Bieżące odcinki cz. 1
Mi również podoba się trójkąt Grant/Macy/Thorne. To jeden z ciekawszych wątków obecnie. Po historii z Taylor trochę straciłem szacunek do Thorna, ale podobało mi się że postawił na swoim i opuścił rodzinną firmę by rozpocząć nowy etap w swoim życiu. No może nie taki nowy bo znowu kręci się wokół Macy, ale to akurat mogę mu wybaczyć
Jeżeli natomiast chodzi o naszego "wspaniałego" Ridga to mnie aż skręca jak na niego patrzę. Dobrze że jest Rick, który mu czasami powie kilka słów prawdy. Szkoda tylko że to na Ridgu nie robi żadnego wrażenia. Brooke strofuje Ricka, żeby przypadkiem nie obraził Ridga bo przecież on tak cierpi
Niech Bridget szybko wraca do domu i wreszcie wątek "przeprowadzki Ridga" zostanie zamknięty.
Jeżeli natomiast chodzi o naszego "wspaniałego" Ridga to mnie aż skręca jak na niego patrzę. Dobrze że jest Rick, który mu czasami powie kilka słów prawdy. Szkoda tylko że to na Ridgu nie robi żadnego wrażenia. Brooke strofuje Ricka, żeby przypadkiem nie obraził Ridga bo przecież on tak cierpi
- Adex-fan Brooke
Mi też podoba się co teraz mówi Rick, śmieszy mnie natomiast że taka "mądra" dziewczynka Bridget zwiała na jakąś niebezpieczną dzielnicę, jeszcze śmieszniejsze że odmówiła pomocy od dwóch przyzwoitych facetów (to ogólnie naciągane - bo wątpie aby ktoś kto ucieknie miał od razu oferowane takie usługi
) a teraz Bridget pożałuje...a Brooke dziś wspomniała że ma rodzinę w San Francisco (chyba miała na myśli Donnę i Storma prawda?)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Wczoraj widzieliśmy Taylor i Brooke w objęciach, dzisiaj już jednak Taylor zamiast uczestniczyć w poszukiwaniach lub chociaż głoszeniu swojej wiedzy dalej oddała się fantazji tego co może być w 2040 roku (wreszcie dziś mieliśmy tę wyobrażnię!
) Taylor już przeczuwa że Thomas może być projektantem, szkoda jeszcze że Brooke nie było w tej wyobrażni bo ona nadal na pewno będzie uczestniczyć w życiu Ridge'a bo on kocha je obie a Taylor wybiera teraz przede wszystkim ze względu na Thomasa, szkoda Bridget, ale też nie jest zbyt mądra z tą ucieczką -a dlaczego nie chce się skontaktować z Erykiem? Ogólnie wydaje się że teraz mamy społeczne odcinki czyli poruszany jest problem takich dzieci 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Odcinek z wtorku i środy był ciekawy, wreszcie była ta scena co Ridge i Brooke spotkali tę bandę co ukradła torbę Bridget, dziewczyna wyrwała telefon Brooke i przewróciła ją a chłopacy skopali bohaterskiego Ridge'a. Amber znowu pokazała się z dobrej strony w rozmowie z Bridget a James powiedział kolegom że sam nie odejdzie z swojej kliniki, co ciekawe Sheila wezwała Taylor do rozmowy z Jamesem i Taylor właściwie zwróciła mu uwagę iż Sheila znalazła się w nowej sytuacji -nie wiem czy dostrzegliście, ale od teraz prawie już wraca nam dawna Sheila!
no a koniec odcinka również był ciekawy Ridge, który wybrał Taylor namiętnie całuje Brooke (czyżby tylko objaw radości bo Bridget wraca?) wiemy że nie 
Komentujcie obecne odcinki przecież raczej nie są nudne
Komentujcie obecne odcinki przecież raczej nie są nudne
Shiela IS BACK !!
Nareszcie wraca nasza dawna Shiela
Brakowało mi tego jej nienawistnego spojrzenia i żądzy władzy nad sytuacją. Sielskie życie Shieli powoli przemija, więc dla nas widzów szykuje się kolejna dawka emocji
Jak to dobrze, że Bridget w końcu wróciła do domu, bo ten wątek strasznie mnie nudził. Ridge znowu stanie przed życiowym dylematem czy wybrać gruszkę czy jabłko
Niestety jego wybory są mało konsekwentne i raczej krótkotrwałe więc jak zwykle wybierze mus jabłkowo-gruszkowy
Zauważyłem że dzisiaj zmieniła się czołówka, najwyższy czas, bo Ricka, Bridget i CJ`a oglądamy już od dobrych kilku miesięcy. A wkrótce znowu powieje świerzością w Modzie za sprawą Raymonda i Pierca. Szykuje nam się ciekawa jesień w BB
Nareszcie wraca nasza dawna Shiela
Jak to dobrze, że Bridget w końcu wróciła do domu, bo ten wątek strasznie mnie nudził. Ridge znowu stanie przed życiowym dylematem czy wybrać gruszkę czy jabłko
Zauważyłem że dzisiaj zmieniła się czołówka, najwyższy czas, bo Ricka, Bridget i CJ`a oglądamy już od dobrych kilku miesięcy. A wkrótce znowu powieje świerzością w Modzie za sprawą Raymonda i Pierca. Szykuje nam się ciekawa jesień w BB
Popieram Was dziewczyny!!!!!
Ja prawdzie mówiąc nie miałem z B&B żadnego kontaktu juz od soboty, ale wtedy nie było mnie w domu.A od poniedziałku TVP nie puszcza odcinka po południu.Rano z kolei nie ma mnie w domu. A wszystko przez ten wyścig.Od poniedziałku nie zobaczyłem żadnej B&B

Ja prawdzie mówiąc nie miałem z B&B żadnego kontaktu juz od soboty, ale wtedy nie było mnie w domu.A od poniedziałku TVP nie puszcza odcinka po południu.Rano z kolei nie ma mnie w domu. A wszystko przez ten wyścig.Od poniedziałku nie zobaczyłem żadnej B&B
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.