Oczywiście pożar nie jest winą Taylor, bo ona kopnęła go nie myśląc, problem tylko, że ostatnio ona zbyt często przestaje myśleć, a górę biorą emocje.
Po wszystkich przeżyciach z Sheilą, Morgan, Omarem, a teraz zabiciem Darli powinna jednak być bardziej racjonalna i umieć zachować zimną krew. Czym przecież było przywiązanie do schodów przez kochającego strażaka, wobec nienawidzącej jej i celującej w nią Morgan?? Pikusiem czy raczej Panem Pikusuem.
Dobrze, że dzisiaj nie było odcinków, przynajmniej nie muszę nic nadrabiać
Po wszystkich przeżyciach z Sheilą, Morgan, Omarem, a teraz zabiciem Darli powinna jednak być bardziej racjonalna i umieć zachować zimną krew. Czym przecież było przywiązanie do schodów przez kochającego strażaka, wobec nienawidzącej jej i celującej w nią Morgan?? Pikusiem czy raczej Panem Pikusuem.
Dobrze, że dzisiaj nie było odcinków, przynajmniej nie muszę nic nadrabiać
Dzisiejsze odcinki były świetne! 
Hector chwilowo poległ w walce o życie Taylor, to wtrąciła się Stephanie
Zmuszanie Taylor grając na jej uczuciach, żeby nie powiedziała prawdy, to wielki błąd. Stephanie już od dawna zachowuje się całkowicie irracjonalnie, począwszy od zawału Ridge'a, daniu Brooke firmy itd.
Hector chwilowo poległ w walce o życie Taylor, to wtrąciła się Stephanie
Dzisiaj na uwagę zasługiwały szczególnie makabryczne przywidzenia Phoebe i dalsza akcja w domu Hectora.
Dobrze, że strażakom udało się wyciągnąć Hectora z budynku. Zobaczymy jak to wszystko odbije się na jego zdrowiu...
Stephanie już zdążyła zmienić zdanie odnośnie powiedzenia Thorne'owi prawdy o wypadku. Szkoda, że ktoś cały czas stoi Taylor na przeszkodzie, żeby przyznała się do winy.
Stephanie już zdążyła zmienić zdanie odnośnie powiedzenia Thorne'owi prawdy o wypadku. Szkoda, że ktoś cały czas stoi Taylor na przeszkodzie, żeby przyznała się do winy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Stephanie, jak zwykle zresztą, jest w swoim żywiole, wtrąca się, tak naprawdę w nie swoje sprawy. Relacje między Thorne'em i Taylor są ich indywidualną sprawą. Chronienie syna przed prawdą nie jest dobrym rozwiązaniem. Stephanie skompromitowała też akcja w płonącym domu Hectora, zamiast ratować siebie i innych to wymuszała na Taylor przyznanie się do winy.
Mikiks słusznie napisał, że ona zachowuje się irracjonalnie.
Świetne były te omamy Phoebe. Zakrwawiona Darla, ręka - świetna charakteryzacja.
Dziewczyna mocno przejęła się tą sprawą, widać wyraxnie, że ten wypadek mocno wrył się w świadomość dziewczyny.
Świetne były te omamy Phoebe. Zakrwawiona Darla, ręka - świetna charakteryzacja.
Dziewczyna mocno przejęła się tą sprawą, widać wyraxnie, że ten wypadek mocno wrył się w świadomość dziewczyny.
Świetny pierwszy odcinek z pożarem, kto przegapił koniecznie powinien na necie zobaczyć. To było dobre jak Stephanie potraktowała Taylor. Co tam że się pali ona ze swoją miną wściekłego buldoga zmusiła ją do wykrzyczenia słów "tak zabiłam ją" i to spojrzenie Stephanie po czym jak wzięła noż... aż dziwne że dwa razy nie uderzyła Taylor, która dzisiaj spadła już na całkowite dno ze swoimi problemami, jest w koszmarnej sytuacji zwłaszcza że Stephanie postanowiła nią manipulować. Niby oskarżyła ją o najgorsze czyli ukrywanie prawdy a teraz każe jej dalej cierpieć i w to brnąć, ale największa przesada to właśnie że Taylor pomaga Alexandrii (wyobraźcie sobie że pomaga wam z najgorszymi rzeczami osoba odpowiedzialna za nie), gdyby Alexandria się dowiedziała to normalnie trauma na całe życie...bardzo ciekawy i dobrze prowadzony wątek mimo że szkoda mi że kosztem życia Darli, przez to że to była taka fajna postać i z takim stażem wątek tym bardziej wydaje się koszmarem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Stephanie jak widać wróciła do formy i żadna przeszkodza nie jest jej straszna aby dowiedzieć się prawdy
Zachowanie Taylor już jest nie tylko nudne i męczące dla widzów, ale także sprawia problemy jej rodzinie. Biedna Pheobe przez kłamstwa matki wylądowała w szpitalu.
Taylor powiedziała - o dziwo jak na nią
- mądre zdanie , że całe życia słuchała Stephanie i powinna w końcu żyć po swojemu. Następne odcinki udowodnią czy pani Doktor mówiła na poważnie i spełni swoje przyżeczenie. Thorneowi należy się odrobina szczerości. Nie mówię aby zgłosiła się na policję, ale Forrester powinien o tym wiedzieć.
Zachowanie Taylor już jest nie tylko nudne i męczące dla widzów, ale także sprawia problemy jej rodzinie. Biedna Pheobe przez kłamstwa matki wylądowała w szpitalu.
