Plebiscyty i konkursy
- Adex-fan Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Jeszcze kilka informacji. W drugim, ankietowym etapie znajdzie sie 5 Waszych propozycji, które uzyskały największe Wasze poparcie. Może się tak zdarzyć, że propozycji będzie więcej - zależy to od ilości głosów, które otrzymają poszczególne propozycje.
Wyniki głosowań zostaną podane w zbiorczym sprawozdaniu w tym temacie. Głosy zacznę przeliczać dopiero w poniedziałek. Sam nie biorę udziału w pierwszym etapie głosowania.
Prosiłbym tez o nie zachęcanie do głosowania, na kogokolwiek lub cokolwiek w plebiscycie.
Wyniki głosowań zostaną podane w zbiorczym sprawozdaniu w tym temacie. Głosy zacznę przeliczać dopiero w poniedziałek. Sam nie biorę udziału w pierwszym etapie głosowania.
Prosiłbym tez o nie zachęcanie do głosowania, na kogokolwiek lub cokolwiek w plebiscycie.
-
Dawidek
- Administrator
Możecie już głosować w poszczególnych kategoriach "MnS" Forum Awards. Głosowanie potrwa tydzień, do następnej środy. Wybrane przez Was typy są ułożone w kolejności alfabetycznej. Wyniki podam po zakończeniu, tak jak poprzednio, będą to zbiorcze rezultaty zarówno z I jak i II etapu.
Robi zadał jedno pytanie w "Sprawach Forum", dotyczące MnS FA, więc zainteresowanych odsyłam do tego tematu. Wszelkie pytania dotyczące plebiscytu - dawajcie tutaj.
Robi zadał jedno pytanie w "Sprawach Forum", dotyczące MnS FA, więc zainteresowanych odsyłam do tego tematu. Wszelkie pytania dotyczące plebiscytu - dawajcie tutaj.
-
Dawidek
- Administrator
W kończącej się wdycji "MnS Forum Awards" zarówno w pierwszym, jak i drugim etapie zagłosowało mniej osób. W pierwszym etapie zagłosowali: B@r, Robi, Damians, Adex-Fan Brooke, Mikiks, DeaconFan, Primok, Pottermaniack, wiwi, Beja, Omar, Tomala, Mareczek. 13 osób (pół roku temu było 16). Poniżej przedstawione są zbiorcze wyniki we wszystkich kategoriach wg schematu:
typ - liczba głosów w I etapie/liczba głosów w drugim etapie (procent uzyskanych głosów w II etapie)
Głosy z I etapu nie muszą się sumować, bo część osób przedstawiła jeden typ w danej kategorii, inni wykorzystywali maksymalną możliwość zagłosowania na 5 typów. Wyniki przedstawiają się następująco:
NAJLEPSZA POSTAĆ - 38 głosów
Taylor - 7/8 (21%)
Stephanie - 8/4 (10%)
Felicia - 3/2 (5%)
Morgan - 3/1 (2%)
Amber - 8/6 (15%)
Bridget - 2/- (-)
Nick - 3/1 (2%)
Darla - 1/- (-)
Thorne - 1/- (-)
Deacon - 1/- (-)
Brooke - 7/16 (42%)
Ridge - 2/- (-)
Jackie - 1/-(-)
Dante - 1/- (-)
Eric - 1/- (-)
Sally - 1/-(-)
Hector - 1/- (-)
Massimo - 1/- (-)
