Herosi (Heroes)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Najlepsze odcinki!
Teraz zacznie się jakby nowy rozdział... Pamiętam hasła z NBC... "Czy Ty też jesteś na liście?"... :mrgreen:
Zobaczymy o co chodzi! Ja widziałem odcinki 1-11 a teraz będę musiał śledzić odcinki z TVP.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

A kto to jest ten Murzyn, który 'wyczyścił pamięć' bratu Claire? Miał pomalowane na biało paznokcie :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

Claire chyba odziedziczyła dar po matce :)...

Mam nadzieję, że D.L.owi uda się uwolnić Niki :)... Micah świetnie umie używać swojej mocy :)... Tekst Jessici "Po co ci Bóg, skoro masz mnie?" mnie rozwalił ::loll:: :mrgreen:

Nienawidzę "ojca" Claire. Ten facet jest porąbany... :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ojciec Claire jest okropny, nie podoba mi sie jego postać. Natomiast Claire to moja ulubiona postać.
Hiro stał się do zniesienia ale nadal jest okropny. W tym serialu wiele się dzieje. Akcja trwa i trwa...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Goku, raczej matka Claire jest kobietą - ogniem lub kimś takim.
Najlepszy dziś był GULP Hiro. Uwielbiam go :serce:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

GULP to najlepsze co Hiro kiedykolwiek 'powiedział' ::jezyk:: Poza tym nie podoba mi się ta postać :twisted:

Claire bezsprzecznie moją ulubioną postacią, ale dziwię się że tak strasznie się czuje okłamując ojca - to przecież on wyczyścił pamięć jej przyjacielowi i bratu ::kwasny:: No a zostawienie dzwoneczków w oknie to duuuuuży błąd ::ysz::

Świetne sceny Nikki w szpitalu, czyżby Pani Psychiatra miała zginąć z rąk Jessici ::chytry:: Sama się o to prosi :P Fajnie że DL przyszedł do żony i tak się przytulili czule :serce:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Gdy otworzyły się drzwi samochodu i oczom Hiro i jego przyjaciela ukazał się "szef", pomyślałem sobie "o, tata", a ten po sekundzie powiedział "father". ::jezyk:: Mam instynkt ^^

Ciekawe co zrobi z Peterem "niewidzialny człowiek". Współczuję Nikki, chyba zabił bym tego wrednego babsztyla (Jessicę), gdyby się tak rządziła moim ciałem. Z resztą powinna płacić jakiś czynsz za użytkowanie :mrgreen:

Interesująca była scena rozmowy Claire z -prawdopodobnie- biologiczną matkę. I ta jej 'zapalniczka w dłoni' xD Tak na marginesie, to szkoda, że nie ma w Polsce jakiegoś internetowego archiwum prasy, takiego, z którego korzystała Claire szukając informacji o pożarze.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wiele tytułów prowadzi internetową archiwizację starych numerów. Często jest to płatne.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Wczoraj skończyłam pierwszą serię i cieszę się, że Nathan umarł. Nie znosiłam go od samego początku. Mój ulubiony Peter dał sobie radę i Claire też żyje więc jest dobrze ;) Jednak samo zakończenie nie było zbyt zachwycające i nie przyciągnęłoby mnie do drugiego sezonu, ale żeby nie przekreślać całego serialu, który nie był taki zły i tak zerknę na dalsze odcinki, może wymyślą coś ciekawego. [/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

[shadow=black]Zgadzam się. Odcinek 11 był już bardziej emocjonujący niż finał sezonu pierwszego, rozczarowałem się można powiedzieć. I z tego co wiem wielbiciele serialu także są zaskoczeni tak marnym zakończeniem. Jednak lubię ten serial i z chęcią obejrze nowe odcinki. Jestem ciekaw co teraz wymyślą...[/shadow]
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Zerkam na to czasem, ale ze zględu na aktorkę grającą Claire-Hayden :D Bardzo lubię tę aktorkę i postać, którą kreuje jest fajna :wink: Ciekawa jestem czwartwowych odcinków ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A wiesz ,że Hayden wyda swoją płytę CD!
"Fallen Love"... Nie wiem ale pisze ,że płyta w 2008 a single jakie wydała to:
2006: "Your New Girlfriend" (Digital Download)
2007: "Go 2 Girl"
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Czytałam o tym w ŚŚ : ) To ma być wspaniały prezent na 18-ste urodziny :) Ciekawa jestem jak śpiewa, bo jak gra już widziałam 8) A tu Hayden na doolsach ::jezyk::
Hayden
Goku

Post autor: Goku »

Biedna Niki :( Ta przebrzydła małpa Jessica uwięziła ją w lustrze :evil: Po co Matt jej uwierzył?? ::kwasny::

Polubiłem matkę Claire :). Za to dzisiaj znienawidziłem Nathan'a :evil: :evil: :evil: Matka Claire zapewne nie chciała, by ta poznała ojca, bo nie chce by Claire dowiedziała się jakim jest on draniem!!! :evil: Niestety Claire dowiedziała się o tym...

Czyli, że Peter jest wujkiem Claire?? Ale to niemożliwe!!! :evil: :evil: :evil: Oni powinni być razem!!! :( A tu się nagle okazuje, że to jej wujek ::kwasny::

Ale się Ando dał nabrać... Od początku wiedziałem, że ta babka coś knuje. Dziwnie się zachowywała... Kim jest ten facet co uwolnił Hiro??

Ten cały niewidzialny jest porąbany. Mógł zabić Peter'a ::kwasny::

Ten debil Sylar znowu chciał zabić Claire!!! :evil: :evil: :evil: Czemu Mohinder nie wszedł do kuchni i nie zobaczył tego trupa?? ::kwasny::

Claire powiedziała "You're don't understand", a lektor zamiast "Ty nie rozumiesz" przetłumaczył "Zrozum" :P... Niewielka, ale jednak niezgodność ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jaką właściwie rolę odgrywa tam Jack Coleman? Czy jest w każdym odcinku?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