Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może i Erica miała czyste intencje mówiąc Rick'owi o tym, że matką ją ustawia, że próboała wykorzystać Zende'go d o swoich celów i, że podkochiwała się w swym pracodawcy. Mam nadzieję, że Rick zapamięta tę rozmowę, informacje udzielone przez dziewczynę mogą mu się bardzo przydać. Nie wykluczam, że chciała mu sie podlizać i nieco poderwać. Nie mogę powiedzieć, że oni są przyjaciółmi. Kontakt między rick'iem i Erica'ią trwa zbyt krótko, by nazywać to przyjaźnią. Erica nie powinna oceniać Amber, ale nie zabraniam jej wysłuchiwania Rick'a i pocieszania go.
Massimo od razu zwrócił uwagę na Sheila'ię. :D Oczywiście oboje musieli znaqeżć sie w Las Olas. Może wyczuli jakąś magię między sobą, że poczuli sympatię do siebie. Jedno mogę stwierdzić, wydaje mi się, że ten duet działający razem może wyrządzić więcej zamieszania, niż każde z nich działające z osobna.
Między CJ'em a Bridget coś iskrzy. Samo przyjęcie było fajne. Adex, miałeś rację, nie wiadomo, skąd oni mieli materiały filmowe. Może sami to nagrywali i upamiętniali te słynne sceny. ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Było ujęcie z ogródka Stephanie, Cafe Rose, kościoła, Insomni -widocznie kamery wszędzie :zeby: ale nawet były chyba zaręczyny z domu? ::kwasny:: To coś jak w epilogu "Dynastia-Pojednanie" wyświetlali filmy niewiadomo skąd mieli poza jednym to Blake powiedział że przekupił właściciela sklepu :lol: A ładna ta piosenka jest co była jako podkład. Chyba odcinki w których znowu CJ to uciecha dla jego fanów jak np.dla mailo? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Robi pisze:
Misia pisze:Mamy inny punkt widzenia ::krzyw::
Widocznie tak . Dla mnie zdrada nie jest chlebem powszednim i czymś do zakceptowania .
Najwyraźniej.Dla mnie podjudzanie,wtrącanie się w cudze sprawyi próbowanie rozbić czyjąś rodzine też nie jest chlebem powszednim.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Misia pisze:
Robi pisze:
Misia pisze:Mamy inny punkt widzenia ::krzyw::
Widocznie tak . Dla mnie zdrada nie jest chlebem powszednim i czymś do zakceptowania .
Najwyraźniej.Dla mnie podjudzanie,wtrącanie się w cudze sprawyi próbowanie rozbić czyjąś rodzine też nie jest chlebem powszednim.
Oczywiście ,że to także jest okropne ,ale ty chyba nie mówisz o Erice , która ciągle powtarza Rickowi i matce ,że ma nadzieje , że wszystko między nimi się ułoży ::krzyw::
Kitty

Post autor: Kitty »

Robi pisze: Oczywiście ,że to także jest okropne ,ale ty chyba nie mówisz o Erice , która ciągle powtarza Rickowi i matce , że ma nadzieje , że wszystko między nimi się ułoży ::krzyw::
Powtarza mu, bo chce uśpić czujność Ricka. Pic na wodę. Wiadomo przecież, że nie powie mu "daj sobie spokój z Amber", bo to wzbudziłoby podejrzenia. Ma nadzieję, że wkrótce sam stwierdzi, że Amber nie jest dla niego, a wtedy ona, święta Erica, będzie w pobliżu. :lol: Zresztą E. do Ricka mówi, że wszystko się ułoży, a do Amber, żeby zostawiła Ricka w spokoju. :roll:

CJ i Bridget - ikrzy między nimi. :zeby:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja tak samo w tej kwesti rozumuje jak Kitty ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Jednym słowem Erica to podstępna oszustka. Popieram Kitty i Misię.
Awatar użytkownika
Robi

Kitty pisze:
Robi pisze: Oczywiście ,że to także jest okropne ,ale ty chyba nie mówisz o Erice , która ciągle powtarza Rickowi i matce , że ma nadzieje , że wszystko między nimi się ułoży ::krzyw::
Powtarza mu, bo chce uśpić czujność Ricka. Pic na wodę. Wiadomo przecież, że nie powie mu "daj sobie spokój z Amber", bo to wzbudziłoby podejrzenia. Ma nadzieję, że wkrótce sam stwierdzi, że Amber nie jest dla niego, a wtedy ona, święta Erica, będzie w pobliżu. :lol: Zresztą E. do Ricka mówi, że wszystko się ułoży, a do Amber, żeby zostawiła Ricka w spokoju. :roll:

