I tyle.
Właśnie gdzieś wyczytałam, że nowe odcinki są właśnie kręcone. Na antenie TVP1 pojowią sie bodajrze w marcu. Ucieszylo mnie to bo serial bardzo mi się podobał.noc_kairu pisze:Jeśli Ranczo miało dużą oglądalność, a myslę ,że tak było, to mam nadzieję ,że nakręcą nowe odcinki.Ale gdzieś na forum czytałam ,że aktorka grająca Amerykanke jest w ciąży i jeśli to prawda to przyjdzie nam poczekać.
Podobno bohaterowie zostana ci sami, dołączy tylko do obsady Franciszek Pieczka (pierwsza jego rola w serialu TV od dawna).
Gra niektórych aktorów zamiast zabawna to jakaś wieśniacka że tak powiem -tzn cały serial w takim klimacie, straszne że ktoś woli patrzeć na to zamiast na Prison Break
(niestety nawet takich mam w rodzinie
)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja też lubię sobie czasem zerknąć na ten serialik
Jest lekki i wesoły,a Cezary Zak świetnie gra księdza i wójta zarazem.
Najbardziej to przepadam za Lucy
Pijaczki przed sklepem są jakby żywcem wyjęci z polskiej społeczności wiejskiej.
A pomocnik wójta,którego gra Barciś to chyba w serialu się nazywa Czerepak czy
jakoś tak.I też jest przezabawny
Jest lekki i wesoły,a Cezary Zak świetnie gra księdza i wójta zarazem.
Najbardziej to przepadam za Lucy
Pijaczki przed sklepem są jakby żywcem wyjęci z polskiej społeczności wiejskiej.
A pomocnik wójta,którego gra Barciś to chyba w serialu się nazywa Czerepak czy
jakoś tak.I też jest przezabawny
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!