Storm Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Marynarzyk myślący tylko o zemście, dziwka, karierowicz i oszust myślący tylko o swoim tyłku, kelnerka aspirująca do roli modelki i adwokat nie wiadomo skąd - faktycznie, bardzo ciekawy zespół
No coż, można to też przedstawić inaczej: były dyrektor potężnej firmy Marone Industries, właścicielka wielkiej sieci butików Jackie M, zdolny (przynajmniej kiedyś) projektant mody (w dodatku uczeń samego Erica Forrestera, co chyba kiedyś było mówione), siostra Brooke Logan z powodzeniem zastępująca ją w Forrester Creations i "Sypialniach Brooke" oraz bardzo dobry adwokat, obrońca Taylor Hayes. :mrgreen:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:No coż, można to też przedstawić inaczej:
Wszystko zależy od punktu patrzenia :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:
DeaconFan pisze:No coż, można to też przedstawić inaczej:
Wszystko zależy od punktu patrzenia :mrgreen:
No jasne, można kobietę wyzywać od dziwek i k*rew jeśli nigdy nie było się w jej sytuacji i nie ma zielonego pojęcia jak to wygląda tak naprawdę :wink: Wszystko zależy od punktu patrzenia.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

XXXXXXXXXXXX
Ostatnio zmieniony 2010-07-09, 23:30 przez Spencer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Spencer, tutaj nie dajemy spoilerów!

Też lubię Storma, jest bardzo dobrym adwokatem. Najpierw udało mu się wybronić Taylor, a teraz co prawda jego kolejny klient - Nick został uznany winnym, ale udało się odkręcić ten werdykt przysięgłych.

Mogliby mu jednak dać w końcu jakiś osobisty wątek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Oh shit, zapomniałem że piszę w dziale niespoilerowym ::plask wczolo:
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Spencer, następnym razem będzie ostrzeżenie.

Też lubię Storma, ma teraz okazję się wykazać. Szkoda, że na procesie przeciwko Nickowi nie miał możliwości wykazania się. W sumie to fajny chłopak, nie zapomniał o upokorzeniach, jakie rodzina musiała znieść z powodu Stephanie (np. wysłanie rodziców do Paryża).
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze:np. wysłanie rodziców do Paryża).
Co to za upokorzenie, ja bym chciał, żeby ktoś moją rodzinę tam wysłał :lol:

Strom na pierwszy rzut oka jest sympatyczny, ale jego minus, to zadawanie się z Nick'iem. Powinien trzymać stronę Brooke i jej dzieci, czyli dzieci Eric'a i Ridge'a, a nie Nick'a. Ciekawo jakby zareagował, gdyby dowiedział się, że ten przespał się z jego siostrzenicą, kiedy był mężem jej siostry.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:Powinien trzymać stronę Brooke i jej dzieci, czyli dzieci Eric'a i Ridge'a, a nie Nick'a. Ciekawo jakby zareagował, gdyby dowiedział się, że ten przespał się z jego siostrzenicą, kiedy był mężem jej siostry.
Ktoś kto nie ogląda MnS na pewno nie połapałby się o co tutaj chodziło Damiansowi. :lol:

Storm właściwie przecież trzyma stronę Brooke i jej dorosłych dzieci: Ricka i Bridget, które przecież jednocześnie trzymają stronę Nicka i wierzą w jego niewinność. :wink:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Ja uważam, że brakuje mu kobiety. :P Mogliby zrobić z niego jakąś ważniejszą postać, niż tylko adwokat od brudnej roboty, bo lubię tego aktora.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Joe pisze:Ja uważam, że brakuje mu kobiety. :P Mogliby zrobić z niego jakąś ważniejszą postać, niż tylko adwokat od brudnej roboty, bo lubię tego aktora.
Też tak uważam. Wydawać by się mogło się, że Storma wprowadzili tylko dla wątków sądowych, żeby miał kto kogo bronić i załatwiać formalności prawne w firmach. No i może, żeby powoli odbudować rodzinę Loganów w serialu.
Awatar użytkownika
DeaconFan

A tak w ogóle jeśli chodzi o kobiety, to z iloma Storm był (albo kręcił) w przeszłości?

Ja wiem, że na pewno z Taylor, Kristen, chyba spotykał się także na początku serialu z tą Alex (dziewczyną, z którą Ridge zdradził Caroline), no i nie jestem pewny czy nie flirtował z Caroline i Felicią (bo widziałem ich razem na paru zdjęciach).
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiecie, że początkowo gdy Bell wprowadził postać Storma, to miał on być gejem? (Bell to gdzieś mówił i chyba w dziale spoilerowym było to pisane) Ale szybko wycofał się ze swojego założenia, bo stwierdził, że to jednak zbyt odważny wątek na tamte czasy. A głupio, bo przecież wcześniej w Dynastii już był i to w USA żaden szok. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

B@r pisze:A głupio, bo przecież wcześniej w Dynastii już był i to w USA żaden szok. :roll:
Ale co by sobie na to pomyślały te polskie babcie oglądające MnS. :lol:

Słyszałem coś o tym, ale że Storm miał być gejem po powrocie w 2006 roku.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No Storm jest jakiś taki wyoutowany. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