No wiesz jakoś zarobić musi na siebie i syna...Do tego w Elmo dużo facetów więc ma łatwy zarobekIreth pisze:Sara jest fajna,tylko nie rozumiem tej jej profesjiGoku pisze:Znowu Annie zaczęła mnie wkurzać...Nadal najbardzije lubię Sarę
![]()
![]()
...Za to nie lubię żony Bena
...Piękne sceny z Marin i Jack'iem
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale oni to tak dziwnie traktują jakby to była zwykła praca-a jakby nie patrzeć nie jest!Goku pisze:No wiesz jakoś zarobić musi na siebie i syna...Do tego w Elmo dużo facetów więc ma łatwy zarobekIreth pisze:Sara jest fajna,tylko nie rozumiem tej jej profesjiGoku pisze:Znowu Annie zaczęła mnie wkurzać...Nadal najbardzije lubię Sarę
![]()
![]()
...Za to nie lubię żony Bena
...Piękne sceny z Marin i Jack'iem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Ben się z nią umówił,to mu nie przeszkadza?I w ogóle...
Wg mnie to minus tego serialu,bo normalnie aż tak naturalnie takiej pracy się nie traktuje...
[ Dodano: 2007-03-25, 16:13 ]
No ludzie,komentować
Wczoraj z tym chrapaniem niezła akcja była
[ Dodano: 2007-04-01, 17:06 ]
I znów sobie sama do siebie pogadam
Śmiesznie wysżło z ojcem Patricka-przezciez Buz jest czarny!Ciekawe czy to się wyda-tzn miałam wrażenie,ze oboje o tym wiedzą,sądząc po minach,ale ciekawe czy będą chcieli o tym pogadać...
jake jest ciachowaty na maxa
Buzz ojcem Patrick'a xD...
Uwielbiam w tym serialu wszystkich!!!Bez wyjątku!!!
W poprzednim odcinku jednak wszystkich przebiła Liza!!!
Była świetna!!! To ona powinna być główną bohaterką a nie Marin
... Szkoda że była to tylko postać na jeden odcinek
Ireth - Wiem jak się czujesz...Ja w temacie "Gorące Hawaje" komentowałem sam do siebie przez jakieś dwa - trzy miesiące aż w końcu mi się znudziło i po prostu oglądam a nie komentuję xD...
Uwielbiam w tym serialu wszystkich!!!Bez wyjątku!!!
W poprzednim odcinku jednak wszystkich przebiła Liza!!!
Ireth - Wiem jak się czujesz...Ja w temacie "Gorące Hawaje" komentowałem sam do siebie przez jakieś dwa - trzy miesiące aż w końcu mi się znudziło i po prostu oglądam a nie komentuję xD...
Ja też lubię wszystkich. Oprócz LIZY
Najgorsza postać jaką w ogóle w tym serialu dotychczas spotkałam. Okropna! Straszna! Nienawidzę takich ludzi jak ona! Ale z ojcem Patrick'a to się zdziwiłam nieźle
Troche mnie wkurza też to, że mało widać wątk miłosny barmana i tej prostytutki (kurczaki, nie pamiętam imion).
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Cathin pisze:Ja też lubię wszystkich. Oprócz LIZYNajgorsza postać jaką w ogóle w tym serialu dotychczas spotkałam. Okropna! Straszna! Nienawidzę takich ludzi jak ona! Ale z ojcem Patrick'a to się zdziwiłam nieźle
Troche mnie wkurza też to, że mało widać wątk miłosny barmana i tej prostytutki (kurczaki, nie pamiętam imion).
Noooo,ja tez miałam mówić,że Liza potworna
Teraz chyba wątek Bena i Sary