BrzydUla
-
Re: BrzydUla
Polecam amerykańską wersję "Brzyduli" - "Ugly Betty" na Disney+ . Jestem na 3 sezonie . Serial rewelacyjny, ciągle aktualny, zaskakujące zwroty akcji i też jednocześnie trochę komediowy. Serial dzieje się w środowisku mody. Dużo wątków typowych dla soap oper- who's the daddy, zaskakujące romanse, ciąże, wątki kryminalne, zmartwychwstania, walka o firmę itp
Tak, ja tez polecam. Lepszy niż BrzydUla. Zupełnie inny scenariusz, to jest inna historia. Łączy się z polską wersja w niewielu punktach.mailo pisze: 2024-01-06, 14:46 Polecam amerykańską wersję "Brzyduli" - "Ugly Betty" na Disney+ . Jestem na 3 sezonie . Serial rewelacyjny, ciągle aktualny, zaskakujące zwroty akcji i też jednocześnie trochę komediowy. Serial dzieje się w środowisku mody. Dużo wątków typowych dla soap oper- who's the daddy, zaskakujące romanse, ciąże, wątki kryminalne, zmartwychwstania, walka o firmę itp
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Aż z ciekawości muszę obejrzeć chociaż jeden odcinek
. Mam disney+ a nawet nie wiedziałem,że serial jest na tej platformie. Różni się od tej na RedGo? Dzięki za informacje.
@Marcin1 na Red go nie widziałem , ale podejrzewam że się różni. W tych wszystkich wersjach Brzyduli z różnych krajów , to tylko zarys postaci i miejsc jest taki sam a potem spore różnice. Dodam że w tej amerykańskiej jest jeszcze sporo aktorów znanych z innych seriali. @Cynthia obejrzałaś już całość czy na czym jesteś?
@mailo obejrzałam całość. Moim zdaniem trzyma poziom do końca. Z ciekawych rzeczy są tam różne wątki LGBT. Jest zaskakujące zmartwychwstanie. Jest wątek "kto jest mamą", a potem "kto jest tatą". Różne przepychanki w firmie. Ze znanych osób najbardziej kojarzę Lucy Liu, Vanesse Williams, Naomi Campbell, Victorię Beckham, Salmę Hayek oraz oczywiście Betty White. Główną bohaterkę grała America Ferrea, którą w lato widzieliśmy w "Barbie". Ja się nie nudziłam. 

-
- Administrator
- x 75
Obejrzałem sobie z ciekawości pierwszy odcinek "Brzyduli" dostępnej na RED GO. Jest to meksykańska wersja kolumbijskiego hitu, od Televisy. Polski tytuł serialu to "Najpiękniejsza brzydula".
@Cynthia a zauważyłaś epizod Heather Tom- Katie z MNS? Linsey Lohan też ciekawą postać grała. Siostra Betty to główna bohaterka "Pokojówek z Beverly Hills" serialu twórców Desperatek. Też warto obejrzeć.
Tak! Widziałam Heather Tom
Wyleciało mi to z głowy. Za duzo oglądami i nie zapamięałam, że to tutaj było.
Siostra Betty jest świetna. Nie widziałam pokojówek, może kiedyś zobaczę właśnie ze względu na nią.
Myślę, że zrobiliśmy tu już dużą reklamę Brzyduli Betty.

Siostra Betty jest świetna. Nie widziałam pokojówek, może kiedyś zobaczę właśnie ze względu na nią.
Myślę, że zrobiliśmy tu już dużą reklamę Brzyduli Betty.

Amerykańska „Brzydula Betty” po latach wróciła do polskiej telewizji. Właśnie leci czwarty odcinek z pierwszego sezonu na FX Comedy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W tym roku ponad dwóch dekadach wróci z nowymi odcinkami "Yo soy Betty, la fea" czyli kontynuacja oryginalnej kolumbijskiej wersji Brzyduli, którą niegdyś pokazywał TVN.
Wracają niemal wszyscy główni bohaterzy w tym moje ulubione Patricia i Marcela.
Serial będzie się skupiał na losach dorosłej już córki Betty i Armando.
Wracają niemal wszyscy główni bohaterzy w tym moje ulubione Patricia i Marcela.
Serial będzie się skupiał na losach dorosłej już córki Betty i Armando.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
@Tkk_Bolly oryginalną oglądała moja babcia pamiętam ,,XD Ciekawe skąd taki pomysł po latach?