Massimo od razu zwrócił uwagę na Sheila'ię.
Między CJ'em a Bridget coś iskrzy. Samo przyjęcie było fajne. Adex, miałeś rację, nie wiadomo, skąd oni mieli materiały filmowe. Może sami to nagrywali i upamiętniali te słynne sceny.
Oczywiście ,że to także jest okropne ,ale ty chyba nie mówisz o Erice , która ciągle powtarza Rickowi i matce ,że ma nadzieje , że wszystko między nimi się ułożyMisia pisze:Najwyraźniej.Dla mnie podjudzanie,wtrącanie się w cudze sprawyi próbowanie rozbić czyjąś rodzine też nie jest chlebem powszednim.Robi pisze:Widocznie tak . Dla mnie zdrada nie jest chlebem powszednim i czymś do zakceptowania .Misia pisze:Mamy inny punkt widzenia
Powtarza mu, bo chce uśpić czujność Ricka. Pic na wodę. Wiadomo przecież, że nie powie mu "daj sobie spokój z Amber", bo to wzbudziłoby podejrzenia. Ma nadzieję, że wkrótce sam stwierdzi, że Amber nie jest dla niego, a wtedy ona, święta Erica, będzie w pobliżu.Robi pisze: Oczywiście ,że to także jest okropne ,ale ty chyba nie mówisz o Erice , która ciągle powtarza Rickowi i matce , że ma nadzieje , że wszystko między nimi się ułoży
Biedny Rick on taki bezrozumny , aż mi się go szkoda zrobiło . Nie ma co się martwić jeżeli Rick i Amber naprawdę się kochają do niczego nie dojdzie .Kitty pisze:Powtarza mu, bo chce uśpić czujność Ricka. Pic na wodę. Wiadomo przecież, że nie powie mu "daj sobie spokój z Amber", bo to wzbudziłoby podejrzenia. Ma nadzieję, że wkrótce sam stwierdzi, że Amber nie jest dla niego, a wtedy ona, święta Erica, będzie w pobliżu.Robi pisze: Oczywiście ,że to także jest okropne ,ale ty chyba nie mówisz o Erice , która ciągle powtarza Rickowi i matce , że ma nadzieje , że wszystko między nimi się ułożyZresztą E. do Ricka mówi, że wszystko się ułoży, a do Amber, żeby zostawiła Ricka w spokoju.
CJ i Bridget - ikrzy między nimi.
Jest pod wrażeniem ,że przewertowałeś wiele tematów w ,których ja pisałem , bo do takich wniosków można dojść po przeczytaniu wielu moich postów , bo z tego co pamiętam od kiedy jesteś na forum nadzwyczjnie nie jechałem po Taylor ,a tym bardziej nie chwaliłem BrookeMrPukwa pisze:Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.