Niech zwycięży najlepszy, niech zwycięży JOLANTA!
Programy rozrywkowe
Ja również kibicuje Jolancie
Pamiętam, że po pierwszym jej tygodniu w domu BB chciałam, żeby odpadła jak najszybciej, ale potem przekonałam się, że jest naprawdę fajna! Zabawna, szczera, trochę zdziecinniała, jest oryginalna i wydaje się być naprawdę sobą. 
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
- Adex-fan Brooke
LoLex Kasia L. jest fałszywa, teraz jest miła, ale wie że taka musi być (np. jej rozmowa z Izą która dała jej tę radę by była miła dla Joli teraz), Adrian to w ogole dziwny typ, podlizujacy się, jakiś zagubiony, Jolka bywa denerwująca i dziecinna, ale jednak najszczersza i najbardziej empatyczna w tym wszystkim i ta edycja należy do niej, więc zagłosuję aby to ona wygrała, zróbcie to samo! 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wydaje mi się, że to Jola właśnie bardziej udaje i gra. Chociaż akurat ona mi nie przeszkadza i jest całkiem fajna, często ma zabawne teksty. Nie wiem co ten Adrian jeszcze robi w tym programie. Jest strasznie nudny.
Ja zawsze oceniałem ludzi w BB pod kątem: z kim ew. najlepiej bym się zgrał i zgadał, gdybym poznał tę osobę. No i z tego, co widziałem w tej edycji, to Kasia wydaje mi się najfajniejsza. 
- Marek Forrester
Adrian nie wprowadza nic, jest raczej takim duszkiem Casperkiem który pomaga i wspiera jak coś się dzieje.
Jolanta wprowadza do programu śmiech, gdyby nie ona naprawde w programie byłoby nudno, jest szczera, ona naprawde jest taka jak w programie, pokazują to filmiki z castingu i komentarze jej bliskich.
Kaśka jest osobą której nienawidze od początku, to taka nastolatka która myśli ,że seks, rock & roll i narkotyki, alkohol to całe życie! Kaśka zawsze obgadywała wszystkich z każdym, w pokoju zwierzeń i w domu mówiła co innego, udaje twardą i jest nieszczera...
JOLA wygra!!
Jolanta wprowadza do programu śmiech, gdyby nie ona naprawde w programie byłoby nudno, jest szczera, ona naprawde jest taka jak w programie, pokazują to filmiki z castingu i komentarze jej bliskich.
Kaśka jest osobą której nienawidze od początku, to taka nastolatka która myśli ,że seks, rock & roll i narkotyki, alkohol to całe życie! Kaśka zawsze obgadywała wszystkich z każdym, w pokoju zwierzeń i w domu mówiła co innego, udaje twardą i jest nieszczera...
JOLA wygra!!
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Normalnie szok jak raz w programie na żywo poprzez tv w pokoju zwierzeń zakończyła "romans" z tym kolesiem (raczej on z nią, ale normalnie po przyjacielsku powiedział jej że nic nie będzie ona że rozumie czy coś)a wyszła i od razu go pojechała przy wszystkich i ten chłopak to jeszcze widział na żywo w studio, chyba od razu przestał mieć wyrzuty
Ale miałem ubaw jak raz Kasia Wiśniewska się starła na żywo z ta okropną Koziołek z 3 edycji, normalnie to było jak starcie z Mody na sukces Brooke i Stephanie
Ale miałem ubaw jak raz Kasia Wiśniewska się starła na żywo z ta okropną Koziołek z 3 edycji, normalnie to było jak starcie z Mody na sukces Brooke i Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gala na Lodzie była bardzo fajna
No i sędziowie pokazali, co umieją ( a za dużo nie umieją
), no oczywiście poza Dodą, która pięknie wykonała kolędę, no i te podnoszenie...
Dzięki temu programowi bardzo polubiłem Tatianę, kobieta jest genialna
P.S. Można wysyłać SMS-y, kogo chcesz zobaczyć w 2. edycji. Wiem, ze to oszustwo itd, ale dałem się podnieść konformizmowi i wysłałem dwa sms-y: na Helenkę ( marzenia, marzenia ) i Dominikę Ostałowską ( marzenia całkiem realne )
Już jutro wielki, trzygodzinny finał JOŚ2. Już czekam na występ Edzi, mam nadzieję, że wystąpi też Aga Włodarczyk. I kibicuje Liszowskiej,. chociaż jak Polk wygra to też będzie dobrze
Co do BB, czasami zerkałem. Taką "najnormalniejszą" osobą wydaje mnie się Kasia, jej wypowiedzi też są w miarę normalne. Adrian jest jakiś taki nieokreślony, zniewieściały do kwadratu i nic ciekawego nie wnosi do programu. A Jolanta - to jest tylko hańba dla tego imienia, wszystko co jest z nią związane jest prymitywne, prostackie i w ogóle bleee

No i sędziowie pokazali, co umieją ( a za dużo nie umieją
Dzięki temu programowi bardzo polubiłem Tatianę, kobieta jest genialna
P.S. Można wysyłać SMS-y, kogo chcesz zobaczyć w 2. edycji. Wiem, ze to oszustwo itd, ale dałem się podnieść konformizmowi i wysłałem dwa sms-y: na Helenkę ( marzenia, marzenia ) i Dominikę Ostałowską ( marzenia całkiem realne )
Już jutro wielki, trzygodzinny finał JOŚ2. Już czekam na występ Edzi, mam nadzieję, że wystąpi też Aga Włodarczyk. I kibicuje Liszowskiej,. chociaż jak Polk wygra to też będzie dobrze
Co do BB, czasami zerkałem. Taką "najnormalniejszą" osobą wydaje mnie się Kasia, jej wypowiedzi też są w miarę normalne. Adrian jest jakiś taki nieokreślony, zniewieściały do kwadratu i nic ciekawego nie wnosi do programu. A Jolanta - to jest tylko hańba dla tego imienia, wszystko co jest z nią związane jest prymitywne, prostackie i w ogóle bleee
- Adex-fan Brooke
Jeśli z doskoku oglądasz nie dziwie się że masz takie zdanieDamians pisze: Co do BB, czasami zerkałem. Taką "najnormalniejszą" osobą wydaje mnie się Kasia, jej wypowiedzi też są w miarę normalne. Adrian jest jakiś taki nieokreślony, zniewieściały do kwadratu i nic ciekawego nie wnosi do programu. A Jolanta - to jest tylko hańba dla tego imienia, wszystko co jest z nią związane jest prymitywne, prostackie i w ogóle bleee![]()
- Marek Forrester
Kolacja finalistów potwierdziła ,że Kasia jest zakłamana i fałszywa, kłóciła się z Jolantą i spokojnie mówiła ,że wszystko ok, nie lubi jej, nie trawi a w sypialni przeklinała ją, mówiła straszne rzeczy, obrażała a kiedy znów zjawiła się przy stole była milutka i nie umiała powiedzieć Joli tego co mówiła w sypialni... Ach! A Jola dawała popis uśmiałem się do łez.
