Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Mikiks

Post autor: Mikiks »

No mnie to tez strasznie zaskoczyło, a wiadomo już czemu Kutner (:P) się zabił? O i czytałem spojlery dotyczące szóstego sezonu: House ma być w pscyhiatryku!! I to na parę odcinków... ciekawe jak to będzie wyglądało i jak tam trafi?
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Nie wiadomo czemu się zabił :( Ja nie szukałam spoilerów na nowy sezon, ale ciekawi mnie czy Cuddy w końcu będzie z Housem. Zaadoptowała dziewczynkę i jakoś jej wątek powoli znika...
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Mikiks

To dziwne, że tak bez wytłumaczenia, to takie "modowe". A i faktycznie Cuddy jest teraz mało, a szkoda, bo to moja ulubiona postać, chociaż w V sezonie się postarzała, ale może to przez dziecko....
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Wczoraj w końcu wyemitowali House'a na TVP2 :: bow :: Mam nadzieję, że teraz będzie już regularnie (tzn. do zakończenia 4. sezonu) :mrgreen:
Bardzo się cieszę, że "Trzynaście" jest w zespole House'a :: bow :: :zeby: Ostatecznie trochę szkoda mi było Amber, bo jej postać była nawet zabawna ::jezyk:: :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

kimberly1990 pisze:Mam nadzieję, że teraz będzie już regularnie (tzn. do zakończenia 4. sezonu)
Na pewno będzie za tydzień i za 2 tygodnie, a dalej to nie wiem, ale i tak zostaną już tylko 2 odcinki 4. sezonu.
Wczorajsze odcinki nie były powalające. Pierwszy oglądałem dość nieuważnie, więc nie skomentuję.
W 2. odcinku bardzo emocjonujące było jak ta kobieta straciła panowanie nad ręką i ta jej córka spadła na ziemię. Groźnie to wyglądało. Śmiesznie było w tym odcinku z tymi świętami. Wszyscy kupowali prezenty House'owi. Ta scena na końcu odcinka kiedy starzy i nowi asystenci House'a stoją w kółku, śmieją się i jeszcze to zwolnione tempo i ta muzyka była bardzo ładna, ale zupełnie nie w stylu tego serialu. Szkoda mi jest, że teraz dość mało pokazują Cameron i Chase'a. Bardzo ich lubię. A Foreman'a więcej, a jego nie lubię. Właściwie to kim on teraz jest? Niby jest w zespole House'a niby nie jest...
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Strasznie mi się podobał wczorajszy odcinek ::rad:: . Świetny pomysł z tym brakiem pamięci u House'a. Najlepsze zakończenie, dopiero, gdy ta kobieta z wizji House'a kilkakrotnie pokazała mu na ten wisiorek to załapałam, ze chodzi o bursztyn czyli Amber :shock: . Ciekawe co z nią i jak wogóle się stało, że była z Gregiem w tym autobusie :?:

Ze śmiesznych rzeczy najbardziej rozwaliło mnie jak Greg rozmawiał przez telefon z ubikacji i tej pielęgniarce mówił, ze gada ze swoją okrężnicą ::cojest:: ::jezyk:: , świetny był też taniec Cuddy - niezła laska z niej :wink:

Nie mogę się doczekać następnego odcinka czyli ostatniego tej serii, a potem przerwa. Mam nadzieję, ze po wakacjach TVP2 puści kolejną serię :roll:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tomala, żałuj, że nie oglądałeś wczoraj House'a.
Odcinek był niesamowity! Pełen zagadek, omamów, przywidzeń, krwi, mylnych tropów i humoru oczywiście. I skończył się tak niezwykle, jakby w następnym odcinku miała być dalsza część, kontynuacja i tak zapewne będzie. :wink:
Fifi pisze:Najlepsze zakończenie, dopiero, gdy ta kobieta z wizji House'a kilkakrotnie pokazała mu na ten wisiorek to załapałam, ze chodzi o bursztyn czyli Amber :shock: .
Ja załapałam od razu jak pokazała mu wisiorek, bo wiedziałam, że to bursztyn, a bursztyn to po angielsku "amber". :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Dopiero od niedawna oglądam House'a , ale bardzo mi się spodobał wczorajszy odcinek był świetny. Rozbawiły mnie te fantazje House'a kiedy rozmawiał z babką i kazał jej się rozbierać. Tak samo jak w trakcie hipnozy zaczął gadać o nagiej Amber. :zeby: Chyba imion nie pomyliłem. Musze przyznać , że jako laik całkiem się pogubiłem we wczorajszym odcinku tym bardziej, że przegapiłem początek. Też mam nadzieję , że po wakacjach TVP puści kolejny sezon serialu.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tomala

Beja pisze:Tomala, żałuj, że nie oglądałeś wczoraj House'a.
Przegapiłem połowę odcinka, a dalej oglądałem, ale nie rozumiałem o co chodzi ::kwasny::
W "Tele Tygodniu" niedawno był list od czytelniczki z pytaniem czy po wakacjach będzie 5. sezon House'a na TVP2 i odpowiedzieli, że będzie :D :D :D
A w wakacje będzie powtarzany sezon 2. Dla mnie to wspaniała wiadomość, bo widziałem bardzo niewiele odcinków tego sezonu.
A na AXN chyba zaczynają dopiero puszczać 4. sezon. Jak będzie leciał ten odcinek co wczoraj to sobie obejrzę.
Mikiks

Już koniec 4tego?? Strasznie szybko przeleciało.... :roll:
Awatar użytkownika
Beja

Dziś był ostatni odcinek czwartego sezonu. Strasznie mi się podobał, bardzo się wzruszyłam, choć w zasadzie nie lubiłam Amber. Do ostatniej chwili miałam nadzieję, że jednak ona przeżyje, że wpadnie House i poda jakieś proste lekarstwo na jakąś błahą chorobę. Może i dobrze, że tak nie było, ale pod koniec chciało mi się płakać, choć rzadko się wzruszam.
Dziś miał też być odcinek z serii drugiej, ale zamiast tego puścili jakiś koncert Myslowitz.
Goku

Post autor: Goku »

Teraz chyba leci ten odcinek z serii drugiej :)
Tomala

Bardzo podobał mi się finał 4. sezonu. Szkoda, że Amber umarła bo bardzo ją lubiłem :(
Ale potem się strasznie wkurzyłem. Czekałem i czekałem na ten 1. odcinek 2. sezonu, ale stwierdziłem, że już nie poleci i poszedłem zmywać naczynia, a potem odcinek się zaczął ::kwasny:: ::plask wczolo: Ale naczynia musiałem już dokończyć i widziałem tylko jakąś połowę tego odcinka ::kwasny:: Dziwnie się trochę teraz mi oglądało takie starsze odcinki. Cameron dziwnie wyglądała. Chase w 4. sezonie był również przystojniejszy niż w 2.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Już jutro nocny dyżur z doktorem Housem!
Ktoś idzie? :D
http://www.house-md.pl/2009/06/08/nocny ... -housem-2/
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Beja

Ja też się wkurzyłam, że nie puścili drugiego odcinka o normalnej porze, choć to bym jeszcze przeżyła. Ale po co puszczali go jakieś pół godziny po czasie?! :roll: Też oglądałam gdzieś od połowy, ale trudno się mówi.
O nocnym dyżurze z House'm już słyszałam, ale zapomniałam tutaj napisać i was zawiadomić. Ja nie idę, bo już nie mieszkam w Łodzi, a w moim mieście nie grają.
ODPOWIEDZ