Thomas - 1/- (-)
NAJLEPSZY AKTOR/AKTORKA - 39 głosów
H. Tylo - 5/7 (17%)
S. Flannery - 9/12 (30%)
A. Frantz - 7/3 (7%)
D. Conley - 5/4 (10%)
W. Harmon - 2/- (-)
S. Kanan - 1/- (-)
K. K. Lang - 6/13 (33%)
D. T. Bell - 2/- (-)
L. Kay - 2/- (-)
J. McCook - 1/- (-)
J. Wagner - 1/- (-)
A. Down - 1/- (-)
L. Lamas - 2/- (-)
NAJCIEKAWSZY WĄTEK - 38 głosów
pułapka Amber - 8/6 (15%)
powrót Taylor - 6/15 (39%)
Ridge i Morgan - 6/4 (10%)
Stephanie przejmuje FC - 7/7 (18%)
powrót Felicii - 1/- (-)
małżeństwo Erica i Brooke - 1/- (-)
powrót Morgan - 2/- (-)
udawany zawał Stephanie - 6/7 (18%)
alkoholizm Deacona - 1/- (-)
zakazana miłość Brooke i Nicka - 1/- (-)
wypadek Hope - 1/- (-)
małżeństwo Gaby i Thomasa - 1/- (-)
Sluby Bridget i Nicka - 1/- (-)
upadek SC - 1/- (-)
romans Taylor i Hectora - 2/- (-)
zejście się Taylor i Ridge'a - 1/- (-)
NAJWIĘKSZE ROZCZAROWANIE - 38 głosów
Ridge - 1/- (-)
Eric: - 1/- (-)
ślub Eric'a i Brooke - 2/1 (2%)
rozwód Ridge'a i Brooke - 3/2 (5%)
Brooke/Nick/Bridget - 4/7 (18%)
powrót Taylor - 5/6 (15%)
Hector&Taylor - 1/- (-)
Brooke - 1/- (-)
głupota Bridget - 1/- (-)
poziom wiedzy o antykoncepcji - 1/- (-)
odejście Deacona - 1/- (-)
rozpad pary Amber&Thomas - 1/- (-)
Nick jako przeznaczenie Brooke - 1/- (-)
odejście Morgan - 6/5 (13%)
odejście Amber - 6/17 (44%)
ślub Ridge'a i Taylor - 1/- (-)
nowe aktorki w roli Steffy i Phoebe - 1/- (-)
Zmiana wyglądu Taylor - 1/- (-)
ciąża Bridget - 1/- (-)
Felicia z dzieckiem Nicka - 1/ -(-)
upadek SC - 1/- (-)
Tu musiałem rozdzielić Wasze typy - kilka osób wskazało jako całość zniknięcie Amber i Morgan. To są dwa osobne wątki, dlatego zaistniała konieczność rozdzielenia głosów.
NAJLEPSZA PARA - 36 głosów
Brooke i Ridge - 4/7 (19%)
Gaby i Thomas - 4/6 (16%)
Nick i Bridget - 3/3 (8%)
Darla i Thorne - 3/14 (38%)
Morgan i Ridge - 1/- (-)
Taylor i Ridge - 4/3 (8%)
Taylor i Hector - 3/3 (8%)
Jackie i Deacon - 1/ -(-)
Bridget i Dante - 2/- (-)
Eric i Brooke - 2/- (-)
Thomas i Amber - 1/- (-)
Brooke i Nick - 1/- (-)
Jackie i Eric - 2/- (-)
Stephanie i Eric - 1/- (-)
NAJLEPSZY DEBIUT - 38 głosów
Addison Hoover (Phoebe) - 0 (0%)
Alex Hoover (Steffy) - 0 (0%
Lesli Kay (Felicia) - 15/ (39%)
Antonio Sabato Jr. (Dante) - 19 (50%)
Shanelle Workman (Gaby) - 4 (10%)
NAJLEPSZY POLSKI SERIAL - 34 głosy - tutaj doszło do pomyłki, ale nie przy liczeniu głosów. Dodałem niechcący "M jak miłość", który otrzymał tylko jeden głos. Postanowiłem uznać te rezultaty, jakie są, nie załapałem się, że lista jest za długa. W każdym razie - wyniki uznaję za ważne.