Nobody does it better
Już dawno żaden program nie dostarczył mi tyle emocji, jak dzisiejszy finał JOŚ
Edzia ma najseksowniejszy głos na świecie i w ogóle jest genialna ( ja che być jej mężem!!!
).
Polk i tak wyda płytę ( trochę to podejrzane ). Z Liszowksiej jest fajna babka, mimo wszystkich wad ma ona fajny głos i dużą szansę przebicia się na rynku muzycznym.
Liczyłem na troszeczkę więcej ( Edzia mogła śpiewać List, mogła pojawić się Włodarczykowa, Lisza mogła zaśpiewać jako swoją ulubioną piosenkę Jaka róża, taki cierń..., a wszyscy razem mogli śpiewać Powrócisz tu), ale co ja tam będę narzekał, program był zajefajny, zaglebisty i zaje..., zaje... i już czekam na specjalny, świąteczny odcinek oraz na trzecią edycję
Ibisz wpychający do samochodu Liszowską - bezcenne

Edzia ma najseksowniejszy głos na świecie i w ogóle jest genialna ( ja che być jej mężem!!!
Polk i tak wyda płytę ( trochę to podejrzane ). Z Liszowksiej jest fajna babka, mimo wszystkich wad ma ona fajny głos i dużą szansę przebicia się na rynku muzycznym.
Liczyłem na troszeczkę więcej ( Edzia mogła śpiewać List, mogła pojawić się Włodarczykowa, Lisza mogła zaśpiewać jako swoją ulubioną piosenkę Jaka róża, taki cierń..., a wszyscy razem mogli śpiewać Powrócisz tu), ale co ja tam będę narzekał, program był zajefajny, zaglebisty i zaje..., zaje... i już czekam na specjalny, świąteczny odcinek oraz na trzecią edycję
Ibisz wpychający do samochodu Liszowską - bezcenne
Płyta Agnieszki Włodarczyk sprzedaje się jak średnio znany polski wykonawca.Pozycja na olis to zaledwie 24...Pewnie to spowodał nieciekawy pierwszy singiel
Wkrótce płyta Łukasza Płoszajskiego
Cieszę się, że dziś wygrała Lisowska .W tej edycji była zdecydowanie najlepsza
Tem program będzie chyba taki owocny w gwiazdy polskiej sceny muzycznej jak Idol.Tylko chyba nie może konkurowac z pierwsza edycja Idola skad wywodzi sie 7-dmiu znanych i lubianych piosenkarzy i piosenkarek
Wkrótce płyta Łukasza Płoszajskiego
Cieszę się, że dziś wygrała Lisowska .W tej edycji była zdecydowanie najlepsza
Tem program będzie chyba taki owocny w gwiazdy polskiej sceny muzycznej jak Idol.Tylko chyba nie może konkurowac z pierwsza edycja Idola skad wywodzi sie 7-dmiu znanych i lubianych piosenkarzy i piosenkarek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Już dziś będzie finał, Jolka musi wygrać, popromuje ją do jutra avatarem
Musi wygrać bo potrafi mówić co myśli nie musi tego robić w wyjątowych sytuacjach lub po kątach.
Musi wygrać bo potrafi mówić co myśli nie musi tego robić w wyjątowych sytuacjach lub po kątach.
A ja chcę żeby wygrał Adrian! Chociaż on i Jola to moi faworyci od początku i cieszę się, że oboje są w finale, ale jednak Adrian bardziej na to zasługuje. Jest najwartościowszym człowiekiem w tym programie, a pewnie po nim nie będzie miał łatwo...Adex-fan Brooke pisze:Już dziś będzie finał, Jolka musi wygrać, popromuje ją do jutra avatarem![]()
Przeczytałem dzisiaj i obejrzałem video na oficjalnej stronie i okazuje się, że już się rozpoczął casting do 5 edycji, która będzie na wiosnę!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Nie będę rozpaczać gdyby Adrian wygrał, właśnie grunt żeby nie Kasia L.
Mam takie samo zdanie .Adex-fan Brooke pisze:Nie będę rozpaczać gdyby Adrian wygrał, właśnie grunt żeby nie Kasia L.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl