Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomala »

Ale sobie koleś zrobił wiochę ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Żenujące ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Gazeta.pl napisała, że tydzień wcześniej...identyczną wpadkę zaliczyła paragwajska telewizja PAT. Dotyczyło to innej katastrofy lotniczej, tej z 1 czerwca na Atlantyku.
Inaczej mówiąc, TVN24 zgapiło wpadkę. ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 2

Post autor: Pottermaniack »

I taką gafę popełnił TVN, najbardziej profesjonalna i rzetelna telewizja w Polsce. :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Post autor: DeaconFan »

Słyszeliście już do czego prawdopodobnie dojdzie w ostatnim, szóstym sezonie?

Nie będzie już flashback'ów, wszyscy spotkają się w jednym czasie i uwaga! Historia prawdpobodobnie znów zacznie się od katastrofy lotu 815. Wszyscy zmarli bohaterowie - Charlie, Shannon, Boone, może też Mr Eko (aktor chce wrócić do serialu) będą żyli, tyle, że reszta (Oceanic 6, Ben i inni) będą wiedzieli co ich czeka... :P Może być interesująco. :wink: Tylko ciekawe gdzie się wtedy znajdzie Miles. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

To całkiem prawdopodobne, bo na pierwszym "zwiastunie" 6.sezonu, jak już wcześniej wspomniałam, jest oko - podobno oko Jack'a z pierwszego odcinka serialu, kiedy to budzi się w dżungli tuż po katastrofie lotu 815.
Jednak to trochę dziwne, żeby wszyscy spotkali się w jednym czasie i żeby katastrofa się powtórzyła ::ke:: bo gdyby wszyscy bohaterowie serialu mieliby spotkać się w jednej linii czasowej to Oceanic Six z roku 1977 musieliby się przenieść do 2008 (czyli tam gdzie jest Sun, Ben, fake-Locke, dead-Locke itd. xD). Katastrofa miała miejsce w 2004 i wtedy też zginęli Charlie, Shannon, Boone itd., czyli katastrofa nie może się powtórzyć w 2008 bo oni już nie żyją a przecież "dead is dead". Z kolei jeśli Oceanic Six powrócą do 2004 i zobaczymy powtórkę z katastrofy (a nasi bohaterowie będą wiedzieli co ich czeka), to nie będziemy mieli wszystkich postaci w jednej linii czasowej, bo Sun, Ben, fake-Locke, dead-Locke itd. nadal będą w 2008 xD Chyba, że nagle wszyscy znajdą się znowu w 2004 (a nic nie wskazywało na to, żeby Sun, Ben... mieli się cofnąć w czasie) i będziemy mieli powtórkę z rozrywki ::jezyk::
Wiem, zagmatwane to jest, ale przynajmniej ja tak to pojmuję xD
Niemniej jednak jestem strasznie ciekawa, jak dalej potoczy się hsitoria Zagubionych, a opcja powrotu do 2004 i ujrzenie katastrofy na nową ze świadomością, co się stanie, wydaje się ciekawa ::krzyw:: :wink:
Primok

Post autor: Primok »

Przecież do tego właśnie większość bohaterów dążyła w tym sezonie :wink: .
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Pojawił się pierwszy plakat promujący ostatni sezon :serce:

http://4.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... poster.jpg Ja za bardzo nie mogę rozpoznać kto jest kim, ale podobno są wszyscy bohaterowie (żywi i umarli! ::ok:: ) a na środku stoi Locke, który jest odwrócony plecami i spogląda przez ramię. Josh Holloway powiedział też podobno: “I guess Locke’s become Satan. I’ve really enjoyed his sudden change into becoming the evil guy.” Już się nie mogę doczekać :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Czyli wszyscy ożyją? Beznadzieja i czyste science-fiction jak dla mnie, nie lubię serialów sci-fi. Co prawda oglądam LOST i jestem po 16. odcinku drugiego sezonu, co prawda jest małe science-fiction (Locke może chodzić i ten dym-potwór), ale jeszcze przymykam na to oko, bo to nic "wielkiego". I nawet mi się podoba ten serial na razie. Ale moim zdaniem Prison Break jest o niebo lepszy od LOST, bo nie ma sci-fi i każdy odcinek jest ciekawy (a w Zagubionych od czasu do czasu bywają nudy), ale LOST też spoko. :)
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

No to Kubeczek, powiem ci, że w 4 i 5 sezonie było tyle sci-fi, że chciałam nawet przestać oglądać Lost ::ok:: Ale moje uzależnienie jest tak duże, że nie mogłam ::jezyk::
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

A ja kocham sci-fi! :serce: I jestem bardzo happy, że tyle go było w sezonie 4 i 5 i jeszcze jak w 6 prawdopodobnie wszyscy znowu będą żyli! Nie mogę się doczekać tej 6 serii! I wspaniały Richard Alpert będzie teraz postacią regularną (czyli jedną z głównych)! :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

Tutaj filmik o Johnie Locku, który jest jedną z moich ulubionych postaci!!! :D :D

http://chomikuj.pl/CadiLay93

Tam ten użytkownik ma napisane "Witam na moim chomiku" i musicie w tym okienku przewinąć w dół i znajdziecie "Coś dla fanów John'a Locke'a!!". Uwielbiam ten filmik, przewijam sobie setki razy, z resztą ja często tak mam, że coś mi się spodoba. Miałem tak w przypadku jeszcze dwóch filmików i na pewno wielu innych:

UWAGA SPOILER O MODZIE NA SUKCES:

Filmiku Darla's Death na youtubie, który był smutny, ale fajny oraz jednym z prom 18 odcinka 4 serii PB z którego nic nie rozumiałem, ale fajne było. :mrgreen: :lol:
Ostatnio zmieniony 2009-07-27, 21:02 przez kubeczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

I już ludzie rozkminili wszystkie postaci jakie są przedstawione na tym plakacie. :D

To kolejno od lewej: Daniel, Boone, Miles, Michael, Ana Lucia, Charlotte, Shannon, Desmond, Eko, Kate, Jack, Sawyer, Locke, Ben, Sayid, Libby, Sun, Jin, Claire, Hurley, Juliet, Charlie, Frank, Richard, Bernard, Rose. :)
Awatar użytkownika
kubeczek

DeaconFan pisze:I już ludzie rozkminili wszystkie postaci jakie są przedstawione na tym plakacie. :D

To kolejno od lewej: Daniel, Boone, Miles, Michael, Ana Lucia, Charlotte, Shannon, Desmond, Eko, Kate, Jack, Sawyer, Locke, Ben, Sayid, Libby, Sun, Jin, Claire, Hurley, Juliet, Charlie, Frank, Richard, Bernard, Rose. :)
Where is Walt? DeaconFan'ie, a wiesz może czy Walt pojawi się w tym sezonie? Lubię go. :) Wygląda na to, że ci, którzy pracują nad Lost'em już pogodzili się z aktorką grającą Ane-Lucie. :D To dobrze, bo Ane-Lucię lubię. :D Ja właśnie jestem po obejrzeniu 17 odcinka 2 serii (retrospekcje Locke'a), fajny był, jeden z najlepszych odcinków całego serialu. :D Uwielbiam LOST!!!!!! :D
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

kubeczek pisze:Where is Walt? DeaconFan'ie, a wiesz może czy Walt pojawi się w tym sezonie?
Niestety nie wiem... :(
Ale z nim są zawsze problemy tzn. aktor go grający już szybko dorasta i już nie jest takim małym chłopcem, jakim powinien być w serialu.
ODPOWIEDZ