Fani "B&B" na świecie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wieści są takie że Primy chyba rzeczywiście nie było stać na dalsze odcinki i że chyba ktoś inny wykupi całą stację Prima może wtedy gdy poprawi się jej sytuacja finansowa a ludzie nadal będą się upominac o swoje będzie szansa a więc należy nadal się domagać powrotu B&B szczególnie na tym podanym forum lub chociaz emailami!
oto jaki tekst jeszcze możecie tam wysyłać:

Prosim vraťte nám Báječní a bohatí!!! -czyli: proszę oddajcie nam B&B
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

Adex dostałam odpowiedz dotyczącą chyba petycji oto ona:
Dobrý den, v kanceláři budu zpět v pátek 9. září 2005. Po dobu mé nepřítomnosti se prosím ve věcech týkajících se televize Prima obracejte na paní Irenu Maňákovou, tel: 266 700 281, email: irena.manakova@iprima.cz a ve všech záležitostech, týkajících se projektu VyVolení na Marka Winklera.Tel: 602527032, email:marek.winkler@iprima.cz
Přeji hezký den

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV

i druga od "informace:
Dobrý den, děkujeme za Váš mail, bohužel Vám však nemůžeme dát příznivou odpověď k pokračování vysílání seriálu Báječní a bohatí. Vzhledem k dlouhodobě nízké sledovanosti jsme

odvysílali všechny epizody, které jsme měli zakoupeny – a na další díly jsme po zhodnocení vývoje diváckého zájmu práva již nezakoupili.

Zároveň musím podotknout, že Prima TV je komerční televize, jejímž hlavním zdrojem příjmů jsou tržby z reklamy; sledovanost jednotlivých pořadů je pro nás proto velmi důležitá a rozhodující.

Mrzí nás tato skutečnost zvláště kvůli divákům, kteří si tento seriál oblíbili a moc se jim omlouváme.

Srdečně zdravíme!

Ale nie wiem co napisali :oops:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Dzięki livy! akurat ja wczoraj też dostałem taką odpowiedź, niestety nie jest ona na obecny czas zadowalająca, ale jak pisałem może jednak pisząc na podanym forum są jakieś resztki szans (szczególnie gdyby ktoś tam kupił stację) a oto co ci napisali livy:

Dzień dobry w biurze będę z powrotem w piątek 9 września 2005. W czasie mojej nieobecności proszę we wszystkich rzeczach dotyczących tv Prima zgłaszać się do pani Ireny M. tel. email a we wszystkich sprawach dotyczących projektu (reality) "VyVoleni"(wybrani,wyzwoleni) do marka W. tel. email życzę miłego dnia
(czyli dostałaś automatyczną odp. bo ona wyjechała wtedy-też tak miałem raz :wink: )

od informace:

Dzień dobry, dziękujemy za twój email, niestety nie możemy dać sprzyjającą odpowiedź o dalszym ciągu emisji serialu B&B ze względu na długoterminową niską oglądalność wyemitowaliśmy wszystkie odcinki, które mieliśmy zakupione - na dalsze odcinki po ocenie rozwoju zainteresowanai widzów już niezakupiliśmy praw. Jednicześnie muszę napomnieć że Prima tv jest komercyjną tv, jej głównym źródłem przyjęcia są zyski z reklamy. Oglądalnośc jednolitych programów jest dla nas dlatego bardzo ważna i decydująca. Przykro nam z powodu tej rzeczywistości, zwłaszcza ze względu na widzów, któzy ten serial polubili i bardzo ich przepraszamy
serdecznie pozdrawiamy

Jak więc widać rozsyłają na zbycie wszystkim ten tekst (ale należy pamiętac że ci fani są i jestem pewien że nie jest ich mniej od grup widzów oglądających ponownie Beverly Hills 90210 lub jakiś inny serial meksykański rano)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

Ale chociaż odpisują a u nas tv nawet nie opisze nigdy nnie dostałam odpowiedzi na nasze petycie dotyczące nadawania więcej odcinków :(
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Też dostałem takiego maila, jak wy :x
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

livy pisze:Ale chociaż odpisują a u nas tv nawet nie opisze nigdy nnie dostałam odpowiedzi na nasze petycie dotyczące nadawania więcej odcinków :(
Bo nasza tv to już zupełnie sobie lekceważy widza ;) Ważne żeby Klan leciał :/
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Z tego co widzę z tych maili to nie ma raczej jakiś dużych szans na wzowienie B&B na Primie :( Szkoda :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Rzeczywiście emaile można obecnie zawiesić bo tylko odsyłają wszystkim ten sam tekst, wskazane jednak byłoby pomagać czeskim fanom i przypominać o sprawie na tym podanym forum!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Trzeba by było chyba też pomysleć nad daniem linku do tego forum również na strone... A Adex - ja mam 2 pytania w związku z tym, co przeczytałem właśnie na forum Primy...

1. Napisałeś, że MNS jest na DTV... pewnie chodzi Ci o rosyjską stację. ... Z tego, co wiem, to tam też przerwali emisję B&B w ciągu ostatniego roku, kiedy emitowali 2002 rok. Ale może się mylę :?:
2. Czy ten dramarurg tam napisał, że to była plotka z tym, że B&B zostało zdjęte, dlatego, że produkują VyVoleni ("Wybrańców")... Szczerze mówiąc, od początku jakoś w to nie wierzyłem... :roll: ...
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

No to tylko czekać jak nasza „ ukochana” TVP 1 pójdzie ich śladem. :evil: Aby uratować emisję serialu powinien powstać oficjalny fan club MNS. Im więcej członków tym większe atuty do powrotu serialu na ekrany TV. Dzięki autoryzacji, można naprawdę wiele zdziałać!! :P
U nas już istnieje fantastyczna stronka i forum :mrgreen:, ale brakuje nam autoryzacji i fan clubu. :cry: Dlatego TVP 1 ma nas w nosie!!! :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Oleg: rzeczywiście chyba z tym DTV to się pomyliłem a co do plotki to możliwe że to jest tylko plotką (nie zawsze czytam całe to forum gdzie on coś pisał)
Brooke: masz dużo racji! serio obawiam się że któregoś dnia to my będziemy mieć taki sam problem :roll:
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

i jak?? wie ktoś jak wygląda sytaucja w Czechach?
Czy nasi przyjaciele zza granicy będą dalej cieszyć się odcinkami Śmiałych i pięknych??
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Czesi czują żal do stacji Prima bo obecnie nie planuje ona wznowienia (mimo, iż dobrze jest upominać można się nadal) Tak samo już mieli kiedyś na Novie z serialem "Days of yours lives" -przerwano im go, ale za jakiś czas dano -niestety odcinki musiały być akurat mało popularne po tym powrocie i znowu zdjęto.
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Wysłałam trzy listy, teraz zauważyłam, że w skrzynce jedegio z adresów też dostałam taką odpowiedź, na mój podstawowy adres ewkon@wp.pl odpowiedzi nie dostałam, a trzeci pisałam z konta brata, do którego mam umożliwiony dostęp, ale nie wiem, może odpowiedź przyszła do brata, tego nie wiem.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

czy coś wiadmo w tej sprawie nowego?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
ODPOWIEDZ