Linia życia

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Dawidek
Administrator
x 75

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dawidek »

Obejrzałem sobie na Ipli dwa pierwsze odcinki i o dziwo spodobało mi się. Mam zamiar obejrzeć następne.
W "Telemagazynie" przeczytałem, że serial oparty jest na włoskim formacie pt. "Vivere".
Damian

Post autor: Damian »

Ale małpy ;p zabili moją ulubioną postac xD Olgę.
Polubiłem też Nowikową, co sama syna wychowuje, podejrzewam, że może ojcem jest któryś ze starszych głównych bohaterów? :twisted:
Grisza

Post autor: Grisza »

Uważam ze serial jest super ale godzina nadawania jest nie fajna 19:30 lepsza była by choćby nawet 21:00 albo o 18:00 no cóż fabuła mnie zachwyca nie spotykana wręcz Tylko ta małolata mnie denerwuje ona jest taka pusta nadaje temu serialowi bardzo już POLSKI TYP. I dialogi między postaciami mogą być bardziej rozległe a nie wciąż to samo

Ale LINIA ŻYCIA JEST DOBRYM SERIALEM jak narazie ogląda do od 2,2-2,4 mln widzów :wink:
Grisza :)
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja musze przyznac, ze mi sie tez calkiem spodobal serial i na razie w miare mozliwosci sledze. Czasem jakies nudne sceny sobie przewine (bez tej opcji to ani rusz :D), ale generalnie calkiem przyjemnie sie oglada.
Grisza

Nom nawet :) tyle że powinna być szybciej jakaś akcja i coś dobrego jakieś starcia itp. :: bow ::
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Mi się podoba to , że serial jest bardziej o konfliktach i nienawiści niż o miłości. Tzn nie ma zbędnęgo pitu-pitu typu "Chyba się zakochałam muszę porozmawiać o tym z całą rodziną po kolei" tylko ciągle akcja, kłótnie, bójki, itp. Są konflikty między rodzeństwem, partnerami, rodzicami-dziećmi.
fandantego

Post autor: fandantego »

No cóż, serial mi się bardzo podoba, na pewno lepszy moim zdaniem od Samego życia. Wreszcie akcja toczy się gdzie indziej, nie jest to Warszawa :D Obsada bardzo dobra, scenariusz też niczego sobie, dobra gra aktorska i do tego niektóre wątki trzymają w napięciu. Jednak ja nie mam czasu na nowy serial, zresztą pora emisji również nie zachęca... Chyba jednak pozostanę przy MNS, NW, H52 i Usta Usta, aczkolwiek od czasu do czasu zerknę co słychać w Linii życia... :mrgreen:
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator
x 75

Ja się wkręciłem na dobre w "Linię Życia". :D Oglądam wyłącznie na Ipli, widziałem dopiero 27 odcinków (jestem mocno do tyłu). Fabuła bardzo ciekawa, wątki dobrze poprowadzone. Serial naprawdę wciąga. :wink: Dziwię się, że Polsat potrafił stworzyć dobry serial, wreszcie coś porządnego (mimo, że jest na licencji).
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Ja też oglądam:) Ciekawe wątki i szybka akcja.
Grisza

Tak Linia życia to nie głupi serial podoba mi się on i tak dalej ale zmieniłem w domu z cyfry na neostradę tp z telewizją i tam Polsatu brak .... więc nie oglądam LŻ ale czasami podglądne co i jak na ipla
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Nie mogłem patrzeć na te sceny jak Sylwia podcinała sobie żyły i to nożyczkami ::plask wczolo: Głupi Kamil dopiero przejrzał na oczy i teraz płacze. Na szczęście dzisiaj już się obudziła.
fandantego

Post autor: fandantego »

"Linia życia" znika z Polsatu. Koniec emisji 31 października.

"Linia życia" podzieliła los "Samego życia" :mrgreen:
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Szkoda bo oglądałem:) Ostatnio to aż strach zacząć oglądać jakiś serial bo zaraz ściągają z anteny :wink:
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Szkoda, bo od czasu do czasu lubilam sobie zerknac na ten serial... No ale przynajmniej moze troche czasu zaoszczedze :D
Dawidek
Administrator
x 75

Dla mnie to zła wiadomość, bo ten serial ma pewien potencjał, jest ciekawy. Odważę się stwierdzić, że to jest najlepsza produkcja Polsatu od lat. Moim zdaniem serial jest emitowany o złej godzinie. O 19.30 jest spora konkurencja w postaci "Wiadomości".
ODPOWIEDZ