LAX
- Adex-fan Brooke
- x 76
Chyba nie ma jednak dziś "Portu lotniczego LAX"
bo mecze jakieś w telegazecie
, ktoś coś wie?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 76
Dzisiaj dopiero powinien być 1 odcinek, mogliby chociaż przeprosić za opóźnienie.
Oglądajcie dla Heather!
Oglądajcie dla Heather!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak jak zachęcałeś Adex, obejrzałem dzisiaj 1 odcinek LAX.
Serial bardzo fajny i ciekawy. Od 1 minuty do ostatniej byłem ciekawy co jeszcze wydarzy się na tym szalonym lotnisku.
Nawet nagrałem sobie i cieszę się bo warto. Heather świetna! Jeszcze ten murzyn co z nią rywalizuje też jest ciekawą postacią.
Z przyjemnością będę oglądał kolejne odcinki.
Serial bardzo fajny i ciekawy. Od 1 minuty do ostatniej byłem ciekawy co jeszcze wydarzy się na tym szalonym lotnisku.
Nawet nagrałem sobie i cieszę się bo warto. Heather świetna! Jeszcze ten murzyn co z nią rywalizuje też jest ciekawą postacią.
Z przyjemnością będę oglądał kolejne odcinki.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
- Adex-fan Brooke
- x 76
Wczoraj w końcu obejrzałem. Roger wracał z Las Vegas. W samolocie, którym leciał była awaria. Jego żona poleciała na lotnisko. Myślała, że wraca z innego miejsca i innym samolotem. Rozmowiała z szefofą lotniska. Roger i reszta pasażerów szczęśliwie wylądowała. Pominąłem wiele rzeczy, ale to dla tego, że oglądałem pierwszy raz i nie znam wielu imion, więc trudno mi opowiadać. 

- Adex-fan Brooke
- x 76
Brooklyn oglądasz ten serial? Ja tylko zerkam już bo jakoś nie mam czasu i zbyt dużej ochoty
ale Heather tam jest świetna jak zawsze 
- Adex-fan Brooke
- x 76
Tak z tego co wiem na jednym a jak skomentujesz dzisiejsze wydarzenia w LAX?