jakie się wciela są fenomenalne, kreacje godne Oscara - pierwszy raz jak ją zobaczyłem w spektaklu to mnie zamurowało. W filmie swoją klasę pokazała w "Warszawie".
Co do wyglądu, to akurat dla mnie jest bardzo ładna o delikatnej urodzie :wink: .
W pełni się zgadzam.
A co do wyglądu, to może w obecnych włosach nie wygląda najlepiej, ale w tych dłuższych rudych ( było to ujecie w czołówce Mjm, nie wiem,czy dalej jest ), czy nawet w tej czarnej peruce w Reginie, wyglądała fenomenalnie :D

Post autor: Tomala »

Mi Dominika Ostałowska jest obojętna. Grać moim zdaniem umie. Ale za to jest brzydka. No i Marta w MJM mnie zawsze wkurzała.
Karolaka nie lubię. On wogóle nie jest dla mnie śmieszny, bo raczej kojarzy się go z rolami komediowymi. I ma ogromną szparę między zębami.

A co myślicie o tej pseudo-gwieżdzie Hollywood - Izabeli Miko?

Dla mnie jest ona tylko produktem TVN, pseudo-gwiazdą, która pojawiła się znikąd i została okrzyknięta przez TVN super znaną aktorką ::loll::
Także wszyscy krytycy bezlitośnie skrytykowali ją i jej rolę w tym nowym filmie.

Mnie też wkurza ta cała Miko. Ostatnio u Szymona zachowywała się strasznie idioycznie :x

Post autor: Goku »

Damians - jeszcze na długo zanim TVN zaczął ją promować można było usłyszeć o niej w mediach, więc to nie jest kolejna gwiadeczka znikąd typu Isis. Jako dowód zdanie z wikipedii "Miko was ranked #48 on Maxim's Hot 100 Women of 2001 list." :)

Nie zmienia to jednak faktu, że grać to ona kompletnie nie umie. Krytycy nie pozostawili na niej suchej nitki.

Bo to nie aktorka, a tancerka ;). A że się do filmów pcha, choć nie powinna... No cóż. Cichopkowa też się pcha do TV mimo, że powinna zostać zamknięta gdzieś w bunkrze pod ziemią, by już nikt nie musiał jej oglądać xD.

Aktorka Katarzyna Cichopek została uznana za jedną z najbardziej wpływowych Polek :D :serce:
Obrazek

Post autor: mailo »

Goku pisze:Bo to nie aktorka, a tancerka ;). A że się do filmów pcha, choć nie powinna... No cóż. Cichopkowa też się pcha do TV mimo, że powinna zostać zamknięta gdzieś w bunkrze pod ziemią, by już nikt nie musiał jej oglądać xD.
Tak, w "Kochaj i tańcz" tańczy fajnie ale gra slabo. Szczególnie scena złości na swojego ojca była sztuczna.

W prima aprilis Pudelek podał, że ALicja Bachleda-Curuś była w Krakowie z Colinem Farellem, potem zamieścił jakieś zdjęcia od tyłu, a i tak chyba większość w to nie wierzyła.
A tymczasem dzisiaj w DD TVN Alicja, co prawda niejednoznacznie, ale potwierdziła tę plotkę :D

Post autor: Marek Forrester »

Widzieliście nową fryzurę Darii Widawskiej :!: Nie mogłem uwierzyć kiedy zobaczyłem nową okładkę magazynu "PANI". Daria ścieła włosy! Ma krótsze niż Ania Wyszkoni... Szok, szok, szok.
Nobody does it better

Nie widziałem. Mógłbyś podać link do jakiegoś zdjęcia? A czy to był na pewno magazyn "PANI" bo jak szukałem najnowszej okładki w necie to była Michelle Obama :wink:

Post autor: Marek Forrester »

Okładke pani widziałem w nowym numerze "Show", nie widziałem ich w necie.
Nobody does it better

Post autor: Pottermaniack »

Okładka jest w jednym z newsów na pudelku:

http://www.pudelek.pl/artykul/18034/wid ... losy_foto/

Obrazek

Ale nawet ładnie jej w takich krótkich włosach. Dużo lepiej niż Wyszkoni!
ODPOWIEDZ