Post autor: Ireth »

Ja to obecnie głównie salse tańcze.Chciałam iść na kurs towarzyskiego ale ciągle mi nie pasuje z czasem...Zawsze mam tak głupio zajęcia,że ani MNS,ani Desperatek nie mogę obejrzeć,ani nawet na kurs sobie pójść :evil:

B@r,jeśli możesz to zamieść taniec Oli Kwaśniewskiej z 2 odcinka :: bow :: :: bow :: :: bow :: i Jabłczyńskiej bo ich nie widziałam :( .
Mi też się podoba jak Mroczek tańczy,fajnie,że teraz dostał wyższe noty,bo w pierwszym odcinku był przedostatni chociaż mi się bardzo podobało jak tańczył :P .Rozmus też wymiata:).A pamiętacie tego z VOX faceta?On doszedł do finału chociaż był okropny :o Praktycznie on nic nie robił tylko jego partnerka się dwoiła i troiła a on chodził po parkiecie :lol:

Zastanawiają mnie te ich szpagaty.Jak robią je zawodowcy to normalka,w końcu oni ćwiczą cały czas.Ale widziałam już szpagat u Kręglickiej,Jabłczyńskiej i chyba ktoś jeszcze robił.Ciekawe jak one to zrobiły w tak krótkim czasie :shock: Tak akurat mnie to ciekawi bo jak byłam w podstawówce to ćwiczyłam na szpagat(do jakiegoś układu na akademie z jakiejś tam okazji :mrgreen: )i chociaż już prawie umiałam to mi zostawało zawsze troche cm do podłogi ::loll:: :lol: :mrgreen:

Ja też nie lubie prowadzących :x .Zwłaszcza Urbańskie zachowuje się masakrycznie,te jego niby żarciki :roll:

Post autor: Monia »

To prawda, ten kolo z VOXu był straszny. Natomiast Rozmus ma trochę ułatwione zadanie bo on przecież zawodowo podryguje na parkiecie w różnych programach rozrywkowych. Co do prowadzących to tragedia, ale Mołkowa też nie była lepsza. Strasznie sztywno też tańczy "doktorek Lubicz" :lol: Nie wróżę mu dużej kariery w tym programie, ale kto wie....

[ Dodano: 2006-03-14, 10:35 ]
co do tych szpagatów, to ja za 10 tysięcy zł za odcinek też bym się ich nauczyła, a nawet chodzić na rękach.

Monia pisze:To prawda, ten kolo z VOXu był straszny. Natomiast Rozmus ma trochę ułatwione zadanie bo on przecież zawodowo podryguje na parkiecie w różnych programach rozrywkowych. Co do prowadzących to tragedia, ale Mołkowa też nie była lepsza. Strasznie sztywno też tańczy "doktorek Lubicz" :lol: Nie wróżę mu dużej kariery w tym programie, ale kto wie....

[ Dodano: 2006-03-14, 10:35 ]
co do tych szpagatów, to ja za 10 tysięcy zł za odcinek też bym się ich nauczyła, a nawet chodzić na rękach.
No właśnie to tak samo było z Cichopek-ona też podobno tańczyła więc też miała ułatwione zadanie,a Foremniak wszystko zdobywała od podstaw.I choć kibicowałam Cichopek to jestem pod wrażeniem Foremki,że tak świetnie sobie dała rade,zwłaszcza mi się podobał jej ostatni taniec.Pamiętacie?Cichopek w to miejsce zatańczyła do piosenki z Dirty Dancing,a Foremka zaczęła od striprizu na biurku ::jezyk:: Świetny był ten free style!
W ogóle mi się podobają najbardziej tez odważne tańce :mrgreen: Dlatego chętnie zobacze Ole K i Jabłczyńską jeśli B@r da video :: bow ::

Post autor: Brooke »

Szkoda Ireth, że nie możesz skorzystać z kursu tańca. Ja miałam się o tyle dobrze, że taki kurs miałam obowiązkowy w liceum przez cztery lata nauki.
Tak zachwalacie ten program, że chyba go sobie obejrzę, chociaż nie wiem jak przetrawię Huberta.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Brooke pisze: Tak zachwalacie ten program, że chyba go sobie obejrzę, chociaż nie wiem jak przetrawię Huberta.
Ciężko go znieść,w milionerach w porównaniu do tego co jest teraz to był pikuś.Ale ja zawsze jak on ględzi komentuje sobie z kimś z kim oglądam taniec który był przed chwilą :mrgreen:

Ja, nim się zaczęła pierwsza edycja myślałam że Taniec z gwiazdami to będzie jakiś nudny niewypał, ale na szczęście miło się rozczarowałam. Jeżeli to możliwe i starcza czasu to oglądam każdy odcinek. ::rad::

Post autor: Adex-fan Brooke »

1 edycji nie śledziłęm ,drugą tak - prowadzący Hubert i Kasia fajni -i fajna para wygrała, ale nawet ta Foremniak dobrze tańczyła, trzecią edycję widziałem już trochę -ale nie lubię osób, które w niej są więc nie chce mi się patrzeć. Za to w wersji z USA wystąpiłą Lisa Rinna (Taylor z "Melrose Place") z Georgem Hamiltonem (Joel z "Dynastii") -gdyby to zakupiła polska tv to by mi się podobało pewnie ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Bartex »

A co sądzicie o jury z "Tańca.."?.
Dla mnie jest takie jakies bezpłciowe, Tyszkiewicz zupełnie nie pasuje bo jest dobrą aktorką a Wodecki też mógłby znaleźć sobie coś ciekawszego... ::rad:: 8)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Samba w wykonaniu Kasi Cichopek i Marcina Hakiela(druga edycja)

Obrazek
http://www.megaupload.com/?d=2Q5RF9XA

Post autor: wiwi »

Dzięki B@r! Już ściągam! To jest ten taniec z finału czy jakiś wcześniejszy?
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

wiwi pisze:Dzięki B@r! Już ściągam! To jest ten taniec z finału czy jakiś wcześniejszy?
Wcześniejszy.
Napisz swoje wrażenia.
Wkrótce dam tańce Oli Kawśniewskiej i innych :wink:

Kurczę, nie mogę ściągnąć, bo wyskakuje komunikat, że już coś ściągam a ja wcale nie ściągam niczego! Jakie chore... ja chcę zobaczyć ten klip noooo...
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Oj, chyba jutro spróbuję. Nie wiem czemu nic się nie chce włączyć...

No i jak się wam podobał wczorajszy odcinek Tańca z gwiazdami? Muszę przyznać że Ola Kwaśniewska niezle sobie radzi, jestem pod wrażeniem. Oczywiście podobał mi się też Mroczek, no i " Jabłuszko" też niczego sobie. Cieszę się że odpadł doktorek Lubicz bo on mi od początku nie pasował do tego programu. Ruszał się sztywno jak manekin. ::cojest:: ::jezyk::
ODPOWIEDZ