M jak miłość - 1/9 (26%) - przez pomyłkę znalazł się w finale
Na Wspólnej - 1/- (-)
Klan - 2/3 (8%)
Plebania - 3/3 (8%)
Świat wg Kiepskich - 2/3 (8%)
Pierwsza miłość - 2/5 (14%)
Samo życie - 2/0 (0%)
Londyńczycy - 2/2 (5%)
Na dobre i na złe - 1/- (-)
39 i pół - 1/ (-)
BrzydUla - 5/9 (26%)
Naznaczony - 1/- (-)
W takim przypadku za zwyciężcę uznaję "Brzydulę" - zadecydowały o tym głosy z I etapu.
NAJLEPSZY ZAGRANICZNY SERIAL - 34 głosy
Gotowe na wszystko - 7/10 (29%)
Chirurdzy - 2/1 (2%)
Dr. House - 5/10 (29%)
Brzydula Betty - 2/2 (5%)
Seks w wielkim mieście - 1/- (-)
Dexter - 1/- (-)
Lost - Zagubieni - 6/6 (17%)
Skazany na śmierć - 2/4 (11%)
Smalville - 1/- (-)
Żar młodości - 1/- (-)
Ostry dyżur - 1/- (-)
Wyspa Harpera - 2/1 (2%)
Plotkara - 1/- (-)
NAJLEPSZY PROGRAM ROZRYWKOWY - 35 głosów
You Can Dance - po prostu tańcz - 29 (25%)
Mam Talent - 3/13 (37%)
Taniec z gwiazdami - 2/1 (2%)
Familiada - 1/- (-)
Jak Oni Śpiewają - 3/2 (5%)
Szymon Majewski Show - 3/2 (5%)
Jazda figurowa - 1/- (-)
Jaka to melodia - 1 (-)
Kuba Wojewódzki - 2/8 (22%)
Big Brother - 1/- (-)
Ryzykanci - 1/- (-)
The Amazing Race - 1 (-)
Dziękuję wiwi za udział w przeliczaniu głosów w pierwszym etapie głosowania.
Wyniki uznaję za ważne i uznaję tę edycję "MnS Forum Awards" za zakończoną. Można od tej chwili komentować wyniki głosowania. Dziękuję również wszystkim za ucział w zabawie.
Osobiście spodziewałem się innych wyników - szczególnie w kategorii najlepszy aktor/aktorka - spodziewałem się dużej przewagi S. Flannery. Tylko w jednej kategorii zwycięzca pokrył się z moim typem - największe rozczarowanie.
typ - liczba głosów w I etapie/liczba głosów w drugim etapie (procent uzyskanych głosów w II etapie)
Głosy z I etapu nie muszą się sumować, bo część osób przedstawiła jeden typ w danej kategorii, inni wykorzystywali maksymalną możliwość zagłosowania na 5 typów. Wyniki przedstawiają się następująco:
NAJLEPSZA POSTAĆ - 38 głosów
Taylor - 7/8 (21%)
Stephanie - 8/4 (10%)
Felicia - 3/2 (5%)
Morgan - 3/1 (2%)
Amber - 8/6 (15%)
Bridget - 2/- (-)
Nick - 3/1 (2%)
Darla - 1/- (-)
Thorne - 1/- (-)
Deacon - 1/- (-)
Brooke - 7/16 (42%)
Ridge - 2/- (-)
Jackie - 1/-(-)
Dante - 1/- (-)
Eric - 1/- (-)
Sally - 1/-(-)
Hector - 1/- (-)
Massimo - 1/- (-)
Thomas - 1/- (-)
NAJLEPSZY AKTOR/AKTORKA - 39 głosów
H. Tylo - 5/7 (17%)
S. Flannery - 9/12 (30%)
A. Frantz - 7/3 (7%)
D. Conley - 5/4 (10%)
