Temat seksu w serialu

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja myślę że jakby Pierce i Taylor dołączyli kasety do bielizny mieliby większe zarobki ::jezyk:: ale Pierce'owi i tak sie źle nie powodzi a Taylor może coś skapnie z zysków męża :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Sypialnia Brooke okazała się sukcesem dla firmy, ale szokiem dla Taylor. Pani Doktor by się nigdy nie odważyła czegoś takiego włożyć.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hahaha, Adex masz rację ;) Ale z Kingsajzem nie mogę się zgodzić - myślę, że Taylor sama chętnie nosiła by taką bieliznę (nie mogę tu spoilerować, ale przypomnijcie sobie Taylor w niedawnych odcinkach w USA). B@r, a co byś zrobił z taką ilością kaset? :)
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

B@r, czy Ty przypadkiem nie zaraziłeś się czymś od kogoś? :oops:
A CZYM i od KOGO to Ty wiesz i ja wiem :lol:
Chyba, ze chcesz mnie trochę podrażnić, ale mam nadzieję z sympatii :?: ::chytry::
Bye 8)
P.S. O "zarażeniach" tu można pisać, bo to temat o seksie i każde ostrzeżenie się przyda ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Bolfanko, niczym się nie zaraziłem.
Odkąd tylko pamiętam kocham TAYLOR :serce:
Wiwi, z taką ilością kaset zrobiłbym hmmmmmmm siedziałbym i podziwiałbym całymi dniami :lol: 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze że pokazali scenę kiedy Brooke mówi Bridget o seksie - pyta też o jej odczucia wobec kolekcji "Sypialnie Brooke" a Bridget od razu odpowiedziała że rozumie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Zgadzam się z Tobą Adex. Dzięki temu pokazali, że Brooke jest świadoma tego, że jej córka mogłaby źle to wszystko odczytać i jako dobra i opiekuńcza matka wytłumaczyła jej te sprawy ;) Może to by zamknęło buzię Taylor przed oskarżeniami, które miały miejsce parę odcinków temu ;)
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

W dzisiejszym odcinku pojawił się temat sex,ale coś Rick nie był zbyt nim zainteresowany.Jeżeli będzie myślał,że robi to z Kimberly to może ta akcja się rozwinie w kolejnych odcinkach :twisted: Ale chyba Amber straciła też ochotę przez piosenkę Reymonda ::jezyk:: Więc chyba Rickowi się upiecze :wink: Ale i tak pewnie kiedyś Amber go dopadnie :evil:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No biedny Rick taki wystraszony że ma spełnic "obowiązek małżeński" ::cojest:: jakoś przed ślubem nie miał z tym problemu;)
Awatar użytkownika
AdamST220

Bo przed ślubem to jest przyjemność...a o ślubie to obowiązek ::krzyw::
Awatar użytkownika
wiwi

mailo pisze:No biedny Rick taki wystraszony że ma spełnic "obowiązek małżeński" ::cojest:: jakoś przed ślubem nie miał z tym problemu;)
Bo może w głowie ma tylko konsekwencje tego co zrobił i że to od tego wszystko się zaczęło... Teraz nie może być z tą, którą kocha bardziej ;) Ciekawe czy będą to kontynuować :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

A mnie nie jest go szkoda! Ma za swoje, mół pomyśleć zanim pościelił podłogę skórą niedźwiedzia!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Najlepiej to podsumowała moja babcia : "Temu to wziąc kij i po d***..."
Awatar użytkownika
wiwi

Hehehe ;) Dzisiaj Amber była okropnie umalowana. A szkoda, bo ostatnio wyglądała ładnie. Widać to była tylko taka jednodniowa przerwa ;) Głupio, że Amber nie zgodziła się zamieszkać z Rickiem u Brooke. Powinna postarać o jak najlepsze stosunki z teściową a nie czepiła się Steficy i trzyma ;) Fajna była dziś rozmowa Sally i Adama. I nowy Raymond jest o wiele fajniejszy!!
Awatar użytkownika
AdamST220

A jednak nie kontynuowali tematu łóżka w dzisiejszych odcinkach,więc jestem ciekaw czy spełnili swój obowiązek małżeński(bez skonsumowania małżeństwa wszak jest ono nieważne).
ODPOWIEDZ