Kimberly Fairchild

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Onyks

Post autor: Onyks »

Kaska pisze:Mi też brakuje tych postaci. Ja zawsze lubiłam Kimberly. Była bardzo ładna. Dużo bardziej od Amber. ::kwasny:: To Amber powinni wziąć! :evil:
Zgadzam się z tym. Bardzo brakuje mi Kim. To bardzo dynamiczna postać. Najpierw chcieli z niej zrobić nową Taylor, a potem młodszą Brooke. Nikt w tym serialu, aż tak się nie zmienił. Musze przyznać, że nie zawsze ją lubiłem .Irytowały mnie jej próby ratowania małżeństwa Macy i to, że pozwalała Amber sobą pomiatać. W końcu jednak zaczęła bronić się przed nią{zresztą bardzo skutecznie}. Brooke lubiłem od zawsze, ale w czasie ich rywalizacji kibicowałem Kim. Mój smutek jest bezbrzeżny i zawsze będę czekać na jej :serce: powrót. :(
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Kimmy zawsze była prześliczna fajna i miała racje. Szkoda że juz jej nie ma. Potwierdzam Kaske to Amber powinna odejśc z serialu, nie Kim. :? ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie zgadzam się z tym! Bardzo dobrze, że ona odeszła :mrgreen: Amber przynajmniej w serialu coś ciekawego zrobiła, a ona......
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kimberla też namieszała przecież!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Onyks

Post autor: Onyks »

Tiril pisze:Kimberla też namieszała przecież!
Oczywiście :!: Co ze skandalem na pokazie kolekcji Morgan oraz starciami z Amber i Brooke. Rozumiem, że można jej nie lubić, ale jej wątki były interesujące. Jednak jej antyfani nie potrafią tego zaakceptować.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ona była poprostu mdła. To jej zachowanie... Wymiotować mi się chciało jak widziałem co ona robi. Na początku byłem bardziej za nią niż za Amber, ale to się zmieniło. Chwała Bogu, że odeszła. W skrócie:przyszła, pomdliła, podrywała i poszła. Nic nie wniosła, a wątek jej miłości do Thorne'a był strasznie nudny. Żeby tak się wydurniać!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To wszystko co piszecie to wcalenie "namiesznia" tylko nudne rzeczy ona grała bez rzadnego wkładu (bez verwy ::cojest:: ) Rozumiecie o co chodzi?
Dla mnie Kimberly to Obrazek
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Szkoda że jujej nie ma... jak była słodką idiotką to mnie straszie wkurzała, ale potem się zrobiła fajna...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Na początku jej nie znosiłem, a później ją nawet polubiłem ( chyba w ostatnim odcinku z jej udziałem :P ).
Przywołałem ten temat, ponieważ wczoraj przypomniała mi się Kimberly. Patrzałem na Erice stojącą w salonie w domu Brooke, najpierw rozmawiającą z Rickiem, a później kłócącą się z Amber i miałem wrażenie, że widzę Kimberly ::jezyk::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Damians, ale zamiast na Ericę wolałabym patrzec na Kim ::kwasny:: .Ona była jakaś taka bardzej wyrazista i przekonująca.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Lizzy pisze:Damians, ale zamiast na Ericę wolałabym patrzec na Kim ::kwasny:: .Ona była jakaś taka bardzej wyrazista i przekonująca.
W dodatku była/ jest dużo ładniejsza od Ericki 8)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pokazali Macy, pokazali Adama, a gdzie jest Kimberly??
Mam nadzieję, że o niej nie zapomnieli...

Teraz już się nam wyjaśniła jej ostatnia scena, kiedy Adam mówił do niej, że zabiera ją do krainy szczęścia i ktoś tam na nią czeka ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:
Teraz już się nam wyjaśniła jej ostatnia scena, kiedy Adam mówił do niej, że zabiera ją do krainy szczęścia i ktoś tam na nią czeka ::jezyk::
I jak zamknęły się za nimi drzwi, było zbliżenie na zdjęcie Macy. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Damians pisze: Mam nadzieję, że o niej nie zapomnieli...
Ja wręcz przeciwnie... Kimberly była niepotrzebna postacią i nadal tak uwazam.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Kimberly była super. Dla mnie to b. ciekawa postac. Oby się pojawiła wraz z powrotem Macy.
ODPOWIEDZ