Programy MTV Polska

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomala »

Goku pisze:Zaczął się drugi sezon "Paris Hilton's New BFF"! :lol: W pierwszym odcinku Paris przebrała się za uczestniczkę, a pozostałe w ogóle się nie zorientowały, że to ona, mimo że to naprawdę było widać ::loll::. A potem im kazała tańczyć na rurze, a te wszystkie były tym strasznie zachwycone ::plask wczolo:. Tylko jedynemu w tym sezonie uczestnikowi się ten pomysł nie spodobał i się popłakał to mu Paris odpuściła i tylko go nominowała :lol:.

Nie wiem po co Paris wzięła Oncha na pomocnika w tym sezonie. On jest żałosny :roll:.
Och, ale supcio! :lol: Kiedy leci? MuSheM OgLoNdAć :serce: ::loll::
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Skoro mowa o Tili Tequili to nie wiem czy slyszeliscie: (cytat z interii):

Casey Johnson, dziedziczka fortuny koncernu Johnson& Johnson i narzeczona gwiazdy reality show Tili Tequili, została w poniedziałek, 4 stycznia, znaleziona martwa w swoim domu w Los Angeles.

"Rodzina Johnsonów opłakuję tę tragiczną stratę i prosi o poszanowanie jej prywatności w tym trudnym czasie" - powiedział w poniedziałek wieczorem w oficjalnym oświadczeniu przedstawiciel rodziny 30-letniej Johnson.

"Na tym etapie wszystko wskazuje na to, że śmierć nastąpiła z przyczyn naturalnych" - oznajmiła Sara Faden, rzeczniczka prasowa policji w Los Angeles, w rozmowie z dziennikarzem portalu UsMagazine.com.

"Nie ma dowodów na działanie osób trzecich. Teraz śledztwo w tej sprawie przejmie biuro koronera i zostaną przeprowadzone badania toksykologiczne" - dodała.

28-letnia Tila Tequila (wł. Tila Nguyen) potwierdziła doniesienia o śmierci swojej partnerki zamieszczając wpis na portalu Twitter.com.

"Proszę, módlcie się wszyscy za moją żonkę - Casey Johnson. Ona odeszła. Dziękuję wszystkim za wsparcie, ale teraz przez jakiś czas będę off-line, aby spędzić czas z rodziną" - napisała gwiazda reality show "Zakochaj się w Tili Tequili" w telewizji MTV.

Johnson wychowywała 3-letnią córkę Avę adoptowaną z Kazachstanu w 2007 roku. Teraz dziewczynka jest pod opieką Sale Johnson - matki zmarłej kobiety - w Nowym Jorku.

22 grudnia Tequila udzieliła wywiadu dla portalu UsMagazine.com, w którym wypowiedziała się na temat swojego związku z Johnson.

"To najpiękniejsza osoba, jaką kiedykolwiek poznałam" - powiedziała wówczas. Gwiazda przyznała też, że jest zaręczona z Johnson oraz że zamierza adoptować Avę.
Tomala

Obejrzałem dzisiaj powtórkę 1. odcinka "Paris Hilto..." :D Tylko trochę się spuźniłem, z 10 minut. Ale nie wiem co to miało znaczyć, że... nie było lektora?! Mój angielski jest średni, sporo nie rozumiałem. Czy tak też było przy poprzedniej emisji odcinka czy teraz im się coś pomyliło?
Zgadzam się z Goku, co do Oncha. Bez sensu, że Paris wzięła go na pomocnika. O ile w poprzedniej edycji można się było z niego pośmiać, to teraz jest strasznie irytujący.
Z tym tańcem na rurze było dobre :lol: Ale w sumie nie dziwię się temu facetowi, że nie chciał tańczyć. Same dziewczyny przed nim były, to bardzo kłopotliwa sytuacja...
Thorne

Post autor: Thorne »

Nie rozumiem... To skoro TT była w związku, to po co od jakiegoś czasu na wizji szuka partnera/partnerki ????
If you can't beat them, join them...
Tim

Post autor: Tim »

Thorne pisze:Nie rozumiem... To skoro TT była w związku, to po co od jakiegoś czasu na wizji szuka partnera/partnerki ????
Proste "It's all about the money " Tak swoją drogą to od kiedy była w związku z tą panną Johnson? Program "Zakochaj się w TT" był nagrywany w 2007 roku. Może wtedy była sama?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Program Tili był nagrywany w 2007 r. i od tamtego czasu była już w kilku związkach ;).

