4400 (The 4400)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nia wiem, która seria leci obecnie na TVP (puszczają po 2 odcinki, więc możliwe, że już II), bo wczoraj Maia była taka... hmm wyrośnięta. Jakby ze 3 lata minęły :)
A mi coraz bardziej podoba się ten serial. Wczoraj oglądałam prawie z otwartymi ustami i dlatego nadziwić się nie mogę, że nikt nie chce go komentować :o
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Goku

Post autor: Goku »

Isabelle jest podła :twisted: Najpierw to co zrobiła Heidi(no co??była zazdrosna :mrgreen:) a potem to jak okłamała Collier'a mała wredota ::kwasny::...Na miejscu Lily zostawiłbym ją na ladzie w warzywniaku :mrgreen:...

Dlaczego nauczycielka wyjechała?? ::kwasny:: :( :( :cry: :cry: ::kwasny:: Miałem nadzieję że po zabraniu dzeciakowi pistoletu strzeli mu i jego ojcu w łeb :twisted:...

Diana i Maia musiały zrobić porządek w pamietniku przed oddaniem go :mrgreen:...Ale najlepsze było "Ciocia umawia się cały czas" albo "To lepiej cały czas czy w ogóle??" ::cojest::

Ta ruda bezdomna mnie wkurza... ::kwasny:: Mam nadzieję że już się nie pojawi...

Ojej Kyle zabił Jordana teraz wsadzą go za kraty jak się dowiedzą??Ojejku jak mi przykro :twisted:...Dać mu karę śmierci!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Danny??Co ty do cholery robiłeś w moim telewizorze??Nie zapraszałem cię...Wynocha!!!
Abec

Post autor: Abec »

Wczoraj na TVP1 były 5. i 6. odcinek 2. sezonu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I na dobre już uśmiercili Luke'a z "Dynastii"? Bez sensu w "Dynastii" też zginąl od postrzału, oto jego fotki z "Dynastii":
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Ostatnie odcinki bardzo ciekawe :wink: .
Obecnie oprócz Mai interesuje mnie Isabelle ::chytry:: .

A 8 marca drugi odcinek będzie specjalny - 80 minutowy, czyli 2,5 godziny z 4400 :D .
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Adex-fan Brooke pisze:I na dobre już uśmiercili Luke'a z "Dynastii"? Bez sensu w "Dynastii" też zginąl od postrzału, oto jego fotki z "Dynastii":
Obrazek
Czy to jest Jordan collier ,wogóle nie podobny... :shock:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Tak, to pan Brodacz ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:I na dobre już uśmiercili Luke'a z "Dynastii"? Bez sensu w "Dynastii" też zginąl od postrzału, oto jego fotki z "Dynastii":
Obrazek
Dobrze rozumiem, że chcesz jakiś spoiler? ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Tak :)
[shadow=black]Ok. Żeby nie odbierać Ci przyjemności to powiem Ci w wieeelkim skrócie, że nie masz się co martwić bo Collier żyje.[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

[shadow=black]Dzięki, tak myślałem że żyje ::chytry::[/shadow] Ten aktor występował też u boku Jennifer Lopez i był wredny a tutaj jak go oceniacie?
Abec

Aktor gra dobrze, stworzył spójną i wiarygodną postać, jest taki wiecznie skoncentrowany, niby cichy, ale chyba rzadko kiedy nie dostaje tego czego chce ;) Do tej pory był jedynym stałym serialowym negatywnym bohaterem, może teraz przeżyje olśnienie i przejdzie na jasną stronę mocy? ;)
Goku

Post autor: Goku »

Pierwszy odcinek był beznadziejny ::kwasny::...Jedyne co było w nim dobre to to że pokazali Nikki :mrgreen: :serce:...No, ale głupio że tam Nikki była z Danny'm a nie z Shawn'em ::kwasny::...Shawn z bródką ::loll::...A z tej fryzury Kyle'a pod koniec nie mogłem ::loll::...Choć Dianie fajnie było w nowej fryzurze :mrgreen:...Maia jako babcia RLZ!!! :mrgreen:
Abec

Scenariusz pierwszego odcinka ukradli ze Star Treka ;)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ale serial mnie rozwala, autentycznie! Absolutny zwrót sytuacji! Spodobało mi się!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