A mi coraz bardziej podoba się ten serial. Wczoraj oglądałam prawie z otwartymi ustami i dlatego nadziwić się nie mogę, że nikt nie chce go komentować
4400 (The 4400)
Nia wiem, która seria leci obecnie na TVP (puszczają po 2 odcinki, więc możliwe, że już II), bo wczoraj Maia była taka... hmm wyrośnięta. Jakby ze 3 lata minęły
A mi coraz bardziej podoba się ten serial. Wczoraj oglądałam prawie z otwartymi ustami i dlatego nadziwić się nie mogę, że nikt nie chce go komentować
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Isabelle jest podła
Najpierw to co zrobiła Heidi(no co??była zazdrosna
) a potem to jak okłamała Collier'a mała wredota
...Na miejscu Lily zostawiłbym ją na ladzie w warzywniaku
...
Dlaczego nauczycielka wyjechała??
Miałem nadzieję że po zabraniu dzeciakowi pistoletu strzeli mu i jego ojcu w łeb
...
Diana i Maia musiały zrobić porządek w pamietniku przed oddaniem go
...Ale najlepsze było "Ciocia umawia się cały czas" albo "To lepiej cały czas czy w ogóle??"
Ta ruda bezdomna mnie wkurza...
Mam nadzieję że już się nie pojawi...
Ojej Kyle zabił Jordana teraz wsadzą go za kraty jak się dowiedzą??Ojejku jak mi przykro
...Dać mu karę śmierci!!!

Danny??Co ty do cholery robiłeś w moim telewizorze??Nie zapraszałem cię...Wynocha!!!
Dlaczego nauczycielka wyjechała??
Diana i Maia musiały zrobić porządek w pamietniku przed oddaniem go
Ta ruda bezdomna mnie wkurza...
Ojej Kyle zabił Jordana teraz wsadzą go za kraty jak się dowiedzą??Ojejku jak mi przykro
Danny??Co ty do cholery robiłeś w moim telewizorze??Nie zapraszałem cię...Wynocha!!!
Wczoraj na TVP1 były 5. i 6. odcinek 2. sezonu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
I na dobre już uśmiercili Luke'a z "Dynastii"? Bez sensu w "Dynastii" też zginąl od postrzału, oto jego fotki z "Dynastii":

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czy to jest Jordan collier ,wogóle nie podobny...Adex-fan Brooke pisze:I na dobre już uśmiercili Luke'a z "Dynastii"? Bez sensu w "Dynastii" też zginąl od postrzału, oto jego fotki z "Dynastii":
Obrazek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tak, to pan Brodacz 
Dobrze rozumiem, że chcesz jakiś spoiler?Adex-fan Brooke pisze:I na dobre już uśmiercili Luke'a z "Dynastii"? Bez sensu w "Dynastii" też zginąl od postrzału, oto jego fotki z "Dynastii":
Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
[shadow=black]Ok. Żeby nie odbierać Ci przyjemności to powiem Ci w wieeelkim skrócie, że nie masz się co martwić bo Collier żyje.[/shadow]Adex-fan Brooke pisze:Tak
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
[shadow=black]Dzięki, tak myślałem że żyje
[/shadow] Ten aktor występował też u boku Jennifer Lopez i był wredny a tutaj jak go oceniacie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Aktor gra dobrze, stworzył spójną i wiarygodną postać, jest taki wiecznie skoncentrowany, niby cichy, ale chyba rzadko kiedy nie dostaje tego czego chce
Do tej pory był jedynym stałym serialowym negatywnym bohaterem, może teraz przeżyje olśnienie i przejdzie na jasną stronę mocy? 
Scenariusz pierwszego odcinka ukradli ze Star Treka