Na MTV zaczęli powtarzać reality-show "Rodzina Osbuorne'ów", pierwszy program pokazujące życie prywatne gwiazd, zanim jeszcze nastała na to moda. Po dwóch odcinkach, które dzisiaj obejrzałem stwierdzam, że to o niebo bardziej realistyczny i fajniejszy reality niż Hoganowie czy Kardashianowie! :) Rodzinka chodzi po domu w zwykłych, domowych ciuchach(dresy itp.) i - UWAGA, bo to niezbyt często spotykane w amerykańskiej telewizji - w kapciach lub na boso!!! :) Niby nic nie znaczący szczegół, a jednak cieszy - nie mam pojęcia jak we wszystkich innych programach oni mogą chodzić non stop w butach. Poza tym mam wrażenie, że program nie jest wyreżyserowany, a przynajmniej nie w takim stopniu jak Hoganowie.
Tomala

Kiedyś rozmawialiśmy o informacjach o osobach biorących udział w "Next", ale dzisiejsze przebiły wszystko:
"Billy, 21 lat,
- rok temu dowiedział się, że jego matka jest lesbijką,
- na swoich urodzinach całował się z 10 chłopakami,
- zna "Seks w wielkim mieście" na pamięć"
::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Goku
x 2

Właśnie leci polska wersja programu "Moja Własna Gwiazda". Koleś szuka własnej Britney. ::loll:: Co za żenada! ::plask wczolo:
Goku
x 2

Tomala

Goku pisze:Zatkało mnie... - http://www.plotek.pl/plot...__w_POLSCE.html
To po porstu tragedia! Polskie wersje programów MTV są beznadziejne. Szczególnie "Moja Własna Gwiazda" jest żenująca. A "Moje Supersłodkie Urodziny" już w oryginale są do kitu. Ponoć ma być też polska wersja "Szału Ciał". Tego jestem nawet ciekawy. Ogólnie program jest nudny, ale jest na co popatrzeć, szczególnie kiedy panie oceniają panów :zeby: I prowadząca tego programu mnie rozwala, np. jak raz się strasznie jarała, że nigdy nie widziała tak wielkich naturalnych piersi :lol: Zobaczymy co z tego wyniknie w polskiej wersji. O ile to prawda, bo już kompletnie nie pamiętam gdzie usłyszałem tą informację.
Tim

Post autor: Tim »

Nie no zobaczyłem zajewkę tego i jedno słowo mi się ciśnie na usta PORAŻKA. Jedyne co tam było fajne to ten klub. Czemu mam wrażenie , że zachowanie, matki , Andżeli i innych ludzi jest sztuczne? Polska mentalnośc w tym wypadku <<< niż Amerykańska.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Spencer

Post autor: Spencer »

5 grudnia o 22:30 na MTV zacznie być nadawane nowe reality show: Miłość w rytmie Daisy (Daisy Of Love), fajnie by było jakby jeszcze MTV wyemitowało trzeci sezon Rock Of Love Bus a także Rock Of Love Charm School i Charm School with Ricki Lake.

Poniżej prezentuję dwie zabawne sceny z tych reality show.

Rock Of Love Charm School: http://www.youtube.com/watch?v=Hn8oA-oxJac

Charm School with Ricki Lake: http://www.youtube.com/watch?v=C0_QgcdjVqs

A tutaj sceny z bójek i awantur: http://www.youtube.com/watch?v=QthNo-X9ELE
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Spencer pisze:5 grudnia o 22:30 na MTV zacznie być nadawane nowe reality show: Miłość w rytmie Daisy (Daisy Of Love), fajnie by było jakby jeszcze MTV wyemitowało trzeci sezon Rock Of Love Bus a także Rock Of Love Charm School i Charm School with Ricki Lake.

Poniżej prezentuję dwie zabawne sceny z tych reality show.

Rock Of Love Charm School: http://www.youtube.com/watch?v=Hn8oA-oxJac

Charm School with Ricki Lake: http://www.youtube.com/watch?v=C0_QgcdjVqs

A tutaj sceny z bójek i awantur: http://www.youtube.com/watch?v=QthNo-X9ELE
Widze że tez lubisz reality show. A możesz napisać o co chodziło w tych co wymieniłeś? Ja oglądałem 2 części Tili Tequili, Miłość w rytmie Rocka/Rapu, czasem zerknę na króliczki Playboya i Kardashianów.
Spencer

Post autor: Spencer »

Rock Of Love - Charm School (szkoła wdzięku): reality show z czternastoma dziewczynami z pierwszej i drugiej edycji miłości w rytmie rocka, dziewczyny w tym reality show pod okiem Sharon Osbourne uczą się dobrych manier, pod koniec każdego z odcinków Sharon wywołuje na środek trzy dziewczyny które spisały się najgorzej i jedna z tej trójki opuszcza program. Dziewczyna która przejdzie największą metamorfozę wygrywa kasę.

Charm School with Ricki Lake: w tej edycji biorą udział laski z trzeciej edycji miłości w rytmie rocka a także z pierwszej edycji miłości w rytmie hip hopu, zasady są te same tyle że gospodarzem programu jest aktorka Ricki Lake.
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Goku
x 2

Spencer pisze:dziewczyny w tym reality show pod okiem Sharon Osbourne uczą się dobrych manier
Bo Sharon to taki autorytet w tej dziedzinie! - http://www.pudelek.pl/artykul/20760/sus ... iona_dupa/ ::cojest::
ODPOWIEDZ