W. Harmon - 2/- (-)
S. Kanan - 1/- (-)
K. K. Lang - 6/13 (33%)
D. T. Bell - 2/- (-)
L. Kay - 2/- (-)
J. McCook - 1/- (-)
J. Wagner - 1/- (-)
A. Down - 1/- (-)
L. Lamas - 2/- (-)
NAJCIEKAWSZY WĄTEK - 38 głosów
pułapka Amber - 8/6 (15%)
powrót Taylor - 6/15 (39%)
Ridge i Morgan - 6/4 (10%)
Stephanie przejmuje FC - 7/7 (18%)
powrót Felicii - 1/- (-)
małżeństwo Erica i Brooke - 1/- (-)
powrót Morgan - 2/- (-)
udawany zawał Stephanie - 6/7 (18%)
alkoholizm Deacona - 1/- (-)
zakazana miłość Brooke i Nicka - 1/- (-)
wypadek Hope - 1/- (-)
małżeństwo Gaby i Thomasa - 1/- (-)
Sluby Bridget i Nicka - 1/- (-)
upadek SC - 1/- (-)
romans Taylor i Hectora - 2/- (-)
zejście się Taylor i Ridge'a - 1/- (-)
NAJWIĘKSZE ROZCZAROWANIE - 38 głosów
Ridge - 1/- (-)
Eric: - 1/- (-)
ślub Eric'a i Brooke - 2/1 (2%)
rozwód Ridge'a i Brooke - 3/2 (5%)
Brooke/Nick/Bridget - 4/7 (18%)
powrót Taylor - 5/6 (15%)
Hector&Taylor - 1/- (-)
Brooke - 1/- (-)
głupota Bridget - 1/- (-)
poziom wiedzy o antykoncepcji - 1/- (-)
odejście Deacona - 1/- (-)
rozpad pary Amber&Thomas - 1/- (-)
Nick jako przeznaczenie Brooke - 1/- (-)
odejście Morgan - 6/5 (13%)
odejście Amber - 6/17 (44%)
ślub Ridge'a i Taylor - 1/- (-)
nowe aktorki w roli Steffy i Phoebe - 1/- (-)
Zmiana wyglądu Taylor - 1/- (-)
ciąża Bridget - 1/- (-)
Felicia z dzieckiem Nicka - 1/ -(-)
upadek SC - 1/- (-)
Tu musiałem rozdzielić Wasze typy - kilka osób wskazało jako całość zniknięcie Amber i Morgan. To są dwa osobne wątki, dlatego zaistniała konieczność rozdzielenia głosów.
NAJLEPSZA PARA - 36 głosów
Brooke i Ridge - 4/7 (19%)
Gaby i Thomas - 4/6 (16%)
Nick i Bridget - 3/3 (8%)
Darla i Thorne - 3/14 (38%)
Morgan i Ridge - 1/- (-)
Taylor i Ridge - 4/3 (8%)
Taylor i Hector - 3/3 (8%)
Jackie i Deacon - 1/ -(-)
Bridget i Dante - 2/- (-)
Eric i Brooke - 2/- (-)
Thomas i Amber - 1/- (-)
Brooke i Nick - 1/- (-)
Jackie i Eric - 2/- (-)
Stephanie i Eric - 1/- (-)
NAJLEPSZY DEBIUT - 38 głosów
Addison Hoover (Phoebe) - 0 (0%)
Alex Hoover (Steffy) - 0 (0%
Lesli Kay (Felicia) - 15/ (39%)
Antonio Sabato Jr. (Dante) - 19 (50%)
Shanelle Workman (Gaby) - 4 (10%)
NAJLEPSZY POLSKI SERIAL - 34 głosy - tutaj doszło do pomyłki, ale nie przy liczeniu głosów. Dodałem niechcący "M jak miłość", który otrzymał tylko jeden głos. Postanowiłem uznać te rezultaty, jakie są, nie załapałem się, że lista jest za długa. W każdym razie - wyniki uznaję za ważne.
