Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Mareczek pisze: Zastanawiam się dlaczego na ślub przyszła Stephanie skoro tak nienawidzi Brooke ::plask wczolo: :
Jak to dlaczego? Żeby dopilnować do tego ślubu i przy okazji podenerwować Brooke :zeby:
Mareczek pisze:Whip jes wyraźnie napalony na żone :zeby: ale jednak Brooke nie dała mu satysfakcji czerpanej z seksu z nią ::chytry:: :
To oni się w ogóle kochali :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

PetroPython pisze:Whip jes wyraźnie napalony na żone :zeby: ale jednak Brooke nie dała mu satysfakcji czerpanej z seksu z nią ::chytry:: :
To oni się w ogóle kochali :roll:[/quote]

Chodziło mi o to że Whip miałby satysfakcje jak by go uprawiali ::jezyk:: Ale Brooke mu jej nie dała ::rad::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wy sie pytacie, czemu na ślubie nie było Zende'go, a ja się pytam, czemu nie było Storma i sióstr Brooke oraz jej rodziców. ::plask wczolo: Jestem tez ciekaw, czy Brooke odwiedziła rodzinkę w Paryżu. :roll: Jeśli chodzi o nieobecność Zende'go, to wczoraj była mowa, że chłopiec zachorował i został w domu.
Ridge juz postradał rozum. On chce walczyć z tymi, których kochał. Widać, że zaczyna twardą ręką rządzić Spectra Fashions.
Nie spodziewałem się tego, że matka Erica'i będzie tak wściekła na córkę, że aż włamie sie do jej mieszkania. ::plask wczolo: Ta dziewczyna ma chyba pecha do swojego bliskiego otoczenia. Matka zachowuje sie jak kryminalistka, nieciekawą przeszłość na też Ziggy. :roll: A z drugiej strony ma szczęście, Rick dał jej pracę.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge się dla mnie ośmiesza jak panoszy się w Spectrze i zgrywa wielkiego szefa, dziwne że Sally na to pozwoliła i dziwne że Clarke mu się podlizuje. Bridget też właśnie jest dziwna że dzwoni do matki, przesłodzona, rozpuszczona dziewczyna, która słyszy że matka jej mówi że dla niej wyszła za mąż i jeszcze wrusza się ::plask wczolo:
dziwne tez że Rick dał obcej osobie prace jako niania ::plask wczolo: oraz dziwne że Tvp1 nadal puszcza reklamówki kolejnych odcinków :shock: no, ale to super oczywiście! :) więc lepiej niż w czeskiej tv gdzie już nie dawali.
Mama Eicki dała czadu :zeby: Ziggy nie miał ochoty na wzywanie policji :P
Dawidek: Bridget niedawno mówiła że to dziwne bo Brooke specjalnie nie zaprosiła swojej rodziny tak jakby wstydziła sie tego ślubu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Wreszcie nastąpił powrót jednego z najczarniejszych bohaterów "MNS" :twisted: ::ok:: :zeby:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Forrester pisze:Wreszcie nastąpił powrót jednej z najczarniejszych bohaterów "MNS" :twisted: ::ok:: :zeby:
Chciałeś chyba powiedzieć najczarniejszego ::krzyw:: Wow, powróciła!!! Cóż za napięcie, cóż za emocje!!!!! :mrgreen: :twisted: :twisted:
Abec

Post autor: Abec »

Wreszcie, wreszcie, wreszcie :mrgreen: O kurde, jak się cieszę :D Nie mogę normalnie ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wowowo, Sheila wróciła!! :shock: 8) Prawda, że diabelsko wyglądała gdy cała zmoczona wpadła do mieszkania Ericki? ::jezyk:: Jestem w szoku!! :shock:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Jak to Sheila??????? To ona miała córkę ok. 1985 r.???? To chyba jeszcze było w Y&R, ale dlaczego ja nic o tym nie wiem?????

:mrgreen:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Sheila świetnie, że powróciła!!! Całe 2 lata czekałam na tą chwilę :zeby: Wygląda strasznie, cała zmoczona :twisted:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Wrócił Sheila :twisted: Mam wrażenie, że będzie się działo :twisted: Chciałam zauważyć że Erica czyli Marry powinna mieć dopiero 3 latka a ona jest już nastolatką. Jak to mnie wkurza w MNS!!
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Abec

Przynajmniej są konsekwentni - ot, dzieci w MnS rosną szybko :mrgreen:

Dziś to był festiwal Sheili, że też Rick i Eric prawie jednocześnie o niej zaczeli opowiadać :) Chyba ona wysywała jakieś fluidy, zbliżając się do miasta ;)

Super, że jest, podróbka (Morgan ;)) się nie sprawdziła - bo się nie sprawdziła, ot co - no, to jest oryginał :P
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Abec pisze:Dziś to był festiwal Sheili, że też Rick i Eric prawie jednocześnie o niej zaczeli opowiadać :) Chyba ona wysywała jakieś fluidy, zbliżając się do miasta ;)
Pierwszy wspomniał o niej Massimo :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiejszy drugi odcinek był rewelacyjny! I te wszystkie wspomnienia: bójka Amber i Sheili, Sheila&Eryk, walki Stephanie&Sheila a burza jak zawsze oddawała klimat :twisted:
Kto przegapił musi zobaczyć go na Youtube!
A więc Erica to Mary i to jest wielki szok bo powinna być najwyżej w wieku szkolnym a nie nastolatki! ::plask wczolo: Przeciez Amber była jej nianią ::loll:: więc powinna być już stara, tylko EricIII nie rośnie w tym serialu ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A czy jest on już na youtube?
Zablokowany