Co chciałbyś zobaczyć w polskiej telewizji ?

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Marek Forrester »

Właśnie, dzięki za przypomnienie! "What I Like About You" ("Siostrzyczki") uwielbiałem ten serialik, świetna była Amanda i jej siorka ale najfajniejsza była ta koleżanka Valeri, nie pamiętam jej imienia, w USA był 4 sezon i u na spewnie wkrótce... Jeśli TVN7 zdecyduje się go wyemitować ale pewnie tak! Sezon czwarty miał swój finał 24 marca w tym roku, łącznie serial dorobił się 86 odcinków. A tu macie streszczenie ostatniego odcinka z 4 sezonu:

[shadow=red]In the series finale, Valerie finally has her dream wedding to Vic, but there are a few problems. Val, Holly, and Lauren are stuck at the spa in which is being searched for an escaped convict, making the three of them late for the wedding[/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

ai chcialabym zobaczyc sezon od 3-7 Buffy -postrach wampirow.Tylko nie I II bo juz znam na pamiec bo tv4 w kolko je puszcza.Dawno temu ::jezyk:: ogladalam Buffy na niemieciej stacji Pro7 .Tam jakos mogli puscic 7 sezon a w Polsce nie ::jezyk:: eh ::krzyw:: ::krzyw:: ::krzyw:: przygnebiajace ::krzyw:: ::krzyw:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja też czekam na dalsze odcinki "Siostrzyczek" :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
santylia

no czekam na kolejne propozycje moze tym razem z filmow :mrgreen: ktore tak Wam sie spodobaly ze postanowiliscie sciagac je z neta ::jezyk:: ::krzyw:: czesto w polskim kinie nie mozna zobaczyc hitow z USA przyklad prosze bardzo-Harvard Man z S.M Gellar ::jezyk:: ::jezyk:: w polskiej tv tez go nie widzialam ,ale w niemieckiej to oczywiscie byl(chyba na pro7 ::jezyk:: )
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja z wielką chęcią obejrzałbym klasyk "Przeminęło z wiatrem" i w ogóle każdy film z udziałem przepięknej Vivian Leigh, która jest dla mnie niemal ideałem kobiety. Zadziorna, kokieteryjna a przy tym przepiękna. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja chciałbym sobie przypomnieć "Dziennik Bridget Jones", widziałem tylko raz w kinie, cudowny cover Geri Halliwell promował ten film. 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Hmmm.... a ja chciałbym powtórkę filmu "Wichry namiętności" z Bradem Pittem... ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja bym obejrzał "Sailor Moon" :serce: :serce:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

B@r pisze:Hmmm.... a ja chciałbym powtórkę filmu "Wichry namiętności" z Bradem Pittem... ::jezyk::
Ja też! Bardzo wzruszający film :cry:
Awatar użytkownika
santylia

ja bym chciala zobaczyc niesamowity wyciskacz lez :mrgreen: the notebook ::jezyk:: czyli -pamietnik ::jezyk:: z rachel mcadams ,bardzoooo pooolecam ::krzyw:: pare tyg temu byl na hbo..moze kiedys tvp go pusci ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
wiwi

Oglądałam The Notebook jakieś dwa tygodnie temu i może aż tak dużo łez ze mnie nie wycisnął, ale Ryan Gosling :serce: Cudne ciacho :)

A Wichry Namiętności, na które miałam ochotę mają lecieć w wakacje :) Ale się mnie telewizja słucha :P
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

wiwi, kiedy będą "Wichry..."? 8) :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

Nie wiem dokładnie, ale o ile się nie mylę widziałam na tvp1 (a może to był polsat?) zajawkę filmów, które mają lecieć w wakacje w soboty i były też Wichry Namiętności :)
Abec

Post autor: Abec »

Star Treki, BSG (lubię statki kosmiczne, a co? ;), sitcom "Mad About You" i wczesnego Woody Allena.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
compek

Post autor: compek »

B@r pisze:wiwi, kiedy będą "Wichry..."? 8) :)
nie wiem czy o to wam chodzi ale dzis o 23:40 na TVP3 4/5 odcinek wichrów namietnosci
ODPOWIEDZ