M jak miłość - 1/9 (26%) - przez pomyłkę znalazł się w finale
Na Wspólnej - 1/- (-)
Klan - 2/3 (8%)
Plebania - 3/3 (8%)
Świat wg Kiepskich - 2/3 (8%)
Pierwsza miłość - 2/5 (14%)
Samo życie - 2/0 (0%)
Londyńczycy - 2/2 (5%)
Na dobre i na złe - 1/- (-)
39 i pół - 1/ (-)
BrzydUla - 5/9 (26%)
Naznaczony - 1/- (-)
W takim przypadku za zwyciężcę uznaję "Brzydulę" - zadecydowały o tym głosy z I etapu.
NAJLEPSZY ZAGRANICZNY SERIAL - 34 głosy
Gotowe na wszystko - 7/10 (29%)
Chirurdzy - 2/1 (2%)
Dr. House - 5/10 (29%)
Brzydula Betty - 2/2 (5%)
Seks w wielkim mieście - 1/- (-)
Dexter - 1/- (-)
Lost - Zagubieni - 6/6 (17%)
Skazany na śmierć - 2/4 (11%)
Smalville - 1/- (-)
Żar młodości - 1/- (-)
Ostry dyżur - 1/- (-)
Wyspa Harpera - 2/1 (2%)
Plotkara - 1/- (-)
NAJLEPSZY PROGRAM ROZRYWKOWY - 35 głosów
You Can Dance - po prostu tańcz - 29 (25%)
Mam Talent - 3/13 (37%)
Taniec z gwiazdami - 2/1 (2%)
Familiada - 1/- (-)
Jak Oni Śpiewają - 3/2 (5%)
Szymon Majewski Show - 3/2 (5%)
Jazda figurowa - 1/- (-)
Jaka to melodia - 1 (-)
Kuba Wojewódzki - 2/8 (22%)
Big Brother - 1/- (-)
Ryzykanci - 1/- (-)
The Amazing Race - 1 (-)
Dziękuję wiwi za udział w przeliczaniu głosów w pierwszym etapie głosowania.
Wyniki uznaję za ważne i uznaję tę edycję "MnS Forum Awards" za zakończoną. Można od tej chwili komentować wyniki głosowania. Dziękuję również wszystkim za ucział w zabawie.
Osobiście spodziewałem się innych wyników - szczególnie w kategorii najlepszy aktor/aktorka - spodziewałem się dużej przewagi S. Flannery. Tylko w jednej kategorii zwycięzca pokrył się z moim typem - największe rozczarowanie.
No, u mnie to tutaj akurat nie było zaskoczenia.Dawidek pisze:Osobiście spodziewałem się innych wyników - szczególnie w kategorii najlepszy aktor/aktorka - spodziewałem się dużej przewagi S. Flannery.
Co to dużo komentować, swoje zdanie wyraziłem już w SB.
I uważam jeszcze, że powinien być podział na kategorie męskie i żeńskie jak dawniej (szczególnie teraz mogłoby być ciekawie jak już nie ma Deacona, który kiedyś wygrywał prawie wszystkie męskie kategorie
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
Największe zaskoczenie - Darla i Thorne najlepszą parą!
Lang rzeczywiście w 2005 roku popisała się aktorsko, jej sceny męczennicy, mrużenie oczu, kiedy myśli o Nicku, "Take me, Nick, TAKE ME!" oraz wiele godzin totalnej nudy zostały nagrodzone.
Cieszę się z wysokich miejsc Taylor i Amber, każda wygrała w jednej kategorii ( najlepszy wątek i największe rozczarowanie - odejście Amber ).
Szkoda, że Lesli Kay nie wygrała w kategorii debiutu.
Największe rozczarowanie - przegrana LOST w serialu zagranicznym, ale to było do przewidzenia.
Lang rzeczywiście w 2005 roku popisała się aktorsko, jej sceny męczennicy, mrużenie oczu, kiedy myśli o Nicku, "Take me, Nick, TAKE ME!" oraz wiele godzin totalnej nudy zostały nagrodzone.
