Talk show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Thorne pisze:Adamie,co do śmieszności nazwisk,masz tu dużo racji,niektóre nazwiska zwalają z nóg,jednak nie winno się okazywać tego osobom je noszącym,by ich nie urazić,chyba,że mamy do czynienia z bliskimi relacjami interpersonalnymi.
Zgadzam się z Tobą,choć czasami to po prostu nie można się powstrzymać od śmiechu w przypadku niektórych nazwisk.
Ja najbardziej nie chciałbym mieć w nazwisku jakiegoś imienia np.Jurek,Jacek czy Marek bo gdybym wymieniał swoją godność to ludzie by myśleli,że to moje 2 imię a nie nazwisko i oczekiwaliby aż jeszcze coś dopowiem 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Śmieszne nazwiska moich znajomych :D

Adam Pensicki (wszyscy jak spojrzą czytają "peni...." sami wiecie :D)
Bartek Jestem
Aldona Ochota
Adam Nieruchalski ::loll::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Kiedyś częściej oglądałam ten program, teraz mi się trochę znudził. Tylko nie rozumiem tych wszystkich ludzi którzy wyciągają swoje "brudy" z domu i mówią o tym publicznie. Co innego jeżeli jest to jakiś ciekawy odcinek, w którym mozna dowiedzieć się czegoś wartościowego. Ale żeby kłócić się i wywlekać sprawy prywatne na forum żeby wszyscy o tym wiedzieli...

[ Dodano: 2006-05-16, 17:17 ]
Widocznie ci ludzie mają taką potrzebę żeby wszyscy wiedzieli o ich problemach albo kasa za odcinek jest taka kusząca ::chytry::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Monia tego jeszcze nie było na forum :D Napisałaś post, a potem sobie sama na niego odpowiedziałaś :lol:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Mailo, dobra, dobra... Napisałam po prostu że nie rozumiem takich ludzi, że oni widocznie to robią dla kasy i rozgłosu. I tyle... co w tym dziwnego?
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

nic żartowałem:) tak mi się skojarzyło;)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ostatnio oglądałem bardzo ciekawy odcinek o chłopakach, którzy w młodym wieku zostali ojcami. Ciekaw jestem waszego zdania.
Co czuje nastolatek, który ma zostać ojcem? Czy może w ogóle być odpowiedzialnym tatą? Czy młody człowiek będzie potrafił poradzić sobie z obowiązkami rodzica, skoro sam niedawno przestał być dzieckiem? Czekam na wasze wypowiedzi. :wink:

Wkleję jeszcze opis tego odcinka:

Marcin mówi, że Paulina była jego pierwszą, poważną dziewczyna. Choć sypiali ze sobą już wcześniej, ostatni raz okazał się… „owocny”. Po pewnym czasie zaczęła jeść więcej niż zwykle, zaczął jej rosnąć brzuszek – opowiada Marcin. Oboje podejrzewali, że dziewczyna może być w ciąży, ale bali się iść do lekarza. Marcin pamięta, że akurat skończył lekcje, gdy Paulina powiedziała mu, że lekarz potwierdził ich przypuszczenia.

Marcin długo jednak zwlekał, by poinformować rodziców. W końcu, przez telefon, powiedział to mamie, która wypoczywała na wakacjach. Jego dziecko miało wtedy już miesiąc… Dlaczego bał się o wszystkim powiedzieć? Czy nie wierzył, że rodzice będą w stanie mu pomóc? Czy rodzice rozmawiali z nim w ogóle o seksie i jego konsekwencjach?

Andrzej przyznaje, że nie rozmawiał z synem o seksie, choć wiedział, że Ariel ma dziewczynę. Próbował nawet pytać, kim ona jest, ale syn nie był zbyt rozmowny. Matka Ani wiedziała, że jej córka spotyka się z Arielem, ale nie miała pojęcia, ile chłopak ma lat. Dziś mówi o tym spokojnie, ale przeżyła prawdziwy szok, kiedy dowiedziała się, że jej – wówczas – 22-letnia córka będzie mieć dziecko z… 16 latkiem! Co więcej, Ania i Ariel mówią, że chcieli mieć dziecko, by scementowało ich związek! Ale czy tak młodzi ludzie mogą podjąć przemyślaną decyzję? Czy są w pełni dojrzali emocjonalnie?

W programie porozmawiamy także z Dagmarą i Renatą, które na własnej skórze doświadczyły „odpowiedzialności” nastoletnich ojców. Ale może to tylko odosobnione przypadki? Może jednak nastolatkowie mogą być dobrymi i odpowiedzialnymi ojcami? By to ustalić, Ewa zadała naszym gościom proste pytanie: czy chcą mieć kolejne dzieci? Ich, dająca wiele do myślenia, odpowiedź brzmiała jak jeden chór: "nie!".

I zdjęcia z tego odcinka: http://rozmowywtoku.onet.pl/0,23903,1,2 ... ml#zdjecie
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Co tu pisać.... Współczuję...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Niestety,po nawarzeniu piwa,trzeba je wypić...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Thorne pisze:Niestety,po nawarzeniu piwa,trzeba je wypić...
Masz rację, za błędy trzeba odpowiadać i wyciągać wnioski na przyszłość :!:
Ale nie uważasz, że rodzice powinni rozmawiać ze swoimi dziećmi o tych sprawach? W niektórych domach sex to jest temat tabu, a przecież zakazany owoc najlepiej smakuje....
Niektórzy nawet nie zdają sobie do końca sprawy z konsekwencji jakie wynikają z podjęcia współżycia....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
karoleczka

Post autor: karoleczka »

Temacik dla mnie :D Ja lubie sex jak koń owies :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja mam pytanie : czy wie ktoś czy można gdzieś w sieci obejrzeć odcinek "Rozmów w toku" z Chylińską? bardzo mi zależy!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

Dzisiaj był ciekawy program z Michałem Wiśniewskim, Joanną Bartel, Jerzym Kulejem i Magdaleną Gessler. A jutro m.in. Mandaryna - w reklamach tego odcinka zachowuje się bardzo podejrzanie ::chytry:: . Tematem tych odcinków jest "Rozstanie z klasą" :wink: .
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Primok pisze:Dzisiaj był ciekawy program z Michałem Wiśniewskim, Joanną Bartel, Jerzym Kulejem i Magdaleną Gessler. A jutro m.in. Mandaryna - w reklamach tego odcinka zachowuje się bardzo podejrzanie ::chytry:: . Tematem tych odcinków jest "Rozstanie z klasą" :wink: .
Rozstanie z klasą? To skąd się tam wzieli Wiśniewscy??!! :shock: :shock: :shock:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Primok pisze:. A jutro m.in. Mandaryna - w reklamach tego odcinka zachowuje się bardzo podejrzanie ::chytry:: .: .
Tzn jak ::chytry::
ODPOWIEDZ