CJ i Bridget - ikrzy między nimi. :zeby:
Biedny Rick on taki bezrozumny , aż mi się go szkoda zrobiło . Nie ma co się martwić jeżeli Rick i Amber naprawdę się kochają do niczego nie dojdzie .
Rick tyle przeżył z Amber , że i tym razem jej wybaczy co sam stwierdził , ale wszystkim do okoła chodzi o to m.in Rickowi Brooke Thorne Stephanie Taylor a także Erice aby ona w końcu dowiedziałą się prawdy . Jeżeli Amber ma dzwonić i przychodzić tylko po to aby powtarzać te same regułki ,,jestem nie winna'' to i racja aby tam nie przychodziła . ::krzyw::
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Zbyt święta, wręcz bezpłciowa bym powiedziała i naiwna..dawno powinna się domyślić, że jej matka jest psychiczna i coś knuje...Kradnie faceta Amber wykorzystując sytuację...przy okazji udaje niewiniątko... :|
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Strasznie głupi jest ten watek: Erica-Rick-Amber..... I bardzo to nudne i nieprawdopodobne. Taylor mogła stać pod tymi drzwiami Lance'a do us**nej śmierci, a akurat spotkała Ziggy'iego. ::ke:: (rozumiem, nagięcie na potrzeby serialu, ale jakoś wyjątkowo mnie to uderzyło)

Ogólnie raczej nudno. Bridget ładnie włosy miała zrobione, reszta dno :P

EDIT: Mam takie spostrzeżenie. Inteligencja w "Modzie" poszczególnych postaci jest zmienna. Dziś np. Amber się nią popisała (kombinując, że niby Ericka za wzsystkim stoi - w sumie wyszło tragicznie, bo skończyło się na tym, że prawie oskarżyła ją o zabójstwo :roll: , ale ogólny zamysł w gruncie rzeczy jest logiczny i na pewno wymagał choć odrobiny inteligencji.), a zazwyczaj jest głupia. I to tak jest z wszystkimi postaciami. Nieraz błysną genialną intrygą, a później potrafią być głupi i nie domyślać się prostych rzeczy.
Onyks

Post autor: Onyks »

Test nic nie wykazał-moje szczęście jest wielkie. Amber z tymi oskarżeniami przesadziła. Robi z mojej ulubienicy morderczynię.Nienawidę Amber, jak zwykle wyglądała okropnie. Erica dziś trochę za święta, ale i tak zawsze będę ją kochał. A Sheila bardzo mądra, ostrzegała córkę przed tą dziewuchą i słusznie. Jest świetną matką.
Tomala

Post autor: Tomala »

Onyks, uważasz że jak ktoś zabija innych ludzi dla dobra swojego dziecka to jest dobrym rodzicem :?: ::plask wczolo: Sheila jest nieobliczalna i wcale nie jest dobrą matką. Nienawidze Erici. Amber dobrze kombinuje i mam nadzieję że odkryje prawdę. Zachowanie Ricka jest dla mnie irytujące. Ledwie rozstał się z żoną a już flirtuje z drugą. A tak wogóle to o ile się nie mylę Deacon oddał prawo do opieki nad dzieckiem Amber a nie Rickowi, więc dlaczego Eric III jest z nim?
Awatar użytkownika
Robi

Choć Sheila jest moją ulubienicą to ogólnie rzecz biorąc jest złą matką ::kwasny::

Moim zdaniem Amber coraz bardziej wariuje , ciągle o coś oskarża Erice jak i wszystkich do okoła o wszystko . No cóż , widzimy ciągl dalszy ośmieszania się ::plask wczolo:

W końcu producenci gdzieś Taylor wysłali ::ok:: Miała rolę i nawer rozmawiała z Ziggym , to już coś ::krzyw::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.
Awatar użytkownika
Robi

MrPukwa pisze:Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.
Jest pod wrażeniem ,że przewertowałeś wiele tematów w ,których ja pisałem , bo do takich wniosków można dojść po przeczytaniu wielu moich postów , bo z tego co pamiętam od kiedy jesteś na forum nadzwyczjnie nie jechałem po Taylor ,a tym bardziej nie chwaliłem Brooke :wink: ::krzyw::
Zablokowany