Taylor powiedziała - o dziwo jak na nią
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Fajne były te dzisiejsze odcinki.
Szczególnie ciekawe sceny były z Hectorem i Taylor (podobała mi się gra aktorska Lorenzo Lamasa i HT w ostatniej scenie drugiego odcinka) oraz z Harry'm i Phoebe w Insomnii.
Czyżby szykował się pierwszy wątek miłosny dla jednej z bliźniaczek?
Harry wydaje się być sympatyczny i wyluzowany (trochę przypomina pod tym względem Nick'a), ale widać, że nie jest przystosowany do obracania się w środowisku Beverly Hills.
Super też była ta scena jak Hector stoi tyłem do Taylor i z nią rozmawia, a potem odwraca się ukazując tragiczne efekty wypadku. Mimo ostatniego zachowania Hectora, bardzo mi go szkoda...
Szczególnie ciekawe sceny były z Hectorem i Taylor (podobała mi się gra aktorska Lorenzo Lamasa i HT w ostatniej scenie drugiego odcinka) oraz z Harry'm i Phoebe w Insomnii.
Czyżby szykował się pierwszy wątek miłosny dla jednej z bliźniaczek?
Super też była ta scena jak Hector stoi tyłem do Taylor i z nią rozmawia, a potem odwraca się ukazując tragiczne efekty wypadku. Mimo ostatniego zachowania Hectora, bardzo mi go szkoda...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Bardzo przypadł mi do gustu ten Harry. Chyba kroi się nowy wątek młodzieżowy
Fajna była scena jak Phoebe przyszła do Insomni, stanęła przy ladzie i tak fajnie wymieniali spojrzenia
Też mi się podobała. Ale szczerze mówiąc myślałem, ze Hector się odwróci i ukaże się jego zmasakrowana twarz, a tu tylko oczy zasłonięte i jakieś małe ranki.DeaconFan pisze:Super też była ta scena jak Hector stoi tyłem do Taylor i z nią rozmawia, a potem odwraca się ukazując tragiczne efekty wypadku.
Super, że pojawiła się nowa młodzieżowa postać, Harry świetnie wygląda i ma charakterek.
Swoją drogą ciekawe, że jeszcze kilka godzin wcześniej Phoebe miała silny atak lęku, a w Insomnii nie widać po nim ani śladu.
Podobnie jak Tomala myślałem, że twarz Hectora będzie bardziej zmasakrowana. Scena z Hunter i Lorenzo świetna, ostatnio Doc ma same świetne sceny.
Podobnie jak Tomala myślałem, że twarz Hectora będzie bardziej zmasakrowana. Scena z Hunter i Lorenzo świetna, ostatnio Doc ma same świetne sceny.
Harry zapowiada się fajnie, ale bez sensu że znowu jakaś para poznaje się w Insomni (tak jakby Los Angeles było wsią z jedną kawiarenką)Tomala pisze:Bardzo przypadł mi do gustu ten Harry. Chyba kroi się nowy wątek młodzieżowyFajna była scena jak Phoebe przyszła do Insomni, stanęła przy ladzie i tak fajnie wymieniali spojrzenia
Też mi się podobała. Ale szczerze mówiąc myślałem, ze Hector się odwróci i ukaże się jego zmasakrowana twarz, a tu tylko oczy zasłonięte i jakieś małe ranki.DeaconFan pisze:Super też była ta scena jak Hector stoi tyłem do Taylor i z nią rozmawia, a potem odwraca się ukazując tragiczne efekty wypadku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Harry mi sie od razu spodobał.
Mimo młodego wieku ma już spore doświadczenie życiowe. Przyda się nieco odmienny punkt widzenia na otaczającą rzeczywistość.
Taylor jrst słaba psychicznie i Stephanie idealnie to wykorzystuje manipulując nią. Musze przyznać, że to dobrze zrobiony wątek - Taylor sie miota między jednym a drugim i jeszcze przysparza problemów innym. Teraz to stephanie może mieć Phoebe na sumieniu.
Szkoda mi Hectora, ale jak sam przyznał, źle zrobił. Znakomita gra H. Tylo i L. Lamasa w drugim odcinku.
Obawiam się, że Christian wyparował na zawsze....
Taylor jrst słaba psychicznie i Stephanie idealnie to wykorzystuje manipulując nią. Musze przyznać, że to dobrze zrobiony wątek - Taylor sie miota między jednym a drugim i jeszcze przysparza problemów innym. Teraz to stephanie może mieć Phoebe na sumieniu.
Szkoda mi Hectora, ale jak sam przyznał, źle zrobił. Znakomita gra H. Tylo i L. Lamasa w drugim odcinku.
Obawiam się, że Christian wyparował na zawsze....
Scena w Insomni, kiedy Pheobe i Harry rozstają się bardzo kiepsko zagrana. Tak nie żegnają się osoby,które wpadły sobie w oko, a niby mają się nigdy więcej nie spotkać. Oni rozstawali się w nastroju sugerujacym, że wiedzą, że to nie koniec ich przygody.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zapomniałaś, że Insomnia to jedyna kawiarnia w LA, jak napisał Adex, więc na pewno jeszcze się kiedyś spotkająTiril pisze:Scena w Insomni, kiedy Pheobe i Harry rozstają się bardzo kiepsko zagrana. Tak nie żegnają się osoby,które wpadły sobie w oko, a niby mają się nigdy więcej nie spotkać. Oni rozstawali się w nastroju sugerujacym, że wiedzą, że to nie koniec ich przygody.