Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Można się pocieszyć że w tym serialu zmarli sa duchami :wink: Alyssa to chyba ulubienica A. Spellinga (tak mi się obiło o uszy a z serialową Prue były już te same problemy na planie "Beverly Hills 90210")no, ale szkoda
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Z czego co pamiętam Pure została zabita podczas kulminacyjnej walki seznu przez jakiegs maga czy coś w tym rodzaju. Czwarta nieślubna siostrzyczka znalazła się ot, tak!

Ale sie naczytałem informacji o tym serialu. Maskara. W ostanim 8. sezonie wszystkie tytuły są nawiązaniem do innych filmów/serial. Jest nawet The Jung and the restless. ha! Poza tym w ostanim sezonie(ostanie odcinki) Czwarta sisotrzyczka i Pheobe są martwe. Ale fajnie!

A oto 4. ona. Wyglada tu inaczej, bo to z późniejszych sezonów:

Obrazek
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ireth

Post autor: Ireth »

Hmmm...Bardzo mi się takie rozwiązanie nie podoba :? .A czy one chociaż wspominały Prue(Pure,Preu???)?No więc ostatecznie zostanie tylko jedna :twisted: ?Kurcze,śmieszne to jest,że każdy serial jak się zaczyna to ma jeszcze jakiś pomysł a potem im dalej tym zatraca to co było na początku podstawą.W tym przypadku siła trzech sióstr-Shannen była tu podstawą i jej uśmiercenie i to tylko dlatego,że aktorka odwalała to bezsens.Mogli dać inną aktorkę która grałaby tą samą postać :mrgreen: Z Bridget jakoś się sprawdza ::jezyk::
Kingsajz

W ostanim odcinku Piper i jakaś Billy cofną się w czasie by uratowac niestety tylko Pheobe i Paige. A to zdjecie je to stara. Potem ona farbneła się na rudo, a potem kurczkowy blond. hehe. Tak przeglądam co bedzie dziać się w tych odicnkach i to jest bardzo śmieszne. Scenarzysci dawno przekroczyli granice kiczu. Aha poprawka co do nieslubnego dziecka. Ich patka Patty miała romans ze sowim białym piorunem czy czymś tam - opiekun - i urodziła się Pagie, oddali je do adpocji by chornic.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
wiwi

Post autor: wiwi »

A podobno w jednym z odcinków gra też nasza ulubiona Pomarszczona Twarz :P Dobrze, że nie doczekaliśmy tych późnych serii :mrgreen:
Kingsajz

wiwi pisze:A podobno w jednym z odcinków gra też nasza ulubiona Pomarszczona Twarz :P Dobrze, że nie doczekaliśmy tych późnych serii :mrgreen:
::loll:: ::loll:: ::loll::

Dante tez tam gra epizodycznie!
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

wiwi pisze:O, to super, że znów będą Czrodziejki w tv :) Bardzo lubiłam ten serial, głównie ze względu na Shannon Doherty i jej bohaterkę Prue ;) Szkoda, że w którejś serii Prue ginie :(
hehe. Shannon Doherty odwalała na planie "Czarodziejek" takie sceny i podchodziła do pracy tak nieprofesjonalnie, że A. Spelling nie tylko wywalił ja z hukiem z serialu, ale zapowiedział publicznie że już nigdy w zyciu nie zatrudni jej w żadnej ze swoich produkcji:) (jak pamiętamy na planie Beverly Hills zachowywała si ę podobnie). Poza tym jak wspomniał Kingsajz wykłócała się o kasę. Tak więc wiwi-Pure musiała zniknąć, nie było innej opcji;) A Shannon Doherty wg mnie ma coś z głową. Gdy tylko dostaje nową szansę - zaprzepaszcza ją.
Kingsajz

To ona na Beverly Hills tez przez to zniknęła? Haha! No to niezle. Kiedys czytaalem s ŚS o jej temperamencie, ale nie wiedziałem, ze jest na tyle głupia by niszczyc tym swoją kariere. Gdyby sie nie wykłocała, miała by przez te lata ciepłą posatkę.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Kingsajz przez ten swój "temperamencik" wyleciała tez z "Beverly Hills". Po jej zniknięciu wprowadzono do serialu inna bohaterkę (chyba kuzynkę Brandona). Wyleciała (chociaż prawie wszyscy główni bohaterowie zostali az do ostatniej serii) a Spelling znowu jej zaufał podczas kręcenia "Czarodziejek". Niestety miarka sie przebrała.
Kingsajz

Wiesz, zainteresowałem się jej tmeperamentem i poczytałem sobie, ze ona kiedyś napad zorbiła ze swoim kumplem czy tam narzyczonym (bylo boyfriend, więc jak kto chce) na jakiś sklep, a potem strzelała do tego chłopaka. Wariatka normlanie! A tak ją zawsze lubiłem. :(
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Streszczenie dzisiejszego odcinka :)

Prue dostaje pracę w domu aukcyjnym. Zaczyna znowu się spotykać z Andym, z którym straciła kontakt przed laty. Andy jest policjantem, właśnie prowadzi skomplikowane śledztwo w sprawie tajemniczego zaginięcia młodej dziewczyny, Brittany. Okazuje się, że w San Francisco grasuje straszliwy upiór, wysysający życie z młodych ludzi. Aby zapobiec tragedii, czarodziejki muszą wykorzystać swoje nadprzyrodzone zdolności w walce ze złymi mocami. Jednej z sióstr grozi śmiertelne niebezpieczeństwo.

Macie może jakieś fotki Prue? ::jezyk::
Kingsajz

Magiczne trio w starym dobrym składzie:

Obrazek
wiwi

Post autor: wiwi »

Właśnie - Andy! Ja go bardzo lubiłam i chciałam żeby był z Prue. Szkoda, że go zabili :( Wszystkich moich ulubionych bohaterów tego serialu muszą uśmiercać :P
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Oglądacie? Coś cicho się w tym temacie zrobiło, a przecież "Czarodziejki" wciąż są emitowane :D

Dorzucę kilka fotek

ObrazekObrazekObrazekObrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
compek

Post autor: compek »

Wg. Świata Seriali pierwszy odcinek Czarodziejek będzie 4 sierpnia o 7.35 na Polsacie ale pewnie już o tym wiecie.
ODPOWIEDZ