Wy sie pytacie, czemu na ślubie nie było Zende'go, a ja się pytam, czemu nie było Storma i sióstr Brooke oraz jej rodziców. Jestem tez ciekaw, czy Brooke odwiedziła rodzinkę w Paryżu. Jeśli chodzi o nieobecność Zende'go, to wczoraj była mowa, że chłopiec zachorował i został w domu.
Ridge juz postradał rozum. On chce walczyć z tymi, których kochał. Widać, że zaczyna twardą ręką rządzić Spectra Fashions.
Nie spodziewałem się tego, że matka Erica'i będzie tak wściekła na córkę, że aż włamie sie do jej mieszkania. Ta dziewczyna ma chyba pecha do swojego bliskiego otoczenia. Matka zachowuje sie jak kryminalistka, nieciekawą przeszłość na też Ziggy. A z drugiej strony ma szczęście, Rick dał jej pracę.
Ridge się dla mnie ośmiesza jak panoszy się w Spectrze i zgrywa wielkiego szefa, dziwne że Sally na to pozwoliła i dziwne że Clarke mu się podlizuje. Bridget też właśnie jest dziwna że dzwoni do matki, przesłodzona, rozpuszczona dziewczyna, która słyszy że matka jej mówi że dla niej wyszła za mąż i jeszcze wrusza się
dziwne tez że Rick dał obcej osobie prace jako niania oraz dziwne że Tvp1 nadal puszcza reklamówki kolejnych odcinków no, ale to super oczywiście! więc lepiej niż w czeskiej tv gdzie już nie dawali.
Mama Eicki dała czadu Ziggy nie miał ochoty na wzywanie policji
Dawidek: Bridget niedawno mówiła że to dziwne bo Brooke specjalnie nie zaprosiła swojej rodziny tak jakby wstydziła sie tego ślubu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wowowo, Sheila wróciła!! Prawda, że diabelsko wyglądała gdy cała zmoczona wpadła do mieszkania Ericki? Jestem w szoku!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Wrócił Sheila Mam wrażenie, że będzie się działo Chciałam zauważyć że Erica czyli Marry powinna mieć dopiero 3 latka a ona jest już nastolatką. Jak to mnie wkurza w MNS!!
Abec pisze:Dziś to był festiwal Sheili, że też Rick i Eric prawie jednocześnie o niej zaczeli opowiadać Chyba ona wysywała jakieś fluidy, zbliżając się do miasta
Dzisiejszy drugi odcinek był rewelacyjny! I te wszystkie wspomnienia: bójka Amber i Sheili, Sheila&Eryk, walki Stephanie&Sheila a burza jak zawsze oddawała klimat
Kto przegapił musi zobaczyć go na Youtube!
A więc Erica to Mary i to jest wielki szok bo powinna być najwyżej w wieku szkolnym a nie nastolatki! Przeciez Amber była jej nianią więc powinna być już stara, tylko EricIII nie rośnie w tym serialu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city