Czarodziejki (Charmed)
- Adex-fan Brooke
- x 66
Można się pocieszyć że w tym serialu zmarli sa duchami
Alyssa to chyba ulubienica A. Spellinga (tak mi się obiło o uszy a z serialową Prue były już te same problemy na planie "Beverly Hills 90210")no, ale szkoda

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z czego co pamiętam Pure została zabita podczas kulminacyjnej walki seznu przez jakiegs maga czy coś w tym rodzaju. Czwarta nieślubna siostrzyczka znalazła się ot, tak!
Ale sie naczytałem informacji o tym serialu. Maskara. W ostanim 8. sezonie wszystkie tytuły są nawiązaniem do innych filmów/serial. Jest nawet The Jung and the restless. ha! Poza tym w ostanim sezonie(ostanie odcinki) Czwarta sisotrzyczka i Pheobe są martwe. Ale fajnie!
A oto 4. ona. Wyglada tu inaczej, bo to z późniejszych sezonów:

Ale sie naczytałem informacji o tym serialu. Maskara. W ostanim 8. sezonie wszystkie tytuły są nawiązaniem do innych filmów/serial. Jest nawet The Jung and the restless. ha! Poza tym w ostanim sezonie(ostanie odcinki) Czwarta sisotrzyczka i Pheobe są martwe. Ale fajnie!
A oto 4. ona. Wyglada tu inaczej, bo to z późniejszych sezonów:

http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Hmmm...Bardzo mi się takie rozwiązanie nie podoba
.A czy one chociaż wspominały Prue(Pure,Preu???)?No więc ostatecznie zostanie tylko jedna
?Kurcze,śmieszne to jest,że każdy serial jak się zaczyna to ma jeszcze jakiś pomysł a potem im dalej tym zatraca to co było na początku podstawą.W tym przypadku siła trzech sióstr-Shannen była tu podstawą i jej uśmiercenie i to tylko dlatego,że aktorka odwalała to bezsens.Mogli dać inną aktorkę która grałaby tą samą postać
Z Bridget jakoś się sprawdza 

W ostanim odcinku Piper i jakaś Billy cofną się w czasie by uratowac niestety tylko Pheobe i Paige. A to zdjecie je to stara. Potem ona farbneła się na rudo, a potem kurczkowy blond. hehe. Tak przeglądam co bedzie dziać się w tych odicnkach i to jest bardzo śmieszne. Scenarzysci dawno przekroczyli granice kiczu. Aha poprawka co do nieslubnego dziecka. Ich patka Patty miała romans ze sowim białym piorunem czy czymś tam - opiekun - i urodziła się Pagie, oddali je do adpocji by chornic.
wiwi pisze:A podobno w jednym z odcinków gra też nasza ulubiona Pomarszczona TwarzDobrze, że nie doczekaliśmy tych późnych serii

Dante tez tam gra epizodycznie!
hehe. Shannon Doherty odwalała na planie "Czarodziejek" takie sceny i podchodziła do pracy tak nieprofesjonalnie, że A. Spelling nie tylko wywalił ja z hukiem z serialu, ale zapowiedział publicznie że już nigdy w zyciu nie zatrudni jej w żadnej ze swoich produkcji:) (jak pamiętamy na planie Beverly Hills zachowywała si ę podobnie). Poza tym jak wspomniał Kingsajz wykłócała się o kasę. Tak więc wiwi-Pure musiała zniknąć, nie było innej opcji;) A Shannon Doherty wg mnie ma coś z głową. Gdy tylko dostaje nową szansę - zaprzepaszcza ją.wiwi pisze:O, to super, że znów będą Czrodziejki w tvBardzo lubiłam ten serial, głównie ze względu na Shannon Doherty i jej bohaterkę Prue
Szkoda, że w którejś serii Prue ginie
To ona na Beverly Hills tez przez to zniknęła? Haha! No to niezle. Kiedys czytaalem s ŚS o jej temperamencie, ale nie wiedziałem, ze jest na tyle głupia by niszczyc tym swoją kariere. Gdyby sie nie wykłocała, miała by przez te lata ciepłą posatkę.
Kingsajz przez ten swój "temperamencik" wyleciała tez z "Beverly Hills". Po jej zniknięciu wprowadzono do serialu inna bohaterkę (chyba kuzynkę Brandona). Wyleciała (chociaż prawie wszyscy główni bohaterowie zostali az do ostatniej serii) a Spelling znowu jej zaufał podczas kręcenia "Czarodziejek". Niestety miarka sie przebrała.
Wiesz, zainteresowałem się jej tmeperamentem i poczytałem sobie, ze ona kiedyś napad zorbiła ze swoim kumplem czy tam narzyczonym (bylo boyfriend, więc jak kto chce) na jakiś sklep, a potem strzelała do tego chłopaka. Wariatka normlanie! A tak ją zawsze lubiłem. 

Streszczenie dzisiejszego odcinka
Prue dostaje pracę w domu aukcyjnym. Zaczyna znowu się spotykać z Andym, z którym straciła kontakt przed laty. Andy jest policjantem, właśnie prowadzi skomplikowane śledztwo w sprawie tajemniczego zaginięcia młodej dziewczyny, Brittany. Okazuje się, że w San Francisco grasuje straszliwy upiór, wysysający życie z młodych ludzi. Aby zapobiec tragedii, czarodziejki muszą wykorzystać swoje nadprzyrodzone zdolności w walce ze złymi mocami. Jednej z sióstr grozi śmiertelne niebezpieczeństwo.
Macie może jakieś fotki Prue?

Prue dostaje pracę w domu aukcyjnym. Zaczyna znowu się spotykać z Andym, z którym straciła kontakt przed laty. Andy jest policjantem, właśnie prowadzi skomplikowane śledztwo w sprawie tajemniczego zaginięcia młodej dziewczyny, Brittany. Okazuje się, że w San Francisco grasuje straszliwy upiór, wysysający życie z młodych ludzi. Aby zapobiec tragedii, czarodziejki muszą wykorzystać swoje nadprzyrodzone zdolności w walce ze złymi mocami. Jednej z sióstr grozi śmiertelne niebezpieczeństwo.
Macie może jakieś fotki Prue?