Cieszę się z wysokich miejsc Taylor i Amber, każda wygrała w jednej kategorii ( najlepszy wątek i największe rozczarowanie - odejście Amber ).
Szkoda, że Lesli Kay nie wygrała w kategorii debiutu.
Największe rozczarowanie - przegrana LOST w serialu zagranicznym, ale to było do przewidzenia.
- Adex-fan Brooke
Najlepsza scena z KKL jak odłączyła Stephanie od apratury, potem jeszcze z pistoletem, pod koniec roku faktycznie już zbyt się nie wykazała, ale wcześniej tak, może nie przyglądałeś się Pottermaniack
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Dwie sceny na rok to rzeczywiście sporo, ona powinna co roku dostawać Emmy.Adex-fan Brooke pisze:Najlepsza scena z KKL jak odłączyła Stephanie od apratury, potem jeszcze z pistoletem, pod koniec roku faktycznie już zbyt się nie wykazała, ale wcześniej tak, może nie przyglądałeś się Pottermaniack
Ostatnio zmieniony 2009-10-08, 17:45 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Podałem te sceny dla przykładu, wcale nie widzę pod jakim względem Stephanie była lepsza w tym roku a tym bardziej żywy trup Taylor
Zwyczajnie nie lubicie Brooke i jej wątków oraz skręca was że większość ją doceniła stąd tego typu niczym nie poparta krytyka. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cóż innego mógłbyś napisać.
Jak zwykle same "argumenty", tylko na temat użytkowników a nie samej KKL. Jej warsztat aktorski jest marny, postać w którą się wciela mogłaby grać zdecydowanie lepiej, a stwierdzenie, że jest najlepszą aktorką MnS jest nie tylko mega śmieszne, ale również krzywdząc dla utalentowanych aktorów tego serialu. 
Jeszcze bardziej niepoważne jest pisanie o lubieniu czyichś wątków, bo mi np. nie podobają się wątki Stephanie, czy Darli ale gołym okiem widać, że biją Lang na głowę jeśli chodzi o aktorstwo.
Jeszcze bardziej niepoważne jest pisanie o lubieniu czyichś wątków, bo mi np. nie podobają się wątki Stephanie, czy Darli ale gołym okiem widać, że biją Lang na głowę jeśli chodzi o aktorstwo.
Moim zdaniem KKL jest aktorką dobrą, ale na pewno nie najlepszą w całym serialu i w roku 2005. Doceniam scenę z próbą "zabicia" Stephanie w szpitalu w jej wykonaniu, czy nawet tę z pistoletem, ale tego było za mało! Oprócz tego niezmiernie nudziły mnie i nadal nudzą jakiekolwiek jej sceny z Nick'iem i Ridge'm.
A jeśli chodzi o Susan Flannery - nie zawsze lubię/lubiłem postać Stephanie, często jest ona denerwująca (np. ostatnio kiedy groziła Hectorowi w jego domu), ale każda scena z jej udziałem to perełka, pozostaje w pamięci, jej teksty powalają i są wielokrotnie przytaczane w temacie o najciekawszych cytatach. Podobnie jest z Darlene Conley (Sally).
No, ale cóż, trzeba się pogodzić z takim wyborem innych użytkowników...
A jeśli chodzi o Susan Flannery - nie zawsze lubię/lubiłem postać Stephanie, często jest ona denerwująca (np. ostatnio kiedy groziła Hectorowi w jego domu), ale każda scena z jej udziałem to perełka, pozostaje w pamięci, jej teksty powalają i są wielokrotnie przytaczane w temacie o najciekawszych cytatach. Podobnie jest z Darlene Conley (Sally).
No, ale cóż, trzeba się pogodzić z takim wyborem innych użytkowników...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Ja nie mam nic do Susan(Stephanie), ale Darla przebijająca w tym roku Brooke?
bez komentarza...