Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Adex, dzięki. Ja nadal pozostaję przy tym, co napisałem wczoraj. Mam jednak pewne przemyślenia, z którymi się podzielę w wątku "Soap opery z innych państw".
B@R, dlatego jestem niespoilerowcem, lubię takie niespodzianki w MnS.
A teraz dzisiejsze odcinki. Już myślałem, że Ziggy będzie kolejna ofiarą tej wariatki.
Okazało się, że on chyba zlekceważył później jej groźną minę. Erica za to oszalała na punkcie nowej pracy, w przeciwieństwie do Amber, która pod wpływem tych środków nie jest sobą. Erica też jest troszkę winna, zbyt oddaliła się od dziecka, mogła rozmawiać, ale ednocześnie siedzieć przy dziecku, a nie chować się. Co by się stało, gdyby spadło do basenu, na reakcję mogłoby być za późno.
Deacon nie odpuści sobie. Lepiej niech wraca do swojej zaniedbywanej żony.
B@R, dlatego jestem niespoilerowcem, lubię takie niespodzianki w MnS.
A teraz dzisiejsze odcinki. Już myślałem, że Ziggy będzie kolejna ofiarą tej wariatki.
Okazało się, że on chyba zlekceważył później jej groźną minę. Erica za to oszalała na punkcie nowej pracy, w przeciwieństwie do Amber, która pod wpływem tych środków nie jest sobą. Erica też jest troszkę winna, zbyt oddaliła się od dziecka, mogła rozmawiać, ale ednocześnie siedzieć przy dziecku, a nie chować się. Co by się stało, gdyby spadło do basenu, na reakcję mogłoby być za późno.
Deacon nie odpuści sobie. Lepiej niech wraca do swojej zaniedbywanej żony.
Ten skok Shelili na Ziggy'ego był booski
już myślałam, że zrobi nasza ulubienica ale się zawiodłam
. Czuję, że Ziggy będzie się próbował o niej dowiedzieć więcej. Jeny ta Amber to jest psyhicznie niezrównoważona
tak się wydarła na Ericę ja tam bym chyba jej w twarz dała. Niech ona wreszcie zniknie z tego serialu bo patrzeć nie mogę. Jednak czasem naprawdę brakuje mi Kimberly...
-
Gabra-Sheila
W czwartek się Sheila pojawiła, a już jest tak samo groźna jak dawniej
Świetna scena jak rzuciła się z nożem na Ziggy'iego
Myślałam już, że go zabije...
Ale Ziggy się na nią patrzył i ten tekst, że lubi takie kobiety czy jakoś tak
A w poprzedni odcinku były świetne wspomnienia
Jak Stephanie rzuciła się na Sheilcię, jedna z moich ulubionych scen, czyli bójka w basenie
Sheila&Eric itd.
A wczoraj Sheila&James i po takim czasie znów zobaczyłam tego kretyna.
Amber oszalała! Przecież Erica nic złego nie zrobiła, tylko z matką gadała...Poza tym cały czas miała go na oku
Przez te leki zupełnie inna jest 
Amber oszalała! Przecież Erica nic złego nie zrobiła, tylko z matką gadała...Poza tym cały czas miała go na oku
Kocham Sheile!
niech wygoni Amber jak najszybciej z LA!I wtedy ten serial będzie lepszy. A jak Sheila obmyśla plan to już dobrze
i powinno się udać
. Pierwszego odcinka nie oglądałam, ale drugi trochę przynudny. Amber i te jej leki
Rick to już dawno powinien dać sobie z nią spokój (jakie ja mam do niej nastawienie no nie
) dobrze że Brooke trochę namotała Deaconowi
może wreszcie się od niej odczepi i pomyśli o Bridget a nie ciągle o swoim dziecku. To już robi się nudne.
- Adex-fan Brooke
Sheila świetna, ale chyba nikomu a zwłaszcza Amber bym nie życzył jeszcze dodatkowych kłopotów z nią, usunąć w ustach Sheili niekoniecznie musi znaczyć by wyjechała
Brooke musiał okłamać Deacona bo do niego chyba nadal nic nie dociera, teraz już powinien dac jej spokój, ale i Bridget też, Stephanie miała go wywalić z miasta i coś zajeła się innymi rzeczami jak wypominanie Erykowi akurat Sheili
Brooke za to dzis powiedziała ciekawie o Sheili
Brooke musiał okłamać Deacona bo do niego chyba nadal nic nie dociera, teraz już powinien dac jej spokój, ale i Bridget też, Stephanie miała go wywalić z miasta i coś zajeła się innymi rzeczami jak wypominanie Erykowi akurat Sheili
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Aż mi żal Amber
konflikt z Brooke był niczym w porównaniu z tym co ją czeka z Sheila , pod warunkiem ,że nasz demon nie wyleciał z obieku , choć już przesmak mieliśmy z Ziggym
Brooke dobrze zrobiła ,że zdystanosowała Deacon'a
Brooke dobrze zrobiła ,że zdystanosowała Deacon'a
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Ja też chciałem powiesić psy na Rick'u, że on taki megaszybki. I to jeszcze, gdy Amber siedzi w domu.
Ale okazało się, że to marzenia dziewczyny. Odnoszę wrażenie, że ona zaczyna się zakochiwać w Rick'u.
