BrzydUla

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
B@r
x 40

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

A jak Violetta? Mam zaległości… ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
sharkinator

Post autor: sharkinator »

W zasadzie jej nie ma jeszcze, tylko pokazała się. To nie ta sama Kubasińska co 10 lat temu.
Awatar użytkownika
Cynthia
x 39

Post autor: Cynthia »

Zepsuli ten serial. A może raczej scenarzyści nie umieją nic sensownego stworzyć. Piszą na bieżąco bez pomysłu. Szkoda, bo pierwsza Brzydula była dobra, miało to sens.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Re: BrzydUla

Post autor: mailo »

Polecam amerykańską wersję "Brzyduli" - "Ugly Betty" na Disney+ . Jestem na 3 sezonie . Serial rewelacyjny, ciągle aktualny, zaskakujące zwroty akcji i też jednocześnie trochę komediowy. Serial dzieje się w środowisku mody. Dużo wątków typowych dla soap oper- who's the daddy, zaskakujące romanse, ciąże, wątki kryminalne, zmartwychwstania, walka o firmę itp
Awatar użytkownika
Cynthia
x 39

mailo pisze: 2024-01-06, 14:46 Polecam amerykańską wersję "Brzyduli" - "Ugly Betty" na Disney+ . Jestem na 3 sezonie . Serial rewelacyjny, ciągle aktualny, zaskakujące zwroty akcji i też jednocześnie trochę komediowy. Serial dzieje się w środowisku mody. Dużo wątków typowych dla soap oper- who's the daddy, zaskakujące romanse, ciąże, wątki kryminalne, zmartwychwstania, walka o firmę itp
Tak, ja tez polecam. Lepszy niż BrzydUla. Zupełnie inny scenariusz, to jest inna historia. Łączy się z polską wersja w niewielu punktach.
Awatar użytkownika
Marcin1
x 3

Post autor: Marcin1 »

Aż z ciekawości muszę obejrzeć chociaż jeden odcinek 🤗. Mam disney+ a nawet nie wiedziałem,że serial jest na tej platformie. Różni się od tej na RedGo? Dzięki za informacje.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

@Marcin1 na Red go nie widziałem , ale podejrzewam że się różni. W tych wszystkich wersjach Brzyduli z różnych krajów , to tylko zarys postaci i miejsc jest taki sam a potem spore różnice. Dodam że w tej amerykańskiej jest jeszcze sporo aktorów znanych z innych seriali. @Cynthia obejrzałaś już całość czy na czym jesteś?
Awatar użytkownika
Cynthia
x 39

@mailo obejrzałam całość. Moim zdaniem trzyma poziom do końca. Z ciekawych rzeczy są tam różne wątki LGBT. Jest zaskakujące zmartwychwstanie. Jest wątek "kto jest mamą", a potem "kto jest tatą". Różne przepychanki w firmie. Ze znanych osób najbardziej kojarzę Lucy Liu, Vanesse Williams, Naomi Campbell, Victorię Beckham, Salmę Hayek oraz oczywiście Betty White. Główną bohaterkę grała America Ferrea, którą w lato widzieliśmy w "Barbie". Ja się nie nudziłam. 8)
Dawidek
Administrator
x 75

Post autor: Dawidek »

Obejrzałem sobie z ciekawości pierwszy odcinek "Brzyduli" dostępnej na RED GO. Jest to meksykańska wersja kolumbijskiego hitu, od Televisy. Polski tytuł serialu to "Najpiękniejsza brzydula".
Awatar użytkownika
mailo
x 26

@Cynthia a zauważyłaś epizod Heather Tom- Katie z MNS? Linsey Lohan też ciekawą postać grała. Siostra Betty to główna bohaterka "Pokojówek z Beverly Hills" serialu twórców Desperatek. Też warto obejrzeć.
Awatar użytkownika
Cynthia
x 39

Tak! Widziałam Heather Tom :D Wyleciało mi to z głowy. Za duzo oglądami i nie zapamięałam, że to tutaj było.
Siostra Betty jest świetna. Nie widziałam pokojówek, może kiedyś zobaczę właśnie ze względu na nią.
Myślę, że zrobiliśmy tu już dużą reklamę Brzyduli Betty. :)
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Amerykańska „Brzydula Betty” po latach wróciła do polskiej telewizji. Właśnie leci czwarty odcinek z pierwszego sezonu na FX Comedy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

W tym roku ponad dwóch dekadach wróci z nowymi odcinkami "Yo soy Betty, la fea" czyli kontynuacja oryginalnej kolumbijskiej wersji Brzyduli, którą niegdyś pokazywał TVN.
Wracają niemal wszyscy główni bohaterzy w tym moje ulubione Patricia i Marcela.
Serial będzie się skupiał na losach dorosłej już córki Betty i Armando.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
mailo
x 26

@Tkk_Bolly oryginalną oglądała moja babcia pamiętam ,,XD Ciekawe skąd taki pomysł po latach?
ODPOWIEDZ