Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

:lol: :lol: :lol: Bardzo fajna historyjka! :lol: :lol: :lol:
Może zostaniesz scenarzystą "Mody..."? ::chytry::

[ Dodano: 2007-03-31, 21:43 ]
Dawidek mnie prześladuje! Piszesz posty w tym samym czasie, co ja! :P
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kaśka, nie wiem jakim cudem, ale myślimy czasem dosłownie o tym samym. Zaskoczyło mnie to :D ::chytry:: .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dawidek pisze:Petro, może zatrudnisz się jako scenarzysta kolejnych odcinków MnS. Twoje pomysły spowodują, że widownia serialu na świecie się podwoi, a nawet potroi. ::ke:: :D :) ::cojest::
Ale przecież to nic specjalnego :: bow :: Prawdziwi scenarzyści to dopiero wymyślą (ciekawe, co szykują na końcowe odcinki i czy o tym w ogóle myśleli ::cojest:: ) :zeby:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Dawidek pisze:Kaśka, nie wiem jakim cudem, ale myślimy czasem dosłownie o tym samym. Zaskoczyło mnie to :D ::chytry:: .
I to już nie pierwszy raz! :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Patka

Post autor: Patka »

A co by było gdyby Briget okazała się córką Rdge'a? ::rad:: Przecież nie wiadomo kto jest jej ojcem,ponieważ Sheila w szpitalu oczywiście chciała podmienić próbki z krwią.Ale póżniej sama się w tym pogubiła i nie wiedziała która fiolka należy do kogo :zmiesz::
Z badań wyszło,że Eric jest ojcem ale tak naprawdę to do tej pory nie wiadomo....... ::plask wczolo: ::chytry::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Patka co Ty za androny wypisujesz ::plask wczolo:
Przecież na początku z badań wyszło, że Bridget jest Ridge'a ale później powtórzono badania i wynik okazał się jednoznaczny - Bridget jest córką Erica :wink:
Patka

Damians,naprawde nie pamiętasz tego odcinka?Sheila chciała żeby okazało się,że Eryk jest ojcem Briget więc zakradła się,wzięła probówki, a kiedy chciała zmienić podpisy na nich statywem zakręcił ten jej kumpel i się wszystko pomieszało.........i tak na przysłowiowy chybił trafił się potoczyło....
Awatar użytkownika
Damians

Chwila, Ty nie jesteś zorientowana :wink:
Ojcostwo Bridget badano dwa razy ::chytry:: Raz była ta afera z Sheilą a drugi raz kilka lat temu po aferze z listem :wink:
Patka

Pewnie masz rację :wink: Te odcinki były tak dawno,że nawet ja nie pamiętam co było za którym razem ::rad:: Chociaż przysięgłabym,że Sheila dwa razy ingerowała w wyniki badań.Ale skoro tak nie było to zawsze można wymyśleć pomyłkę lekarską :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Niech Bridget zdejmie wreszcie ten plasterek czy coś z czoła :!:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Lubie Bridget.Mimo,że była i może jest naiwna.Szkoda mi jej troche,bo jest córką Brook i jeszcze na dodatek żoną Decona.Tyle mężczyzn w życiu matki odegrało ważną role w życiu Forresterównej.Ma pecha w miłości.Ale wnosi świeżość do serialu.Uwielbiam jej rozmowy z rodziną i przyjaciółmi.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Patrycja pisze:Szkoda mi jej troche,bo jest córką Brook i jeszcze na dodatek żoną Decona.
No i co, że jest córka Brooke? A czy Brooke jest zła matką? Czy kiedykolwiek zostawiła Bridget samą? Zawsze jest przy Niej i była....Jako matka jest bardzo dobra i jej nic nie zarzucam
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

paulincia pisze:
Patrycja pisze:Szkoda mi jej troche,bo jest córką Brook i jeszcze na dodatek żoną Decona.
No i co, że jest córka Brooke? A czy Brooke jest zła matką? Czy kiedykolwiek zostawiła Bridget samą? Zawsze jest przy Niej i była....Jako matka jest bardzo dobra i jej nic nie zarzucam
Miałam na myśli to ,że dawała zły przykład Bridget.Rozbiła wiele małżenstw i maiała wiele romansów
Awatar użytkownika
Damians

Patrycja pisze:[
Miałam na myśli to ,że dawała zły przykład Bridget.Rozbiła wiele małżenstw i maiała wiele romansów
Dziecko, Ty sama siebie ośmieszasz :lol:

Bridget dosyć dobrze się zachowała, kiedy dowiedziała się prawdy. Zachowała spokój i chyba próbuje to zrozumieć - i bardzo dobrze.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

paulincia pisze:Czy kiedykolwiek zostawiła Bridget samą? Zawsze jest przy Niej i była....
Oczywiście pomijając okres kiedy Bridget była u koleżanki, na nartach, u Katie w szafie, nie wiadomo gdzie, u stryjka Józka itede to jeszcze warto wspomnieć że Brooke nie było na ślubie Bridget z Deaconem, nie potrafiła zaakceptować decyzji córki mimo swoich urozmaiconych przygód (albo swojego poszukiwania miłości jak to określają fani Brooke ::cojest:: ). Więc nie zgadzam się absolutnie.
Damians pisze:
Patrycja pisze:[
Dziecko, Ty sama siebie ośmieszasz :lol:
Chciałbyś mieć taką matke?! Oczywiście pomijam urode, bo fakt, KKL jest prześliczna, ale mówiąc o Brooke - ja nigdy. Chociaż dobra no, nie pije, nie pali, ale poza tym... Są gorsze od niej, ale są lepsze.
ODPOWIEDZ