Sheila zaczyna knuć. Tym razem przeciwko Amber. Nie tylko chce "ułatwić" życie córce. Moim zdaniem chce się też na niej zemścić, za to, że Amber uniemożliwiła jej zabicie Stephanie (to był jeden z najlepszych momentów w dotychczasowej historii MnS, tak na marginesie).Nie podobało mi się tylko to, że powiedziała "musimy się jej pozbyć", jakby chciała wmanewrować Erica'ię do swoich planów.
Cieszę się, że Brooke spławiła Deacon'a. Niech on zajmie się zaniedbywaną żoną.
Nie podobała mi się też jej wypowiedź dotycząca Sheili. Czyżby lekceważyła jej dokonania z przeszłości? Czy zapomniała, co ona zrobiła jej i jej najbliższemu otoczeniu?
Sheila zaczyna knuć. Tym razem przeciwko Amber. Nie tylko chce "ułatwić" życie córce. Moim zdaniem chce się też na niej zemścić, za to, że Amber uniemożliwiła jej zabicie Stephanie (to był jeden z najlepszych momentów w dotychczasowej historii MnS, tak na marginesie).Nie podobało mi się tylko to, że powiedziała "musimy się jej pozbyć", jakby chciała wmanewrować Erica'ię do swoich planów.
Cieszę się, że Brooke spławiła Deacon'a. Niech on zajmie się zaniedbywaną żoną.
- Adex-fan Brooke
Amber ją zawiodła bardziej niż przy Stephanie, jeśli dobrze pamiętacie zdradziła ją zaczynając współpracę z Maggie i Jamesem (dzień ślubu Sheili i Jamesa). Co do Brooke to możliwe że ona nawet do dziś nie wie o wszystkich występkach Sheili (np. otrucie jej, pomieszanie wyników na ojcostwo Bridget)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
No tylko po części broniła i to właśnie mówię -że pewnie dlatego, iż nawet nie wie o wszystkim, ale miała rację w swojej wypowiedzi (jak to Brooke często ma) tylko wątek z Deaconem do niej nie pasuje, ale jak dziś ładnie przyszła z Whipem do Cefe Rose wylądało że nawet to już koniec wątku Deacona, Sally kolejny raz się ośmieszyła ze swoją gadką, ale Brooke tym razem zachowała się ładnie, nie dała się niesłusznie wdeptać w ziemię oraz też nie wdała się w jakąś wielką kłótnię. Erica mnie dziś rozśmieszyła -skoro została z dzieckiem w domu by go pilnować to po diabła przywlokła go do firmy
Sheili można zacząć się bać, zaczyna knuć
Amber nie dość że już w opłakanym stanie (przez te strate dzieci
) a tu jeszcze Sheila chce ją dobić
Dziwne że Kristen sama nie umie nic tak efektownego zaprojektować jak Amber
przeciez ma większe doświadczenie
dziwnie tez trochę się patrzy na Ricka jako zastępce Brooke a Thorne to taki zwykły pracownik
A dziś mówili że Fenmore czeka na nowe projekty Amber 
Bardzo to przykre,ale z Amber jest już bardzo źle
Dziewczyna jest w totalnej rozsypce,ciągle widzi trumienki swoich dzieci i niestety
uzależniła się od leków
Najgorsze jest to,że łączy je z alkoholem
Teraz Sheila wkroczy do akcji bo wie o problemie Amber.No to się narobiło
Brooke z Whipem w restauracji nawet fajnie wyglądała,może poczucie,że uwolniła się
od Deacona tak ją zmieniło
Sally oczywiście musiała wyjechać ze swoimi wywodami na Brooke-całe szczęście,że
pani Logan(a właściwie Jones
)nie dała się sprowokować.
Erica jest nawet fajna,jak na razie mnie nie denerwuje-mimo,że jest córką stukniętej
Sheili
Przyjemnie się też patrzy na Ziggie'go-rozśmiesza mnie ten facet 
Dziewczyna jest w totalnej rozsypce,ciągle widzi trumienki swoich dzieci i niestety
uzależniła się od leków
Teraz Sheila wkroczy do akcji bo wie o problemie Amber.No to się narobiło
Brooke z Whipem w restauracji nawet fajnie wyglądała,może poczucie,że uwolniła się
od Deacona tak ją zmieniło
Sally oczywiście musiała wyjechać ze swoimi wywodami na Brooke-całe szczęście,że
pani Logan(a właściwie Jones
Erica jest nawet fajna,jak na razie mnie nie denerwuje-mimo,że jest córką stukniętej
Sheili
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
-
Dawidek
- Administrator
Dobrze, że Brooke nie dała sie sprowokować pijanej Sally. Ona ostatnio dość często pije.
No i znowu próbowała szastać pamięcią o swojej tragicznie zmarłej córce.
Ne dziwię się niecierpliwości Thorne'a i Kristen. Firma musi mieć ciągłość. Amber poprzez uzależnienie się od leków, połączonych z alkoholem. Stwierdzam, że Amber jest w depresji.
Sheila rzeczywiście jest stuknięta, skoro źle życzy cierpiącej, bądź będącej w kłopotach osobie.
I chce zniszczyć Amber.
Ne dziwię się niecierpliwości Thorne'a i Kristen. Firma musi mieć ciągłość. Amber poprzez uzależnienie się od leków, połączonych z alkoholem. Stwierdzam, że Amber jest w depresji.
Sheila rzeczywiście jest stuknięta, skoro źle życzy cierpiącej, bądź będącej w kłopotach osobie.