20 lat "Mody na sukces" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
B@r
x 43

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Mareczek pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Są już jakieś przecieki czy coś się szykuje z okazji 20-lecia emisji w Polsce? Czy za wcześnie na cokolwiek?
Dobre pytanie, spróbuję dziś napisać do tej Pani z profilu TVP1, może akurat mi odpiszę :P
Jak chociaż się materiału w Pytaniu na śniadanie doczekamy to będzie cud. Ja bym chętnie poszedł na kanapę opowiedzieć o mojej wizycie na planie i podsumować te 20 lat, bo pewnie wzięliby wtedy jakieś osoby z przypadku, które by wyśmiały nasz serial.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Najlepiej poświęcić jeden odcinek programu Młynarskiej "Świat się kręci" ::chytry:: Tak się stało w przypadku jubileuszu "Klanu" :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mareczek pisze:Najlepiej poświęcić jeden odcinek programu Młynarskiej "Świat się kręci" ::chytry:: Tak się stało w przypadku jubileuszu "Klanu" :P
To dobry pomysł i powinieneś tam być jako kolekcjoner autografów itp. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r
x 43

Mareczek pisze:Najlepiej poświęcić jeden odcinek programu Młynarskiej "Świat się kręci" ::chytry:: Tak się stało w przypadku jubileuszu "Klanu" :P
Też dobry pomysł! ::chytry:: Trzeba pisać do redakcji obu tych programów.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 79

Post autor: Dawidek »

"Świat się kręci" to dobry pomysł, bo program jest o dobrej porze. I w programie musi być fachowiec od "MnS", bo pewnie pani Młynarska by zaprosiła jakiegoś laika, który o serialu niewiele wie. A serial potrzebuje jakiejś obiektywnej analizy, a są głównie mity i stereotypy.
Mareczek

Dostałem odpowiedź na moją dłuuuugą wiadomość na facebooku - pisałem na tym profilu, gdyż jak sama nazwa i opis wskazują, ma służyć informacji: https://www.facebook.com/tvpcentruminformacji?fref=ts Niestety, mimo tego, że napisałem sporo rzeczy na temat 20 lecia i wgl reklamy serialu, moderator pokusił się jedynie o krótkie zdanie:
Serdecznie dziękujemy za opinię i pozdrawiamy!
:roll:
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Heh, typowe ze strony TVP1. Szkoda to w ogole komentować. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mareczek

Ale uważam, że mimo wszystko powinniście też tam wysłać prywatne wiadomości! Jeśli zobaczą inne nazwiska niż moje, może zobaczą, że innym też zależy na serialu. Jest koniec maja, więc jest jeszcze trochę czasu na maltretowanie TVP wiadomościami na temat jubileuszu - zróbcie to, nawet jak nie przyznajcie się przed znajomymi do oglądania B&B, to w prywatne wiadomości nikt Wam nie zajrzy :wink:
Dawidek
Administrator
x 79

Ta odpowiedź ze strony TVP jeszcze o niczym nie świadczy. Być może coś szykują, ale na tym etapie jeszcze nie chcą tego ujawniać. Jest trochę za wcześnie po prostu.
B@r
x 43

Dawidek pisze:Ta odpowiedź ze strony TVP jeszcze o niczym nie świadczy. Być może coś szykują, ale na tym etapie jeszcze nie chcą tego ujawniać. Jest trochę za wcześnie po prostu.
Myślę, że za bardzo wierzysz w TVP. :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Zgodnie z radą Mareczka napisałem do nich i innych też zachęcam, zobaczymy co odpiszą :) pewnie to samo o ile odpiszą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 79

B@r pisze:
Dawidek pisze:Ta odpowiedź ze strony TVP jeszcze o niczym nie świadczy. Być może coś szykują, ale na tym etapie jeszcze nie chcą tego ujawniać. Jest trochę za wcześnie po prostu.
Myślę, że za bardzo wierzysz w TVP. :lol:
Nie wierzę zbytnio w działania TVP na rzecz fanów "MnS", ale za wcześnie jest, by ktoś podawała choćby szczątkowe plany nadawcy na koniec lata, czy jesień. Jeśli się pojawią jakieś szczegóły (oby!), to w sierpniu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

W skrócie mówiąc napisałem do nich, że nie podoba mi się przerwa wakacyjna i chciałbym aby po wakacjach wrócili z pięcioma odcinkami po godzinie 16 i jednak odpisali mi:
Premierowe odcinki są zawsze od jesieni. Latem ramówka zawsze ulega zmianie podobnie jak u konkurencji. To nie jest nic nadzwyczajnego. Taki jest układ ramowy telewizji w Polsce. Zapraszamy na premierowe odcinki jesienią 2014 r.
a ja na to odesłałem:
Serial Moda na sukces jest tak skonstruowany, że nie robi się przerw wakacyjnych i kiedyś Tvp1 też nie robiło, poza tym co w zamian dostaną fani tego serialu? Jakąś inną soap operę nową lub starą? Pewnie nie... Apeluję w imieniu fanów aby przynajmniej godzina powróciła dawna po godzinie 16 i chociaż 5 odcinków na tydzień a nie tylko 4.

Wy też coś im wyślijcie, niech zobaczą, że jest nas więcej.
Mareczek

TVP przypomina o 20-leciu "Mody na sukces" w Polsce i przy okazji organizuje konkurs na stylizację z MNS :wink: "Wystarczy przekonująco pokazać, którą z postaci serialu jesteś i wysłać zdjęcie" http://modanasukces.tvp.pl/postaci/jaka ... -16582489/ Kilka lat temu, chyba przy okazji emisji 5000 odcinka, mieliśmy już taki konkurs :P

Oczywiście dobrze, że cokolwiek napisali na ten temat - choć mam kilka uwag (dlaczego takie stare zdjęcie, od lat Brooke nie ma loków itp.) to cieszę się, że to wydarzenie zostało na stronie odnotowane. Zdaję sobie sprawę, że strona ma mały zasięg i niewiele osób to przeczyta, ale jednak :wink: Mam nadzieję, że wyemitują też na antenie materiał nakręcony przy okazji życzeń świątecznych, w którym John McCook oprowadza widzów po planie :)
Awatar użytkownika
BeLieF
x 69

Post autor: BeLieF »

Cud, że w ogóle pamiętają o 20 leciu emisji w Polsce.
ODPOWIEDZ