Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Hunter Tylo gra przeciętnie, ani rewelacyjnie, ani źle. Bywały sceny, kiedy grała rewelacyjnie, były to sceny, kiedy musiała oddać wszystko z samej siebie i to jej się udawało. Ale najczęściej jej gry nie da się ocenić, ponieważ gra ani dobrze, ani źle.
Darlene Conley podobnie jak H. Tylo gra. Z tą różnicą, że ma trochę więcej możliwości do popisu. Sceny podrywania Massimo, czy jej wiecznie długie monologi są bardzo dobre. Mam wrażenie, że aktorka ma dobrą pamięć, skoro takie długie kwestie potrafi wygłosić, właściwie jednym tchem. ::ok:: :: bow :: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Kimberlin Brown ( Sheila ) jak zawsze pokazuje swoją klasę , widać ,że aktorka wczuwa się w swoją rolę i dlatego akcje z nią są rewelacyjne . Jej mimika twarzy , gestykulacja i intonacja głosem sprawiają ,że odcinki ogląda się z pełną satysfakcją.
Tomala

Post autor: Tomala »

Robi pisze:Kimberlin Brown ( Sheila ) jak zawsze pokazuje swoją klasę , widać ,że aktorka wczuwa się w swoją rolę i dlatego akcje z nią są rewelacyjne . Jej mimika twarzy , gestykulacja i intonacja głosem sprawiają ,że odcinki ogląda się z pełną satysfakcją.
O tak! Uwielbiam jej miny a jeszcze bardziej ten śmiech. Szczególnie na tej reklamie co niedawno była na końcu odcinka. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie Kimberlin Brown w innej roli. Jakoś nie widzę jej w roli kochającej żony i matki.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Kelly świetnie zagrała sceny rozpaczy ,widać ,że lata praktyki ( gry ) w B&B sprawiają ,że aktorka jest coraz lepsza. A najgorsze jest w tym to, że jeszcze nie dostała nagrody Emmy ::kwasny::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Odcinki w Puerta Vista wymagały niesamowitej gry aktorskiej. Kim Brown i KK Lang pokazały, że są genialnymi aktorkami :!: Kimberlin jak zawsze była świetna i bardzo przekonywująca, a Lang taka prawdziwa...
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Kochani , bardzo was proszę nie piszcie że Jack Wagner jest marnym aktorzyną i nie umie śpiewać bo się ośmieszacie :twisted: a pozatym to jest forum a nie rynsztok ! HELLO !!!
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie rozumiem za bardzo tego posta ::ke::
Chyba każdy może wyrazić swoją opinię o danym aktorze, ja akurat nie przepadam za Jackiem Wagnerem - uważam że jego gra aktorska jest marna i opiera się na głupich minach ::chytry::

Podoba mi się natomiast gra Katherine Kelly Lang oraz <chociaż nie zawsze> Adrienne Frantz. ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O właśnie, kiedyś szukałem tego tematu i go nie mogłem znaleźć ::kwasny::

Jack Wagner, czyli nasz serialowy Nick jest najgorszym aktorem, jakiego widziałem w telewizji. Nie wiem, czy skończył szkołę aktorska, ale mam nadzieję, że nie, bo to tylko świadczyłoby uczelni.

Tak, jego "gra" opiera się na głupich minach przypominających szmatę od mopa, ale to jeszcze można znieść.
Natomiast resztki szacunku dla jego umiejętności straciłem, kiedy po raz pierwszy dał koncert w pubie.
On kiedy "śpiewał" ( zaznaczam, że śpiewać to nie umie, wydaje jedynie marniutkie dźwięki, do tego za delikatne do jego postury, co daje efekt komiczny ) to nie był Nick'iem tylko był Wagnerem. Czyli nie umiał zagrać, że jego postać śpiewa, on robił to tylko dla własnej promocji!! A dodatkowo z najnowszego ŚS dowiedzieliśmy się, że przyjął rolę Nick'a w MNS tylko dlatego, ze produkcja zasponsorowała wydanie jego płyty!!
A i tak został uznany przez krytyków za jednego z najgorzej śpiewających aktorów...
Awatar użytkownika
Mareczek

W 100% się z tobą zgadzam ::ok::
Jack Wagner jest strasznym aktorem, a co do tego rankingu to czytałem o tym w ŚS.
I też zauważyłem że śpiewając nie "śpiewał Nickiem" tylko sobą ::kwasny::
Jego reprezentacyjna część gry aktorskiej, czyli twarz nie pokazuje nic ciekawego co przykułoby uwagę widza.
Nie przepadam za nim :zmiesz::
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Do rynsztoka chłoptasie , jesteście zazdrośni a ja czyjś kompleksów niższości nie będę leczyć . Pozdrawiam serdecznie ! :lol:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Mareczek

Po raz kolejny muszę stwierdzić że nie rozumiem twojego posta ::kwasny::
Po co nas w jakimś stopniu obrażasz skoro jak napisałem wyżej - każdy ma prawo wyrazić swoja opinię o grze aktorskiej.
A tu sądzisz że jak ktoś napisze coś złego o twojej ulubionej postaci to uważasz że ma kompleksy ::ke::
Może ty chłopczyku się zastanowisz :?:
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Po pierwsze - chłopczykiem nie jestem , po drugie owszem można wyrażać swoje opinie tylko że w regulaminie pisze jak to robić - nie wyzywając aktorów , a tak pozatym to w internecie można pluć w twarz każdemu tylko na żywo mało kto się odważy podejść do kogoś i powiedzieć co się o nim myśli . Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Przeczytaj sobie pierwszy post tego tematu ::kwasny::
Komentujemy grę aktorów, więc nie rozumiem co Cie się nie podoba :?:
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Ojej nie denerwuj się tak , wyluzuj - przecież to jest tylko forum , weź może ziółka jakieś na uspokojenie . Dziękować za miłą wymiane poglądów :lol: Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pojęcie "Marnego aktorzyny" mieści sie jeszcze w ramach krytyki. Ocena czyjejś gry aktorskiej jest oceną subiektywną. mimo, że ja lubię tego aktora i wydaje mi się, że dobrze śpiewa i ma sympatyczne utwory, to szanuję zdanie innych, pod warunkiem, że nie ma obrażania.
Za To Ty Sexy Secrets z "rynsztokiem" przegiąłeś. ::ysz::
ODPOWIEDZ