Przyjaciółki
Ja zerkałem trochę na ostatnie sezony. Szczerze mówiąc, ten serial jak dla mnie zjadł już własny ogon. Męczące jest to, że postacie grane przez Sochę, Liszowską i Sokołowską średnio co dwa sezony muszą mieć zmianę partnera. Lubiłem postacie Janickiego, Małaszyńskiego, ale oczywiście trzeba było ich usunąć lub zminimalizować ich rolę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

Re: Przyjaciółki
Ktoś z was śledzi losy Przyjaciółek?. Ja już nie patrzę w ogóle, odkąd scenarzyści uśmiercili postać Zuzy Markiewicz, a sezon wcześniej omijałem odcinki, gdy nie było głównej bohaterki. Dobre i to,że Agnieszka Sienkiewicz wróciła do serialu. Moim zdaniem Przyjaciółki nie utrzyma się długo bez Anity Sokołowskiej...
Ja oglądałem gdzieś do 10 sezonu, co prawda w przerwami, ale w miarę systematycznie. Później równia pochyła. Obejrzałem początek aktualnego sezonu, z ciekawości jak zakończą wątek Zuzy… Cóż, sceny wzruszające, ale nie wróżę temu serialowi kontynuacji.
Już zaczęli zbytnio kombinować, gdy do obsady weszła Breszka, poniekąd zastępując postać Zuzy. Serial jeszcze się w miarę ogląda, ale moim zdaniem powinni powoli zwijać żagle. Powrót Doroty może ożywi ten smutny klimat, ale to i tak nie będzie to samo…
Ostatni sezon, ostatni odcinek, a nawet ostatnia scena to powinny być odwiedziny przyjaciółek nad grobem Zuzy.
Już zaczęli zbytnio kombinować, gdy do obsady weszła Breszka, poniekąd zastępując postać Zuzy. Serial jeszcze się w miarę ogląda, ale moim zdaniem powinni powoli zwijać żagle. Powrót Doroty może ożywi ten smutny klimat, ale to i tak nie będzie to samo…
Ostatni sezon, ostatni odcinek, a nawet ostatnia scena to powinny być odwiedziny przyjaciółek nad grobem Zuzy.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Ten serial ewidentnie jest ciągnięty na siłę, co pokazuje zwłaszcza wątek Sochy, która co sezon ma nowego faceta. Tego typu seriale, jak "Gotowe na wszystko", powinny mieć góra 8 sezonów, a nie 20.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

Po raz drugi z serialu odeszła Agnieszka Sienkiewicz, o czym poinformowała na Instagramie. Bardzo mnie to zmartwiło, bo Dorotka urozmaicała akcję po śmierci Zuzy jak nikt i była mega zabawna. Liczyłem, że w końcu będzie z Dagmarem. Na jesieni pozostają nam więc znowu wieczne jęki Ingi, która właśnie Dorotka często świetnie sprowadzała do pionu.
Treść wspomnianego oświadczenia: „Czy Dorotka pojawi się w najnowszym sezonie ‘Przyjaciółek’? Nie, nie pojawi się. To jest moja decyzja, bardzo przemyślana. Wiem, że wiele z was będzie na mnie zła, bo wiem jak uwielbiacie tę postać i ja jestem za to ogromnie wdzięczna, ale to jest moment, żeby spróbować kolejnych projektów zawodowych, które czekają na mnie już jesienią, dwa bardzo ważne dla mnie projekty teatralne. W moim życiu równowaga między pracą a czasem dla rodziny jest szalenie ważna i po prostu żeby tę równowagę zachować, musiałam z czegoś zrezygnować (...)”.
Ps. Kilka sezonów temu wróciłem do oglądania:)
Treść wspomnianego oświadczenia: „Czy Dorotka pojawi się w najnowszym sezonie ‘Przyjaciółek’? Nie, nie pojawi się. To jest moja decyzja, bardzo przemyślana. Wiem, że wiele z was będzie na mnie zła, bo wiem jak uwielbiacie tę postać i ja jestem za to ogromnie wdzięczna, ale to jest moment, żeby spróbować kolejnych projektów zawodowych, które czekają na mnie już jesienią, dwa bardzo ważne dla mnie projekty teatralne. W moim życiu równowaga między pracą a czasem dla rodziny jest szalenie ważna i po prostu żeby tę równowagę zachować, musiałam z czegoś zrezygnować (...)”.
Ps. Kilka sezonów temu wróciłem do oglądania:)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".