Quiz
Chyba jednak Dale się pisało.
http://www.tv.com/the-bold-and-the-beau ... mmary.html
Wymień minimum 10 postaci, które kiedykolwiek leżały w szpitalu i z jakiego powodu (nie uwzględniam tylko powodu ciąża, narodziny).
http://www.tv.com/the-bold-and-the-beau ... mmary.html
Wymień minimum 10 postaci, które kiedykolwiek leżały w szpitalu i z jakiego powodu (nie uwzględniam tylko powodu ciąża, narodziny).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Możliwe.DeaconFan pisze:Chyba jednak Dale się pisało.
1. Taylor- postrzelenie przez Sheilę
2. Brooke- postrzelenie przez Sheilę
3. Ridge- utrata pamięci
4. Sally- postrzelenie przez jednego z mafiozów, którzy ścigali Adama
5. Massimo- lecąc samolotem z Jackie rozbił się i miał kontuzje kolana
6. Jackie- lecąc samolotem z Mass'em rozbiła się i potem była w śpiączce
7. Stephanie- była postrzelona przez Sheilę
8. Bridget- jechała kiedyś samochodem i miała wypadek
9. Deacon- został postrzelony przez Eric'a
10. Rick- miał wypadek samochodowy, co Amber mu potem oddała nerkę
Z tym Ridge'm to chodziło mi o to, że jakiś koleś uderzył go czymś w głowę, potem trafił do szpitala i tam ciągle mówił, że Taylor żyje. Z pośpiechu napisałem utrata pamięci, bo cała ta afera z Morgan, wszystko mi się poplątało.
W 2003r. Ridge oświadczył się Brooke i dał jej prezent. Jaki to był prezent?
Off-topic: (pytanie nie tyczy się quiz'u) Ridge był w szpitalu na wskutek uderzenia przez Nick'a? Wiem, że porwała go Morgan, ale potem jak odbili Forrester'a to trafił on do szpitala?
W 2003r. Ridge oświadczył się Brooke i dał jej prezent. Jaki to był prezent?
Off-topic: (pytanie nie tyczy się quiz'u) Ridge był w szpitalu na wskutek uderzenia przez Nick'a? Wiem, że porwała go Morgan, ale potem jak odbili Forrester'a to trafił on do szpitala?
Na początku właśnie miałem podać Morgan, Tim zamiast Ridge, Amber, ale z tymi pierwszymi chyba nie pokazywano scen więzieniu.
Myślałem, że chodzi o sceny w więzieniu z bohaterami pokazywanymi w B&B (np. Ridge dusił Sheilę, jak ta była w więzieniu), ale mniejsza o to.
Wymień co najmniej 3 postacie, które były kiedykolwiek policzkowane i napisz przez kogo.
Wymień co najmniej 3 postacie, które były kiedykolwiek policzkowane i napisz przez kogo.