Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Dawidek
Administrator
x 83

Re: Radio i telewizja

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dawidek »

Najlepszym rozwiązaniem będzie powrót do przeszłości, czyli do radia prowadzonego przez ludzi. Mi też niezbyt podoba się eksperyment z AI. Off Radio Kraków nie wzbudzało tylu kontrowersji, aż do teraz, więc warto się cofnąć, tym bardziej, że jest to rozgłośna publiczna (drugi kanał Polskiego Radia Kraków). Nie likwidowałbym tej stacji, tylko naprawił.
Dawidek
Administrator
x 83

Koniec eksperymentu ze sztuczną inteligencją w Off Radiu Kraków. Miał on trwać 3 miesiące, ale po zmasowanej krytyce, trwał tylko tydzień. W podlinkowanym artykule jest szersza analiza sytuacji: https://www.press.pl/tresc/84259,off-ra ... -i-petycji .
Awatar użytkownika
Mariush
x 61

Post autor: Mariush »

I chwała niebiosom. To AI należy urżnąć łeb zanim zniesie jaja. Rozumiem postęp technologiczny, ale to już przekracza granice szacunku do samego człowieka.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Artur
x 21

Post autor: Artur »

Wczoraj kroiłem składniki na sałatkę jarzynową i się zastanawiałem czemu AI jeszcze tego jeszcze za mnie nie robi?
MateuszH95

Post autor: MateuszH95 »

Na sylwestrze Polsatu w Toruniu wystąpią: Bracia Golec, Maryla Rodowicz Doda, Kayah, Skolim, Roksana Węgiel, Oskar Cyms, Natalia Nykiel, Dawid Kwiatkowski, Kayah, Zakopower, Boys.
https://www.tvpolsat.info/news/61255/ro ... ojow-2025/
Awatar użytkownika
Mariush
x 61

Post autor: Mariush »

Doda, Maryla zrobią robotę. Reszta jest nie dla mnie kompletnie. A są głosy, gdzie będzie kosmitka?
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
Topol
Administrator
x 36

Post autor: Topol »

Chciałby ktoś się wybrać na ten Sylwester w Toruniu ze mną? We dwójkę zawsze raźniej, jak coś, piszcie na priv. :D
MateuszH95

Topol pisze: 2024-11-06, 21:50 Chciałby ktoś się wybrać na ten Sylwester w Toruniu ze mną? We dwójkę zawsze raźniej, jak coś, piszcie na priv. :D
Ja mieszkam około 40 km od Torunia i właśnie rozważam wybrać się na sylwestra. Nigdy nie byłem na żywo i trzeba wykorzystać okazje, bo kto wie czy za rok również będzie w tym samym miejscu :D
Dawidek
Administrator
x 83

Panowie, to umówcie się i spotkajcie się na miejscu. Jest okazja do zacieśnienia forumowych znajomości w realnym świecie. :)
MateuszH95

Czy ktoś z was ogląda Republika TV?. Tymczasem 6 i 7 listopada Republika znów wyśrubowała swoje rekordy pokonując przy okazji TVN24.
https://tvrepublika.pl/W-Telewizji-Repu ... N24/174726
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Ty w to wierzysz? I nie rozumiesz w jakie dane wchodzą by się pokazać? Najgorsze, haha. Widzę, że manipulacja i tu wchodzi pięknie. Nie tylko do starych bab.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

Czy ktoś z was ogląda Republika TV?
Nie mam zamiaru oglądać tego propagandowego ścieku dezinformacyjnego i manipulującego widzem.
Dawidek
Administrator
x 83

Ja też nie oglądam tego kanału. Czasem zerknę, co się tam dzieje i najbardziej rzucają się w oczy tendencyjne paski sugerujące, co widz ma myśleć. Z informacyjnych - najczęściej oglądam TVP Info, ale ten kanał też nie jest idealny, bo zdarzają się stronnicze wypowiedzi.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Mariush pisze: 2024-11-05, 23:33 Doda, Maryla zrobią robotę. Reszta jest nie dla mnie kompletnie. A są głosy, gdzie będzie kosmitka?
Jaka kosmitka? :lol: Byłem w Toruniu w wakacje. Piękne miasto.
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Wkurza mnie jaki rynek telewizyjny i w ogóle medialny jest teraz niepewny. Dopiero co TVN kupił Warner, a już jest na sprzedaż i jeśli wierzyć najnowszym doniesieniom, kupi go FOX. Całe szczęście, że nie wypalił plan by wygaszać Player, bo zaraz po odłączeniu Warnera, pewnie treści TVN znikną z Max i TVN byłby na lodzie. Oby już nowy właściciel nie kombinował z nową platformą tylko rozwijał Player.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